Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Δεν τελείωσαν με τους αγνούς και τους γενναίους!

Δύο μήνες συμπληρώνονται από εκείνο το πρωινό του Σαββάτου, που θα παραμένει στη μνήμη όλων ως η μέρα που το καθεστώς των ψευτοδημοκρατών απέδειξε για ακόμη μια φορά στην πράξη πως αντιλαμβάνεται την έννοια του δεύτερου συνθετικού του κατ’ επίφαση αυτοπροσδιορισμού τους.
Δυο μήνες πέρασαν από τη μέρα που ο Αρχηγός μας σύρθηκε από πραιτοριανούς του συστήματος και εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά, πέρασε μπροστά από τις κάμερες των τηλεκανίβαλων μαζί με τους υπόλοιπους συναγωνιστές, σε μια προσπάθεια κατατρομοκράτησης τόσο των ίδιων, όσο και των μελών και των υποστηρικτών μας σε όλη τη χώρα.

Ένα μήνα αργότερα, μια ομάδα δειλών αριστερών παρακρατικών, με την ανοχή του κράτους και κατόπιν υποδείξεως του στόχου τους από τους ιθύνοντες νόες των μίντια και τους προκαθήμενους σε υπουργικούς και κομματικούς θώκους, συμπληρώνουν το πάζλ της επιχείρησης «Λιώστε τη Χρυσή Αυγή», όπως χαρακτηριστικά ξεστόμισε ο εμπνευστής αυτής της σκευωρίας. Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω έχουμε λοιπόν άδικες πολιτικές διώξεις της Ηγεσίας του Κινήματός μας, εν ψυχρώ εκτελέσεις δύο Συναγωνιστών μας και τον παραλίγο θανάσιμο τραυματισμό ενός ακόμη από τα καθάρματα του παρακράτους. Κράτος και παρακράτος σε αγαστή συνεργασία και με άψογο και καθόλου τυχαίο συγχρονισμό, δρουν προκειμένου να δώσουν τις τελευταίες ανάσες σε ένα ψυχορραγούν αποσυντιθέμενο πολιτικό σύστημα, το οποίο τρεμάμενο καταβάλει την ύστατη προσπάθεια να σταθεί στα γυάλινα πόδια του.

Η απάντηση όλων ημών είναι και θα συνεχίσει να είναι σθεναρή και ανδρεία σε πείσμα όλων αυτών που βάλθηκαν ή νόμιζαν πως θα καταφέρουν να μας εξοντώσουν πολιτικά και φυσικά. Αντλούμε θάρρος και δύναμη από τη γενναία και υπερήφανη στάση του Αρχηγού μας και των άλλων Συναγωνιστών που συνεχίζουν να ξεφτιλίζουν το σύστημα, ακόμη και ευρισκόμενοι παράνομα έγκλειστοι στα κελιά της Τιμής, με μοναδικό τους έγκλημα το ότι είπαν την Αλήθεια σε έναν λαό που επί 40 έτη «Δημοκρατίας» ακούει μοναχά ψεύδη, από αυτούς που στέλνει στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Για πρώτη φορά, ακούστηκε εντός του κοι(υ)νοβουλίου από Αρχηγό κόμματος η αλήθεια και αυτό πόνεσε τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες.

Τους χαλάμε τη σούπα, τους ξεμπροστιάζουμε και τους ξεφτιλίζουμε εντός και εκτός βουλής και αυτό είναι κάτι που δεν αντέχει η πελατειακή τους υποδομή και το ρουσφετολογικό τους αντέτι. Για αυτό έπρεπε να κάνουν κάτι. Έπρεπε να αντιδράσουν πριν να είναι πολύ αργά. Άργησαν όμως.
Η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να περιοριστεί γιατί διαθέτει χιλιάδες ψυχές αγωνιστών, που εμπνέονται από τον αγέρωχο και υπερήφανο Αρχηγό τους, ο παράνομος εγκλεισμός του οποίου απλά χαλύβδωσε ακόμη περισσότερο το αγωνιστικό μας φρόνημα. Διαθέτει δεκάδες γραφεία- κάστρα του Εθνικισμού σε ολόκληρη τη χώρα και την ομογένεια. Διαθέτει νεκρούς, οι οποίοι άφησαν την τελευταία τους πνοή και πότισαν το δρόμο με το Ιερό αίμα τους, αγέρωχοι και υπερήφανοι.

Η Χρυσή Αυγή έχει με το μέρος της την Αλήθεια και το Δίκαιο και όπως συμβαίνει με κάθε αγώνα που διαθέτει αυτή τη μαγιά, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι μόνο ένα: η Δικαίωση και η Επικράτηση. Σε αυτές στοχεύουμε, για αυτές παλεύουμε, για αυτές ζούμε.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30/11 ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ

Νικόλαος Λεμοντζής

ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.