Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Διά Πυρός και Σιδήρου

ΠΡΑΞΗ ΠΡΩΤΗ: Οι κεραυνοί χτυπούν τις ψηλές κορφές



Ξημέρωμα 28ης Σεπτεμβρίου 2013. Η είδηση εξαπλώνεται σαν ιός σε ολόκληρο τον κόσμο και ξαφνιάζει ακόμα και φανατικούς εχθρούς του Εθνικιστικού Κινήματος. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής συνελήφθη με την κατηγορία της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Το μήνυμα ήταν σαφές:  «Τελειώσατε».  Στην αθλιότητα του καταρρέοντος συστήματος, ο Αρχηγός απάντησε σφίγγοντας τις γροθιές του και φωνάζοντας «Ζήτω η Χρυσή Αυγή, Κάτω οι ρουφιάνοι».

Την ίδια αγέρωχη στάση κράτησαν όλοι ανεξαιρέτως οι συλληφθέντες της «εγκληματικής οργάνωσης» που βάδισαν με το κεφάλι ψηλά «με ακέραιη την Τιμή και την Υπερηφάνεια», γνωρίζοντας μέσα τους ότι τίποτε δεν τελείωσε και ας ήθελε ολόκληρο το σύμπαν να πιστεύει το αντίθετο. Εκτός του Αρχηγού, προφυλακισμένοι παρέμειναν οι Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός, ακόμα δύο ξεχωριστοί Αγωνιστές του Εθνικισμού.

Ο πολιτικός και τηλεοπτικός κανιβαλισμός που ακολούθησε τις επόμενες εβδομάδες δεν είχε προηγούμενο: Υποκλοπές, έρευνες σε σπίτια, εντάλματα, «οπλοστάσια», «στρατόπεδα»… Η απόλυτη τρομοκρατία που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες σεναρίου ταινίας του Hollywood, με κατηγορίες για σειρά κακουργημάτων, μεταξύ των οποίων η κατάλυση του πολιτεύματος, το οποίο έχουν ήδη καταλύσει οι μεγάλοι δημοκράτες της χούντας του μνημονίου.

«Τελειώσανε», είπαν τα ανθρωπάκια της εξουσίας. Ικανοποιημένοι από το μέγεθος της δουλοπρέπειας προς τον ξένο αφέντη, έτριβαν τα χεράκια τους σε κλειστές λέσχες συγχαίροντας ο ένας τον άλλο για την μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία στην ιστορία της νεότερης Ελλάδος.

«Τελειώσανε», είπαν οι «αντιφασίστες» διαδηλωτές, πανηγυρίζοντας με τις αριστερές γροθίτσες τους. Μάζεψαν τα πολύχρωμα και «επαναστατικά» πανό τους και γύρισαν στις τρύπες τους, αφού η αστική δικαιοσύνη έχει αναλάβει αυτό που δεν κατάφεραν ποτέ εκείνοι να κάνουν. «Τελειώσανε», είπαν και τα ζόμπι των μέσων ενημέρωσης. Οι ζωντανοί-νεκροί των δελτίων των οκτώ, που είδαν να παίρνουν σάρκα και οστά οι προτροπές τους για «ενοχοποίηση της ψήφου» και για «λευκά κελιά στην Χρυσή Αυγή»…

Όμως δυστυχώς για όλους αυτούς, οι διωκόμενοι Συναγωνιστές μας βρίσκονταν σε μια ψηλή κορφή. Εκεί όπου δεν έφταναν οι υστερικές κραυγές. Εκεί όπου ήσαν πιο ελεύθεροι από οποιονδήποτε άλλο και που γύρω τους δεν υπήρχε ούτε αντιτρομοκρατική, ούτε χειροπέδες μα ούτε και κελιά. Απ’ την κορφή αυτή δεν έβλεπαν δικογραφίες, ούτε δελτία ειδήσεων. Ανέπνεαν τον αέρα της ελευθερίας και έβλεπαν πρώτοι τον Ήλιο να ανατέλλει.

