Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ο κόσμος γυρνάει την πλάτη στους διώκτες της Χρυσής Αυγής: 25,5% δεν πίστεψε στην σκευωρία

Ας υποθέσουμε προς στιγμή ότι οι δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ είναι έστω και λίγο κοντά στην πραγματικότητα. Αυτό θα σήμαινε ότι οι άνθρωποι που στέκονται δίπλα στον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή είναι γύρω στο 14-15% του εκλογικού σώματος, ήτοι πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες.



Η MRB πραγματοποίησε δημοσκόπηση σχετικά με την ύπαρξη ή όχι στοιχείων ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Θυμίζουμε ότι πριν από αυτή τη δημοσκόπηση υπάρχει ένας τρίμηνος έντονος προπαγανδιστικός αγώνας από το σύνολο των κομμάτων και των ΜΜΕ. Εφημερίδες, κανάλια, ενημερωτικές ιστοσελίδες και γενικώς όλα τα είδη και τα μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν επί τρεις μήνες, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, συνεχή και ολοένα και διογκούμενα ψεύδη εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Ο στόχος της κυβέρνησης και των προσκείμενων στο κλεπτοκρατικό τόξο ΜΜΕ ήταν να διαλύσουν με αυτό τον τρόπο την Χρυσή Αυγή, ώστε να επιστρέψουν οι ψηφοφόροι στα κόμματα της αμαρτίας, αριστερά ή δεξιά. Τελικώς αυτός ο στόχος απέτυχε πλήρως αφού ένα εκατομμύρια Έλληνες συντάσσονται ανοιχτά με τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Τα αποτελέσματα της δημοσκοπήσεως της MRB ήταν εξόχως απογοητευτικά για το καθεστώς, αφού γίνεται εμφανές ότι άλλο ένα εκατομμύριο Έλληνες έχουν καταλάβει την σκευωρία παρά την συστηματική προπαγάνδα εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου.

Ήτοι 25,5% των ερωτηθέντων απάντησαν αυθορμήτως ότι δεν πιστεύουν τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα, τον Βερύκιο και τα άλλα «μπουμπούκια» της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας. Ένα εκατομμύριο άνθρωποι που δεν έχουν δηλώσει ακόμα ότι θα ψηφίσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο έχουν καταλάβει τους ψεύτες και ετοιμάζουν «βαλίτσες» για να έρθουν στην Χρυσή Αυγή. Έτσι επιβεβαιώνεται πλήρως αυτό που από την αρχή έλεγε η Χρυσή Αυγή ότι γελάει ο κόσμος με τα «δήθεν» στοιχεία που παρουσιάζουν οι εμπαθείς.

Και αν γελάει τώρα ο κόσμος, φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν καταρρεύσει πλήρως το κατηγορητήριο που στήθηκε από την κυβέρνηση με βάση κουτσομπολιά, διαδόσεις και καταθέσεις ψευδομαρτύρων. Τότε θα είναι και το οριστικό τέλος της κλεπτοκρατίας, αφού η συνωμοσία σιωπής που θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν τα ΜΜΕ των «τζάμπα αδειών» και των «αφορολόγητων διαφημίσεων» δεν θα είναι αρκετή για να συγκρατήσει την αλήθεια.