Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ακόμα ένα φιάσκο Δένδια: Αντίθετοι με την Χρυσή Αυγή οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Πακιστανού

Την ίδια ώρα οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι συνεχίζουν να μιλούν για «δίκη χρυσαυγιτών»!



Ακατάπαυστα συνεχίζεται το τσίρκο και ο δημοσιογραφικός κανιβαλισμός, ο οποίος έχει εργολαβικά ανατεθεί στα δημοσιογραφικά ανδρείκελα από τη Χούντα του Μνημονίου. «Ξεκίνησε η δίκη των Χρυσαυγιτών που δολοφόνησαν τον Σαχζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα», γράφουν πλήρεις μίσους οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι των διαπλεκόμενων μμε, ενώ καμία σχέση δεν έχει προκύψει μεταξύ των δραστών και της Χρυσής Αυγής.

Παρά ταύτα, οι νταβατζήδες της ενημέρωσης εκχέουν από το πρωί της Τετάρτης το δηλητήριό τους, με στόχο να συκοφαντήσουν και να στοχοποιήσουν τη Χρυσή Αυγή, επικερδές «χόμπι» στο οποίο άλλωστε επιδίδονται μανιωδώς επί τρίμηνο. Ούτε η γραπτή δήλωση ενός εκ των κατηγορουμένων, ότι καταδικάζει την πρακτική του κόμματος και δηλώνει αντίθετος με την ιδεολογία του, δεν άγγιξε την «αντικειμενικότητα» και την «εγκυρότητα» των επαγγελματιών της φιλτραρισμένης και κατευθυνόμενης ενημέρωσης. Και οι δύο κατηγορούμενοι, υποστήριξαν πως δεν έχουν καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή, όμως τι σημασία έχει η τοποθέτηση των κατηγορουμένων για τον εαυτό τους;

Οι συμμορίες της Αριστεράς, από τους ακροαριστερούς αλήτες που σκοτώνουν και καίνε αθώους μέχρι την κοινοβουλευτική μαρξιστική πλέμπα και οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι τους θέλουν με το ζόρι «χρυσαυγίτες». «Δημοκρατία» δηλαδή κρατικοδίαιτων ανθελλήνων και δημοσιογράφων με καπιταλιστικό παρόν και μέλλον και πλούσιο μαρξιστικό παρελθόν.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων, με αφορμή τη δίκη, έχει συγκεντρωθεί το γνωστό περιφερόμενο με κρατικά έξοδα ακροαριστερό μπουλούκι, με την υπογραφή «αντιρατσιστές», το οποίο φυσικά βρίζει τους Έλληνες, όταν δεν τους καίει όπως συνέβη στον εμπρησμό της Μαρφίν. Μαζί με τους παρατρεχάμενους και τις ουρές/συνιστώσες του Σύριζα και του ΠΑΣΟΚ, συγκεντρώθηκαν στο χώρο και λαθρομετανάστες με επικεφαλής τον καταζητούμενο από την Ιντερπόλ και τις αρχές του Πακιστάν -με βαρύτατες κατηγορίες για διακίνηση λαθρομεταναστών- Τζαβέντ Ασλάμ, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί κατά της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τις επιταγές των προστατών του στα κόμματα της Αριστεράς. Απέφυγε ωστόσο να απειλήσει ξανά τους Έλληνες με «ιερό πόλεμο» ή «τζιχάντ», όπως θρασύτατα είχε πράξει κατά το πρόσφατο παρελθόν, δίχως να αντιδράσει η «ευνομούμενη» πολιτεία.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν έχει ουδεμία σχέση με τους δράστες της δολοφονίας, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι. Το θέατρο καναλιών, εφημερίδων και ραδιοφώνων, εντάσσεται στα πλαίσια της παράνομης πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής, με στόχο να ποινικοποιηθεί δίχως κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο, η νόμιμη πολιτική δραστηριότητα του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Αλήθεια, γιατί μαζί με τους λαθροεισβολείς που δολοφονούν Έλληνες δεν κατηγορούνται και εκείνοι που τους επιτρέπουν να δρουν ασύδοτα (Κράτος-κυβέρνηση) αλλά και οι προστάτες τους (ΠΑΣΟΚ και λοιπά κόμματα της Αριστεράς);