Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Η Βανδή και ο Μαζωνάκης σε ρόλο λογοκριτή

Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" φιλοξενεί άρθρο του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου για την τρομοκρατία σκέψης και λόγου που θέλει να επιβάλλει το σύγχρονο μιντιακό καθεστώς ενάντια σε όσους εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους.



"Ρε που καταντήσαμε! Η Βανδή και ο Μαζωνάκης σε ρόλο λογοκριτή. Υπομονή και τα κορδόνια δένονται!

Μόνο κοιμισμένος και αυτό να έχει προκύψει από βαριές ουσίες (με την καλή έννοια!) μπορεί κάποιος να αντιληφθεί το δικαίωμα που εκπορεύεται από το άγνωστο διαπλανητικό σύμπαν για να εκφράζει την άποψη ότι ένας άλλος δεν πρέπει να έχει άποψη! Έτσι, χωρίς επιχείρημα και χωρίς αιτιολογία. Αν κάποιος παιδεραστής ζητήσει δημόσια να του δώσουν το λόγο προκειμένου να εξηγήσει με τα δικά του επιχειρήματα πως αυτό που κάνει είναι σωστό είμαι βέβαιος ότι θα παρατάξουν μπροστά του οι διαφωτιστές της κοινής γνώμης χίλια μικρόφωνα για να μάθουμε όλοι.. τα επιχειρήματά του. Δίπλα του θα στρογγυλοκαθίσουν και διάφοροι καλλιτεχνάδες, πρεζόνια, αδελφές και τραβεστί του εγχώριου μιντιακού κατεστημένου για να συνομολογήσουν το δικαίωμα στην διαφορετικότητα που πρέπει να έχει ο παιδεραστής.

Κάπου εκεί στο κοινό των χειροκροτητών θα βρίσκονται, αν όχι στο πάνελ, και αυτοί που θίχτηκαν από τη γνώμη του Νότη Σφακιανάκη. Ξεφυλλίζω τις εφημερίδες διαβάζοντας αυτό που είπε και ξαναβλέπω στο βίντεο με ήχο και εικόνα το ίδιο πράγμα. Τόλμησε ο αθεόφοβος να πει μια καλή κουβέντα για ανθρώπους που βρίσκονται στη φυλακή και που όλος ο Ελληνικός λαός, είτε το ομολογεί είτε όχι, έχει καταλάβει τον πραγματικό λόγο. Εξέφρασε ο άνθρωπος μια άποψη που προφανώς είναι και πεποίθησή του, ίδια με την άποψη και την πεποίθηση αυτών που απαντούν θετικά, όσοι δεν φοβούνται, ώστε να καταγράφει στις δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή με 10%. Αυτό ήταν το κακούργημα του!

Δεν αντιλαμβάνονται οι όψιμοι γραφικοί λογοκριτές πως δεν μπορείς την ίδια ώρα να φέρεσαι ως δήθεν προστάτης της δημοκρατίας και προασπιστής του δικαιώματος της ελεύθερης γνώμης και βούλησης και την ίδια ώρα ξεδιάντροπα και με θράσος χιλίων πιθήκων να υποστηρίζεις πως όλα αυτά είναι ορθά αλλά με την προϋπόθεση πως δεν πρέπει να διαφωνεί κανείς!

Όσοι προσπαθούν να προασπίσουν τα ψευτοδημοκρατικά τους κόμπλεξ επειδή έμαθαν ολόκληρες δεκαετίες να έχουν ασυλία από την φοβισμένη και δειλή δεξιά, ας αντιληφθούν όσο είναι νωρίς ότι η επανακατάληψη των οχυρών της αξιοπρέπειας μιας λαβωμένης και ταπεινωμένης ιδεολογίας έχει ήδη ξεκινήσει. Όταν οι στρατιώτες δέσουν και τα τελευταία κορδόνια στα άρβυλα τους ας φροντίσουν, οι καλομαθημένοι να μην σταθούν εμπόδιο στον βηματισμό των στρατιωτών.