Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Παραδοχή νεοδημοκρατών: Δεν υπάρχουν στοιχεία - Καθαρά πολιτική η δίωξη της Χρυσής Αυγής

Έχουμε πολλές φορές πει ότι διεξάγεται από την συγκυβέρνηση του μνημονίου ένας παράνομος πόλεμος ενάντια στην Χρυσή Αυγή,
με την συμβολή των πρόθυμων δικαστικών αρχών και των καναλιών. Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε περιγραφεί ευστόχως από το σαμαρικό antinews ως «υπαρξιακών διαστάσεων», αφού η ΝΔ έχει εγκλωβιστεί σε αυτόν. Αν τολμήσει να κάνει πίσω υπό το βάρος της φαιδρότητας του κατηγορητηρίου τότε αυτό θα σημάνει και το πολιτικό της τέλος. Αν από την άλλη συνεχίσει να διεξάγει αυτόν τον «υπαρξιακών διαστάσεων» αγώνα τότε θα απαξιωθεί πλήρως στα μάτια των Ελλήνων που γελάνε από τα «στοιχεία» που σοβαροφανώς παρουσιάζουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ.

Προς απόδειξη των λεγομένων μας περί αστειότητας τόσο του κατηγορητηρίου, όσο και των «στοιχείων» δεν έχουμε μόνο την γνωμοδότηση του συνόλου του Ελληνικού Λαού και του συνόλου του νομικού κόσμου, που βοά από τις μεθοδεύσεις. Έχουμε πλέον και την παραδοχή των ίδιων των νεοδημοκρατών. Μία παραδοχή που προέρχεται από μία από τις πιο «βαμμένες» και «εκ των έσω πληροφορημένων» εφημερίδα, την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Σε ένα άρθρο που βρίθει ψεμμάτων εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, βρίσκεται και μία παράγραφος που αξίζει τον κόπο να παραθέσουμε και να σχολιάσουμε. Το άρθρο συνεχίζει την προπαγάνδα του συστήματος περί «ρήξεως στην Χρυσή Αυγή», οπότε δεν χρήζει απαντήσεως, αφού αυτή έχει δοθεί πολλάκις, αλλά απαξίωσης. Στο τέλος του άρθρου, όμως, υπάρχει το συγκεκριμένο απόσπασμα:

«Γενικά, πάντως, από τα «βαλιτσάκια» της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ το πληροφοριακό υλικό «αξιολογείται μόνο επικουρικά κι όχι αποφασιστικά», αναφέρουν εισαγγελικές πηγές, εκφράζοντας τη δυσπιστία τους για τους τρόπους αντιμετώπισης της υπόθεσης από την Αστυνομία, ειδικά στα όσα προηγήθηκαν των πρόσφατων ερευνών στα σπίτια βουλευτών της Χρυσής Αυγής και παλαιότερα στα γραφεία του κόμματος στην Κατεχάκη και στον Σταθμό Λαρίσης. Θεωρούν, δηλαδή, ότι οι σχετικές εντολές έπρεπε να έχουν δοθεί νωρίτερα, καθώς τα ευρήματα (υπολογιστές, ηλεκτρονικό υλικό κ.τ.λ.) δεν διαφώτισαν περισσότερο στο σκέλος της «σύστασης εγκληματικής οργάνωσης».

Τι θέλει να πει ο «ποιητής»; Η πραγματικότητα είναι ότι ο αρθρογράφος της νεοδημοκράτικης εφημερίδας δεν υπονοεί κάτι, αλλά το λέει ευθέως. Παρά τις παράνομες παρακολουθήσεις, παρά τις έρευνες, παρά το όσα έχουν γίνει, ΔΕΝ έχουν βρεθεί στοιχεία για να στοιχειοθετηθεί η οποιαδήποτε ποινική δίωξη.

Τα όσα έχουν κυκλοφορήσει παρανόμως στα κανάλια είναι υλικό, το οποίο έχει αξία μόνο για «κουτσομπολιό». Είναι δηλαδή υλικό που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε αργόσχολους και εγκάθετους!