Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Δεν ψιχαλίζει σύντροφοι… Ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στους επαγγελματίες υβριστές της Χρυσής Αυγής

Έχει γίνει μόδα τώρα τελευταία ο κάθε τελευταίος να επιχειρεί την κερδοσκοπία επί του φαινομένου που ονομάζεται Χρυσή Αυγή και έχει κατακτήσει μεγάλο μέρος της Ελληνικής Κοινωνίας.
Νομίζουν οι άθλιοι ότι αναμοχλεύοντας τα ψέμματα των καναλιών και των φυλλάδων ότι θα βγάλουν λεφτά.

Ξεχνούν βεβαίως δύο πολύ σημαντικούς παράγοντες που δρουν ανασταλτικά στην προσπάθεια τους για κέρδη. Πρώτον ότι ο κόσμος έχει αντιληφθεί την συμπαιγνία καθεστώτος και καθεστωτικών για αντιδημοκρατική εκτροπή της χώρας και δεύτερον ότι δεν… ψιχαλίζει, αλλά τους φτύνει ο κόσμος.

Ένας από αυτούς που επιχειρούν να επωφεληθούν οικονομικά από την άνοδο της Χρυσής Αυγής είναι και ο Κωστής Παπαϊωάννου, ο οποίος είναι ο ορισμός του επαγγελματία «αντιρατσιστή». Φαίνεται, όμως, ότι σε περίοδο κρίσης έχουν μειωθεί κάπως τα κονδύλια που δίνονταν σε μπούρδες και έτσι αποφάσισε να κάνει ένα κολλάζ από τα ψέμματα που λέγονται εναντίον της Χρυσής Αυγής μπας και βγάλει καμιά δεκάρα.

Παρουσίασε μάλιστα το βιβλίο του και στην Κομοτηνή. Έφερε για παρουσιαστές του από καθηγητάδες (καθηγητές τρεις, εχάθη η πατρίς…), πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αποτυχημένους πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ποζάρουν ως «δικηγόροι» και δημοσιογράφους της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, «Αυγή». Όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο σε αυτή τη συγκέντρωση που είχε καθαρά κομματικό χαρακτήρα. Έτσι ο Κωστής δεν αναμένεται να… ακούσει κουδούνισμα στις τσέπες του, αφού οι ομιλητές ήταν περισσότεροι από τους παριστάμενους.

Η θρακιώτικη εφημερίδα «Χρόνος» κάνει λόγο για 15 παριστάμενους, όμως από ότι φαίνεται στην φωτογραφία, μάλλον… υπερβάλλει. Ενδεικτικό του πανικού που έπιασε τον ΣΥΡΙΖΑ από την αποτυχία της εκδήλωσης αυτής είναι ότι κανένα από τα φίλια μέσα τους δεν προβάλλουν το φιάσκο, περιοριζόμενα σε φωτογραφίες του πάνελ, το οποίο είναι πολυπληθές, σε αντίθεση με το κοινό.