Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Καταρρέει η κυβέρνηση της προδοσίας - Τρεμάμενος Σαμαράς μετά το ΟΧΙ του Βύρωνα Πολύδωρα

Κρατούν παράνομα στην φυλακή τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να αλλοιώσουν τις ψηφοφορίες και να διασώσουν την χούντα του μνημονίου



Ένας Σαμαράς σε κατάσταση σοκ εμφανίστηκε πριν λίγο στην αίθουσα της ολομέλειας της βουλής.

Μετά το ηχηρό ΟΧΙ του Βύρωνα Πολύδωρα, ο πρωθυπουργός της απάτης και της προδοσίας άρχισε τις αλλοπρόσαλλες κινήσεις, μπήκε και βγήκε δύο φορές στην αίθουσα, ενώ σε κάποιες φάσεις έδειχνε να παραμιλάει.

Είχε προηγηθεί ο τυπικός τεκτονικός χαιρετισμός από τον δελφίνο Βορίδη και το πήγαινε-έλα των νεοδημοκρατών βουλευτών στα έδρανα του διαλυμένου αποκόμματος: "Όποιος καταψηφίσει διαγράφεται και πάμε σε εκλογές!" ήταν η μόνιμη απειλή προς τους επίδοξους αντιρρησίες. Η απειλή έγινε άμεσα πράξη από τον πρώην πρόεδρο της "Πολιτικής Άνοιξης", ο οποίος διέγραψε τον Βύρωνα Πολύδωρα.

Η ξεπουλημένη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου καταρρέει και αυτή η εξέλιξη είναι η καλύτερη για την Ελλάδα. Την ίδια ώρα, με προφανή σκοπό την αλλοίωση του αποτελέσματος κάθε ψηφοφορίας, ο Αρχηγός και δύο ακόμη βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι, έχοντας στερηθεί το δικαίωμα της ψήφου.

Αυτή η ξεκάθαρη εκτροπή καταλύει το Σύνταγμα και στοχεύει ξεκάθαρα στη διάσωση της μνημονιακής χούντας. Όσο παραμένουν στην φυλακή οι βουλευτές μας, οι προδότες του μνημονίου χρειάζονται 149 (και όχι 151) ψήφους για να περάσουν τα εθνοκτόνα μέτρα τους. Μιλάμε για ξεκάθαρη εκτροπή και καταστρατήγηση της συνταγματικής νομιμότητας, έγκλημα που οι υπαίτιοί του τιμωρούνται με ισόβια.