Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Εφημερίδα “Ακρόπολις” - Χρυσή Αυγή προς παχυλόμισθους βουλευτές: Να σας κάνουμε έρανο!

Στην όψιμη ευαισθησία του Τύπου για τις υπέρογκες βουλευτικές αποζημιώσεις που έφερε στο φως η Χρυσή Αυγή, αναφέρεται σήμερα με άρθρο η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις".



Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο: Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, χρειάστηκε να περάσουν πολλοί μήνες από τότε που η Χρυσή Αυγή αποκάλυψε τον βουλευτικό μισθό για να έχουμε εξελίξεις πάνω στο ζήτημα. Τότε ο Ηλίας Κασιδιάρης, από βήματος βουλής παρουσίασε το μέγεθος του βουλευτικού μισθού, αποκαλύπτοντας ένα από τα ένοχα μυστικά της Μεταπολίτευσης. Η αποκάλυψη αυτή, τότε, λοιδορήθηκε από τους βουλευτές των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου και πολλές ύβρεις εκτοξεύτηκαν εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Ακολούθως σημειώνει ότι τώρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τα επίσημα αποκαλυπτήρια τόσο του βουλευτικού μισθού, όσο και των ψευτών, αφού αναρτήθηκε η ανάλυση του βουλευτικού μισθού, χωρίς ωστόσο να γίνεται λόγος για την αποζημίωση από τις επιτροπές, σχετικά με την οποία είχε μιλήσει βουλευτής της ΝΔ, λέγοντας «δεν γίνεται να πληρωνόμαστε μία φορά το μήνα και να ερχόμαστε μία φορά την εβδομάδα». Αυτή η φράση που έμεινε πολιτικό ανέκδοτο δείχνει την αναλγησία των πολιτικάντηδων και την παντελή απουσία επαφής τους με τον πραγματικό κόσμο.

"Με αυτά τα εισοδήματα και με αυτό το αφορολόγητο, ο Ιορδάνης Τζαμτζής της ΝΔ, είπε ότι υπάρχουν συνάδελφοι του που… φτιάχνουν παξιμάδια επειδή δεν βγαίνουν. Καθίσταται προφανές πως οι άνθρωποι όχι μόνο ασχημονούν εναντίον των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού, ξεπουλώντας την Πατρίδα και φτωχοποιώντας τον Λαό, αλλά το κάνουν και με μία σαδιστική διάθεση, φροντίζοντας παραλλήλως να προκαλούν το θύμα τους" σημειώνει.

Πάγιο αίτημα της Χρυσής Αυγής η περικοπή των βουλευτικών προνομίων και η εξίσωση του βουλευτικού μισθού με τον μισθό ενός πρέσβη, δηλαδή 1899 ευρώ μηνιαίως. Επίσης θα πρέπει να υπάρξει ισονομία μεταξύ των Ελλήνων πολιτών και οι βουλευτές θα πρέπει να δώσουν το παράδειγμα, φορολογούμενοι για κάθε τους εισόδημα και περιουσιακό στοιχείο από το πρώτο ευρώ.

Και όποιος «δεν βγαίνει» και φτιάχνει… παξιμάδια, όπως ο Τζαμτζής, ας έρθει στα συσσίτια της Χρυσής Αυγής, καταλήγει.