Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Μια Άγια Νύχτα λίγο διαφορετική

Ήρθαν για άλλη μια χρονιά τα Χριστούγεννα, οι γιορτές της Αγάπης. Φέτος όμως όλα είναι παράξενα.


Προσπαθώ να γεμίσω όμορφα συναισθήματα, να καθαρίσω τη φάτνη της ψυχής μου από κάθε κακό και να την γεμίσω αγάπη, αλλά τα πάντα γύρω, μου προβάλλουν ανυπέρβλητα εμπόδια.

Τα τουρκοκάναλα δείχνουν τις ώρες της «Άγιας Νύχτας» τουρκοσήριαλ. Βλέπω να λένε ευχές και να ψάλουν τα κάλαντα σ’ αυτούς που προσπαθούν να εξοντώσουν ψυχικά και βιολογικά τους Έλληνες και τον Ελληνισμό. Βλέπω τους εκπροσώπους του αντισυνταγματικού κλεπτοκρατικού τόξου, να τρώνε τον κλεμμένο ιδρώτα του Ελληνικού λαού σε εξωτικά νησιά ή σε Ελβετικά θέρετρα, ενώ με περισσή ξετσιπωσιά δηλώνουν ότι πήραν τόσες πολλές μίζες που ούτε τις θυμούνται όλες. Ακούω τους υποκριτές της ψευτοδεξιάς και του κλεπτοπασόκ να δηλώνουν ότι: αφού διαγράψουν τα πρωτοκλασάτα στελέχη τους που πλαστογραφούν, εκβιάζουν, κλέβουν «τρελό» δημόσιο χρήμα, η παράταξη που τους εξέθρεψε και που έχει δημιουργήσει όλο αυτό το κλίμα της ρεμούλας, δεν φέρει καμιά ευθύνη. Ακούω αυτούς τους έμμισθους διαστρεβλωτές της κοινής γνώμης να μηρυκάζουν καθημερινά έναν οχετό ψεμάτων κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, ενώ παράλληλα λιβανίζουν την ελληνόφωνη συγκυβέρνηση, τον σύγχρονο Ιανό – Τσίπρα, τα εθνομηδενιστικά ρημάδια της κεντροαριστεράς, καθώς και τα σταλινικά απολιθώματα. Μυρίζω τον καπνό από τις ξυλόσομπες, που αναγκαστικά ανάβουν οι Έλληνες. Βλέπω συμπατριώτες μου να ψάχνουν τα σκουπίδια, για να βρούν κάτι να φάνε. Η φοροεισπρακτική επιδρομή του οσφυοκάμπτη της τρόικα, Στουρνάρα, ανάγκασαν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά να κάνουν Χριστούγεννα, χωρίς ρεύμα αλλά και χωρίς τα στοιχειώδη για την επιβίωση. Μας γύρισαν στον μαύρο Χειμώνα του ’41. Τότε όμως ο εχθρός ήταν ορατός, εκτός και όχι εντός των τειχών. Μαθαίνω ότι τα τελευταία χρόνια 350.000 Ελληνόπουλα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης έφυγαν στο Εξωτερικό, αφού πρώτα το Ελληνικό Κράτος και οι οικογένειές τους ξόδεψαν αρκετά δισεκατομμύρια Ευρώ για να τα μεγαλώσουν και να τα μορφώσουν. Αλήθεια ποιον κοροϊδεύουν όταν μιλούν για «success story»; με ποιους θα έλθει η ανάπτυξη; με τους λαθρομετανάστες του λαθροδήμαρχου;

