Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Γνωστός υπουργός έκανε «μεγάλη ζημιά» στην Πάολα – Χιλιάδες ευρώ για λουλούδια

Το λουλουδικό έδινε και έπαιρνε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται η Πάολα και ο Παντελίδης. Ο θαμώνας που ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια δεν ήταν άγνωστος
και το διαδίκτυο βοά ότι ήταν υπουργός! Τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν από τους υπόλοιπους πελάτες που έβλεπαν τον υπουργό να μην τσιγκουνεύεται τα λουλούδια.

Μεταφέρουμε την είδηση από το φιλο-Σαμαρικό antinews το οποίο προσπαθεί να σώσει να ασυμμάζευτα από το σκάνδαλο που πρόκειται να ξεσπάσει.

Υπάρχει ένα περιστατικό που μας διηγήθηκαν και δεν χωρά αμφισβήτηση. Αφορά υπουργό που είναι ιδιαίτερα απρόσεκτος και θα έχει μεγάλες… φουρτούνες αν συνεχίσει έτσι. Ο εν λόγω υπουργός βρέθηκε αυτές τις ημέρες σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η αοιδός Πάολα. Παρέα του είχε μια… αιθέρια ύπαρξη, καθώς είναι γνωστός για τις όμορφες παρουσίες που τον συνοδεύουν σε εξόδους, ιδιαίτερα τα καλοκαίρια με τα σκάφη και τη Μύκονο που σφύζει από ζωή.

Ο εν λόγω υπουργός, λοιπόν, λένε αυτόπτες μάρτυρες, έκανε μεγάλη «ζημιά» στο μαγαζί. Με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο έριξε μια απίστευτη ποσότητα λουλουδιών προς την τραγουδίστρια και την παρέα του. Μάλιστα έδειχνε να αδιαφορεί για τις επικριτικές ματιές που του έριχναν θαμώνες του καταστήματος οι οποίοι σχολίαζαν: «Ο υπουργός ξοδεύει χιλιάρικα για λουλούδια την ώρα που συζητάμε αν ο κόσμος θα παγώσει ή όχι».

Τι και αν ζούμε σε δύσκολους καιρούς με την ανεργία να «μαστίζει» την κοινωνία και τις τσέπες μας άδειες;;;Οι Υπουργοί της κυβέρνησης δίνουν το… «καλό» παράδειγμα! Μας δείχνουν πως στη ζωή πρέπει να περνάμε καλά… Να διασκεδάζουμε.. ακόμα και αν δεν έχουμε να πληρώσουμε το χαράτσι της ΔΕΗ! Τι κι αν ο κόσμος δεν έχει να ζεσταθεί στο σπίτι του…;