Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Κοινωνιολόγος ομολογεί το προφανές: “Πολυπολιτισμός και η κοινωνική συνοχή είναι έννοιες ασύμβατες”

Όταν έχεις να κάνεις με έμμισθους «αντιρατσιστές» δεν μπορείς να αντιπαραθέσεις στις κραυγές τους ούτε την κοινή λογική, ούτε τα γραπτά πατέρων του μαρξισμού,
ούτε τα άπειρα παραδείγματα της ίδιας της κοινωνικής ζωής. Οφείλεις να τους αντιμετωπίσεις ως έμμισθούς που δεν μπορούν να αλλάξουν γνώμη, γιατί κάτι τέτοιο δεν συμφέρει την τσέπη τους, και να τους παρακάμψεις, απευθυνόμενος στον Λαό. Τα περί της διαλύσεως της κοινωνικής συνοχής ως αποτέλεσμα των προσπαθειών της κυβέρνησης και των «αντιρατσιστών» για προώθηση της πολυπολιτισμικότητας και της επέλασης εκατομμυρίων λαθρομεταναστών τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά πολλές φορές.

Αυτή την αντικειμενική και αδιάψευστη αλήθεια που φαίνεται και από την μελέτη της πραγματικότητας με τα χιλιάδες ειδεχθή εγκλήματα των λαθρομεταναστών την προσυπογράφουν και οι ιδρυτές του μαρξισμού, αφού τότε ακόμα δεν είχε συμφέροντα ο μαρξισμός από την λαθρομετανάστευση. Τώρα που έχουν συμφέροντα έχουν αλλάξει γνώμη, όμως scripta manent: «Η μετανάστευση διαιρεί τους εργάτες σε δυο ομάδες, στους ντόπιους και στους ξένους, και οι τελευταίοι χωρίζονται σε Ιρλανδούς, Γερμανούς και πολλές άλλες μικρές ομάδες, η κάθε μια από τις οποίες καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Για να σχηματίσεις από όλους αυτούς ένα ενιαίο κόμμα απαιτούνται ασυνήθιστα μεγάλες δυνάμεις. Έχουμε συχνά κάποια βίαια ξεσπάσματα, αλλά η μπουρζουαζία δεν έχει παρά να περιμένει υπομονετικά και αυτά τα ανομοιογενή στοιχεία της εργατικής τάξης θα διαχωριστούν και πάλι...».

Τάδε έφη Φρήντριχ Ένγκελς, όμως όπως προείπαμε οι «αντιρατσιστές» δεν καταλαβαίνουν από αυτά γιατί «είναι πολλά τα λεφτά… Άρη». Θες οι επιδοτήσεις από την Ε.Ε.; Θες τα όσα υπονόησε η σύλληψη στην Γαλλία ενός Αλγερινού τρομοκράτη που είχε διασυνδέσεις με αντεθνικιστικές παρακρατικές οργανώσεις; Πολλές οι πιθανότητες και οι λόγοι που μπορεί να οδηγούν τους «αντιρατσιστές» να αγνοούν όλα τα συντριπτικά στοιχεία εναντίον αυτού που υποστηρίζουν. Τώρα μετά από όλα αυτά και τα όσα άλλα θα μπορούσαμε να πούμε ακόμη, υπάρχει και η επιστημονική άποψη περί του ζητήματος, που επίσης κατακεραυνώνει την αντιρατσιστική άποψη που λέει ότι μπορεί να υπάρξουν συνεκτικές πολυπολιτισμικές κοινωνίες, σε πείσμα της αντικειμενικής αλήθειας που είχε σημειώσει ο Ένγκελς ότι η κάθε μειονότητα «καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της».

Ο Αμερικανός κοινωνιολόγος Zachary Neal δήλωσε ύστερα από σχετική του έρευνα ότι «τα ευρήματα αυτά δείχνουν ότι μπορεί να μην είναι δυνατό να δημιουργηθούν κοινότητες που να είναι ταυτόχρονα και πλήρως “ολοκληρωμένες” (πολυπολιτισμικές) και πλήρως συνεκτικές . . . όταν πρόκειται για την κατάργηση του διαχωρισμού της γειτονιάς και της κοινωνικής συνοχής, δεν μπορείτε να έχετε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο», ενώ για τις αγωνιώδεις προσπάθειες «αντιρατσιστών», διεθνών οργανισμών, κυβέρνησης, τρόικας, κομισιόν, εβραϊκών ενώσεων, αμερικανών, τροϊκανών, συριζαίων και λοιπών σχολίασε: «Οι τάσεις είναι τόσο ισχυρές, που είναι απίθανο κάποια πολιτική να μπορεί να το αλλάξει αυτό. Δεν οφείλεται στο ότι οι τοπικοί ηγέτες και πολιτικοί δεν προσπαθούν αρκετά σκληρά, αλλά τώρα θεωρούμε ότι οφείλεται στο οι ​​στόχοι της ολοκλήρωσης και της συνοχής δεν είναι συμβατές η μία με την άλλη».