Μία μόνο σκέψη δεν μπορεί να βγει από το μυαλό μου αυτά τα Χριστούγεννα. Η σκέψη που με γεμίζει θλίψη και οργή. Σκέφτομαι τα μαύρα Χριστούγεννα που κάνουν οι οικογένειες του Γιώργου και του Μάνου. Σκέφτομαι τον Αρχηγό και τους δύο συναγωνιστές Βουλευτές να μην μπορούν να κάτσουν στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μαζί με τις οικογένειές τους και τρελαίνομαι. Γιατί; Γιατί τέτοια αδικία; ο Γιωργάκης κάπου διδάσκει «πώς να καταστρέψετε μια χώρα». ο Λιάπης σε εξωτικά νησιά, ο Παπαντωνίου στη Λατινική Αμερική, ο Παπακωνσταντίνου σπίτι του, ο Μαντέλης… ο Τσουκάτος…. ο…. και τόσοι άλλοι ξεκοκαλίζουν τα κλεμμένα που απλόχερα τους έδωσε η κλεπτοκρατία. Και οι Έλληνες Εθνικιστές στη φυλακή; Επειδή υπέπεσαν στο βαρύτατο παράπτωμα να λένε αλήθειες που πονάνε, να μην είναι διαπλεκόμενοι, να μην είναι γρανάζι του κλεπτοκρατικού συστήματος, να έχουν χέρια καθαρά, να αγαπούν την Ελλάδα περισσότερο από τον εαυτό τους.

Είναι δυνατόν οι Συναγωνιστές μας να τρώνε το συσσίτιο των φυλακισμένων  και οι υπεύθυνοι, που έχουν οδηγήσει τον λαό μας στην έσχατη ένδεια να βρίσκονται γύρω από χλιδάτα τραπέζια. Αυτοί είναι οι πραγματικοί εγκληματίες, οι υπόλογοι για τις αυτοκτονίες χιλιάδων Ελλήνων από απόγνωση, καθώς και για δεκάδες χιλιάδες εμφράγματα και εγκεφαλικά που ουδέποτε θα είχαν συμβεί, αν ο von Antonakis και οι υποβολείς του, δεν είχαν καταντήσει τον υπερήφανο Ελληνικό λαό, επαίτη των διεθνών τοκογλύφων.    

Αρχηγέ, κ. Παππά, κ Λαγέ, είστε σ’ όλα τα γιορτινά τραπέζια μας, είστε πάντα στην σκέψη και στην καρδιά μας. Κάθε βράδυ βλέπω να φωτίζονται τα σκοτεινά κελιά, των Συναγωνιστών μας από την άϋλη παρουσία των δεκάδων Ελλήνων Ηρώων, που  κυνηγήθηκαν ή και σκοτώθηκαν από ελληνικά χέρια, που όπως πάντα τα κινούσε «ο διεθνής μισελληνικός παράγων». Λεωνίδας, Καραϊσκάκης, Νικηταράς, Καποδίστριας, Μεταξάς και τόσοι άλλοι πρέπει να κάνουν την καλύτερη παρέα στους Συναγωνιστές. Είναι σαν να βλέπω τον Κολοκοτρώνη να κρατά το χέρι του Αρχηγού και να του λέει: «Μ έβαλαν εννέα μήνες φυλάκιση, ….Δεν ήξερα γιατί μ έχουν φυλακισμένο. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα φτάσουν σε τέτοιο σημείο να φτιάξουν ψευδομάρτυρες». (Κολοκοτρώνη απομνημονεύματα).

Η Γέννηση του Θείου Βρέφους φέρνει και σε μένα την ελπίδα, ότι αφού κρατήσαμε Θερμοπύλες το 2013, το 2014 έρχονται Σαλαμίνες και Πλαταιές. «Οὐαί δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί», όπως είπε και ο Χριστός μας.      

Όπως προείπε ο Καποδίστριας:  «Εάν ο Θεός μεθ' ημών ουδείς καθ' ημών», ας υποδεχτούμε λοιπόν το 2014, με ελπίδα και όραμα:

για τη Νέμεση που θα έλθει για τους υπαλληλίσκους των διεθνών τοκογλύφων.

για λευτεριά στους αλύγιστους Έλληνες Εθνικιστές, που με την στάση τους μας χαλυβδώνουν.

για τους αγώνες που θα δώσουμε, με τις πρώτες γραμμές να στελεχώνουν οι Αθάνατοι Γιώργος και Μάνος και κάπου εκεί να κρατάει ψηλά τη σημαία ο Μίκης Μάντακας

για τις νίκες που θα κερδίσουμε

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Έλληνες και Ψηλά τις Σημαίες, Φλόγα του Ταινάρου