Μάταια περιμένουν τα ανθρωπάκια να επιστρέψουν από εκεί. Ούτε να τους αγγίξουν μπορούν. Τις κορφές αυτές χτυπούν μόνο οι κεραυνοί μα χάνονται ύστερα και η κορφή μένει στη θέση της. Λάμπει σαν διαμάντι την Αυγή και στέκει αγέρωχη τις μεγάλες ώρες, στο βαθύ σκοτάδι όπου μπορεί κανείς  να δει τα αστέρια. Από εκεί, ένα μήνυμα στέλνουν προς κάθε κατεύθυνση: «Τίποτα δεν τελείωσε. Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει!»

ΠΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ: Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα

Απόγευμα 1ης Νοεμβρίου 2013. Το σύστημα κάνει το μοιραίο λάθος. Το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί δύο νεαρούς Εθνικιστές και ένας ακόμα πέφτει βαριά τραυματισμένος δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο Μανώλης Καπελώνης και ο Γιώργος Φουντούλης γίνονται Σύμβολα και Μάρτυρες του Ελληνισμού.

Είχε προηγηθεί η στοχοποίηση των Εθνικιστών από τους πολιτικάντηδες, τα ΜΜΕ και τα διεθνή κέντρα εξουσίας. Αυτοί όπλισαν τους δολοφόνους και ύστερα με περίσσια υποκρισία εξέφρασαν την «λύπη» τους… Μα γιατί λυπούνται; Για εκείνους, ο Μανώλης και ο Γιώργος ήταν απλώς «μέλη εγκληματικής οργάνωσης» και τίποτε παραπάνω. Επτά δευτερόλεπτα όμως ήταν αρκετά για να αποκαλύψουν τις μάσκες του πολιτικού υπόκοσμου που όταν δεν φυλακίζει, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ εκείνους που στέκονται αγέρωχοι απέναντί του.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που το Κίνημα δέχθηκε τρομοκρατική επίθεση. Από τύχη δεν υπήρξαν νεκροί από τις βομβιστικές επιθέσεις των εγκληματιών της αριστεράς σε γραφεία της Χρυσής Αυγής. Αυτή την φορά όμως ήθελαν αίμα. Ήθελαν νεκρούς, όσο το δυνατόν περισσότερους, για να είναι βέβαιοι ότι το χτύπημα θα φέρει την συντριβή μας. Ως εκεί φτάνει το μυαλό τους. Και δεν ήταν δύσκολη η αποστολή. Την απαραίτητη προεργασία είχαν αρχίσει οι αδίστακτοι δυνάστες του λαού μας, οι εξουσιαστές του Μεγάρου Μαξίμου που έδωσαν το σύνθημα: «Θα σας λιώσουμε». Στα χέρια τους στάζει το αίμα των αδερφών μας.

Τους πήρε λίγες εβδομάδες να καταλάβουν ότι οι διώξεις και οι φυλακές δεν λύγισαν το φρόνημα των Χρυσαυγιτών. Χρειάστηκε πολύ λιγότερο να διαπιστώσουν ότι και οι σφαίρες των τρομοκρατών δεν θα τα καταφέρουν. Αν πριν απ’ όλα αυτά, έβλεπαν την Χρυσή Αυγή σαν απειλή για το αμαρτωλό Καθεστώς τους, τώρα τρέμουν πραγματικά. Συνωμοτούν στα σκοτεινά ψάχνοντας απεγνωσμένα λύσεις σε «αντιρατσιστικά νομοσχέδια» και εκλογικούς νόμους. Ο χρόνος τους μετρά αντίστροφα και η εξουσία τους θα αντέξει όσο και τα δανεικά των τοκογλύφων, ίσως και λιγότερο. Ξέρουν επίσης καλά, ότι  το Αίμα των Συναγωνιστών μας θα τους στοιχειώνει σε κάθε τους βήμα.

Χρέος κάθε Χρυσαυγίτη πλέον, είναι να τιμήσουμε τις θυσίες εκείνων που κρατούνται παράνομα στα κελιά της κλεπτοκρατίας και εκείνων που έπεσαν για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Να τιμήσουμε τους προσωπικούς μας αγώνες. Θα διεκδικήσουμε μια Ελεύθερη Πατρίδα μέχρι τη Νίκη και τότε οι Ψυχές των Μαρτύρων μας – πηγή πνευματική για κάθε Έλληνα - θα φωτίσουν τα σκοτάδια της παρακμής.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε αυτό και πολύ περισσότερα στο 6ο τεύχος του περιοδικού "Μαίανδρος" που κυκλοφορεί