Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

«Συναγερμός» στην Αντιτρομοκρατική για βίντεο τρομοκρατών: Στην παρουσίαση γιατί δεν πήγανε;

Μας δουλεύουν παρεούλα οι ενημερωτές και οι προποτζήδες



Πλήθος τα δημοσιεύματα σήμερα για «δήθεν» συναγερμό που σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. και ιδιαιτέρως στην Αντιτρομοκρατική, γύρω από ένα βίντεο που ανέβηκε στον γνωστό παρακρατικό βόθρο indymedia. Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ:

«Συναγερμός επικρατεί στην Αντιτρομοκρατική καθώς τα τελευταία 24ωρα έχει αναρτηθεί βίντεο-καμπάνια των Πυρήνων της Φωτιάς σε ιστότοπο αντιεξουσιαστών, στο οποίο φαίνεται να παρασκευάζουν βόμβες και να απειλούν με νέο χτύπημα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Στο βίντεο το οποίο είναι διάρκειας 37 λεπτών, γίνονται επιδείξεις κατασκευής εκρηκτικών μηχανισμών και συναρμολόγησης όπλων, στα πλαίσια του σχεδίου «Φοίνικας» για την ανασυγκρότηση της νέας τρομοκρατίας, στο οποίο συμμετέχουν οι Πυρήνες, η Σέχτα Επαναστατών και η οργάνωση FAI.»

Το όλο ζήτημα κινείται γύρω από ένα «Σχέδιο Φοίνικας» και το αντίστοιχο βίντεο που σήκωσαν οι τρομοκράτες ή υποστηρικτές τους στον γνωστό παρακρατικό ιστότοπο. Σε μία φυσιολογική χώρα αυτό όντως θα έπρεπε να έχει προκαλέσει συναγερμό στην Αστυνομία, η οποία θα έπρεπε να προλάβει τα χτυπήματα που διαφημίζονται στο εν λόγω βίντεο. Όμως η Ελλάδα δεν είναι μία φυσιολογική χώρα. Είναι μία χώρα που την κατάντησε Μπανανία ο Δένδιας, ο Σαμαράς και οι όμοιοι τους.

Χωρίς να μπούμε σε επιμέρους λεπτομέρειες για την αριστερή τρομοκρατία και την ασυλία που αυτή απολαμβάνει διαχρονικά, θα πούμε μόνο δύο πολύ συγκεκριμένα πράγματα:

Μία ερώτηση προς τον Δένδια. Γίνονται έρευνες για την σύλληψη των δολοφόνων του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη ή οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει τις έρευνες, έχουν ήδη αλλάξει υπόθεση και προσπαθούν να βρουν στοιχεία εναντίον της Χρυσής Αυγής;

Αν όντως σήμανε «συναγερμός» στην ΕΛ.ΑΣ για το εν λόγω «Σχέδιο Φοίνικας», γιατί δεν πήγανε στις παρουσιάσεις του, που είχαν προαναγγελθεί, διαφημιστεί και πραγματοποιηθεί σε δημόσια κτίρια με την άδεια πρυτάνεων, που έπρεπε να έχουν ήδη συλληφθεί;

Προς ισχυροποίηση των ερωτημάτων παραθέτουμε αφίσες σχετικά με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τους υποστηρικτές των τρομοκρατών.