Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Μαθήματα… κομμουνισμού και καταστολής της Χρυσής Αυγής σε συνέδριο αστυνομικών!

Με την παρουσία εκπροσώπου του ΚΚΕ (αλλά όχι της Χρυσής Αυγής, την οποία αποδεδειγμένα προτιμά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αστυνομικών…),
διεξήχθη το 23ο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), που έγινε στην Αθήνα.

Μάλιστα, ο πολιτικός απόγονος των δεινών σφαγέων χιλιάδων αστυνομικών κατά την περίοδο του συμμοριτοπολέμου, Χρήστος Κατσώτης, μίλησε κιόλας προς τους αστυνομικούς, διδάσκοντάς τους σταλινικού τύπου καταστολή της Χρυσής Αυγής!

Ιδού το κομμουνιστικό κήρυγμα:

«Κυρίες, κύριοι σύνεδροι, Είναι κατά τη γνώμη μας σοβαρό ζήτημα να μη βρίσκουν έδαφος οι απάνθρωπες θεωρίες του ναζισμού – φασισμού και να απομονωθεί η ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή. Είναι ανάγκη να προβληματιστεί όλος ο κόσμος και οι αστυνομικοί για τον πραγματικό χαρακτήρα, το ρόλο και τις επιδιώξεις της Χρυσής Αυγής, να βγάλουν συμπεράσματα και να συμβάλουν στην απομόνωσή της. Κανένας να μην ενέχεται τους ύμνους στον Χίτλερ, σε άλλους δικτάτορες και τα ρατσιστικά εμετικά κηρύγματα της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή δημαγωγεί για τα προβλήματα των αστυνομικών με στόχο να επηρεάζει με το δηλητήριο του ναζισμού το προσωπικό της Αστυνομίας και των υπόλοιπων Σωμάτων Ασφαλείας. Επιδίωξή της είναι αυτές οι δυνάμεις να στρέφονται με μένος ενάντια στο λαό και να χτυπάνε τις κινητοποιήσεις του. Μέσα από αυτή τη δράση, μόνο μαζί με το λαό θα ξεριζώνεται και η εγκληματική Χρυσή Αυγή, η ναζιστική θεωρία της».

Αυτά συμβαίνουν στο μνημονιακό ψευδοκράτος του φον Αντωνάκη Σαμαρά, που έταζε ότι θα μας… σώσει από την αριστερά!

Πηγή: Εθνικισμός.net