Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Το μήνυμα του Αρχηγού στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Μεγαλόπολη

Παραθέτουμε αυτούσιο το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου το οποίο ανέγνωσε η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια στην τελετή των εγκαινίων των νέων γραφείων της Τ.Ο. Μεγαλόπολης.



Αγαπημένοι μου Συμπατριώτες,

Από το κελί της φυλακής μου όπου ευρίσκομαι άδικα μετά από την παράνομη δίωξη ενός τυραννικού καθεστώτος, χαιρετίζω την ίδρυση ενός ακόμη κάστρου του Ελληνικού Εθνικισμού, ενός ακόμη γραφείου της Χρυσής Αυγής.

Σφίγγω το χέρι κάθε ενός και κάθε μία από εσάς ξεχωριστά, γιατί στους δύσκολους αυτούς καιρούς της πολιτικής τρομοκρατίας έχετε το θάρρος να υψώνετε ψηλά την Σημαία της Ελλάδος!

Η χούντα του Σαμαρά και του Βενιζέλου ξεπουλά τα πάντα. Μεταξύ των άλλων θέλει να ξεπουλήσει και την ΔΕΗ της οποίας ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια βρίσκεται στην πόλη σας.

Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρη: Ό,τι αφορά την ενέργεια πρέπει να βρίσκεται σε χέρια εθνικά και ελληνικά!

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Εδώ στην καρδιά του ηρωικού Μοριά, στην ηρωϊκή Μεγαλόπολη, πρωτεύουσα κάποτε της Αχαϊκής συμπολιτείας, που αντιστάθηκε μέχρι τέλους στους κατακτητές Ρωμαίους, από εδώ ας ξεκινήσει ένα νέο Κίνημα Εθνικής Αντίστασης, ενάντια στο ξενόδουλο κατεστημένο!

Ηρωϊκέ λαέ της Μεγαλόπολης, εμείς κι αν βρισκόμαστε πίσω από τα σίδερα, είμαστε πιο ελεύθεροι από τους ξεπουλημένους πολιτικάντηδες των κομμάτων της αμαρτωλής εξουσίας.

Σας χαιρετίζω και σας εύχομαι Καλό Αγώνα για να ξαναγίνει η Ελλάδα Ελληνική!

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Πηγή: Κοινωνικός Εθνικισμός