Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Πού είναι το οπλοστάσιο και ο κρυμμένος θησαυρός βρε αθεόφοβε Δένδια;

Η ιστορική καθημερινή εφημερίδα "Ακρόπολις" στο σημερινό της φύλλο φιλοξενεί ένα άρθρο καταπέλτης του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου για τους ψευδομάρτυρες, τα οπλοστάσια, τις ανυπόστατες κατηγορίες και τους πρωτεργάτες της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής.

Παραθέτουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ: Που είναι τα σφαγμένα αρνιά, τα όπλα και ο κρυμμένος θησαυρός βρε αθεόφοβε Δένδια;

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ανηφόρισα με μερικούς φίλους (το συνηθίζω που και που) σε ένα βουνό στην Εύβοια. Άλλοι το λένε ορειβασία. Εγώ το ονομάζω «εισπνοή καθαρού αέρα». Εκεί που περπατούσα και σκαρφάλωνα τα βράχια μου ήρθε η φαεινή ιδέα να ρίχνω λοξές ματιές μέσα στις βραχώδης τρύπες μπας και βρω τα σφαγμένα αρνιά που έκανε προπόνηση η Χρυσή Αυγή!

Δεν βρέθηκαν όμως ούτε έστω και κάποια άλλα στοιχεία που να μας «δείχνουν» βρε αδερφέ πως κάτι «ετοίμαζαν» αυτοί οι άνθρωποι. Ένας άλλος προστατευόμενος μάρτυρας ο Α1 είχε πει πως είχε ακούσει έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής να του λέει πως από ώρα σε ώρα θα μπουν με τανκ στη βουλή. Το τανκ είναι δύσκολο να βρεθεί!

Μια βίδα όμως θα μπορούσε! Άρα αυτά που έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα, εκτός μερικών ελληνικών σημαιών, εικόνων και περιοδικών της Χρυσής Αυγής, είναι η ανοησία και η εκδικητικότητα κάποιων ανεκδιήγητων εγκεφάλων που αποφάσισαν να στιγματίσουν την νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου μας με μεθόδους που θα ζήλευε και ο σουλτάνος ο μεγαλοπρεπής. Όλα όσα έγιναν θα τα καταγράψει ο ιστορικός του μέλλοντος και θα διαβάζονται μετά από 100 χρόνια στις βιβλιοθήκες όλου του κόσμου. Ένας εθνικός εξευτελισμός που θα συνοδεύει τη χώρα μας στους αιώνες των αιώνων.

Παρ' όλα αυτά συνεχίζει να παραμένει προφυλακισμένος ο αρχηγός ενός κόμματος μαζί με δύο βουλευτές του, επειδή ένας οπαδός αυτού του κόμματος μαχαίρωσε έναν πολίτη!

Ούτε ως ανέκδοτο δεν μπορεί να το πει αυτό κάποιος. Όσοι χαροποιήθηκαν από την στοχοποίηση, με αυτήν τη μορφή, της Χρυσής Αυγής, θα πρέπει να έχουν κατά νου πως όταν ένας κλέφτης γυρίζει στη γειτονιά σου κάποια στιγμή θα μπει και στο δικό σου σπίτι. Σήμερα δεν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας, όσο εμπαθής και αν είναι με τη Χρυσή Αυγή, που να μην είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι προφυλακίσεις των βουλευτών της είναι αποτέλεσμα μιας άκρατης εκδικητικότητας.

Της ίδιας επικίνδυνης πρακτικής είναι και η συνέχιση της παραμονής του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγου στις φυλακές Κορυδαλλού. Αντρίκιο δεν είναι να χρησιμοποιείς τους μηχανισμούς καταστολής ενός κράτους που ελέγχεις για την εξόντωση των πολιτικών αντιπάλων σου.

Αντρίκιο είναι να διορθώνεις το λάθος που έκανες, έφταιγες ή όχι, όταν διαπιστώνεις ότι αυτό το λάθος έχει γίνει πλέον αντιληπτό και από ένα μικρό παιδί. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να «γράφει σελίδες» με το πολιτικό μίσος που εκπορεύεται από το άρρωστο μυαλό του, ώστε τα επόμενα χρόνια να διδάσκονται οι φοιτητές των πανεπιστημίων όλου του κόσμου ότι το 2013 στην Ελλάδα συνέβησαν αυτά τα απίστευτα πολιτικά γεγονότα που δεν μπορεί να χωρέσει το ανθρώπινο νου. Δεν θα τα πιστεύουν ούτε στα πανεπιστήμια του Ισραήλ. Κι όμως έγιναν.