Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Σαμαράς: Έχω έτοιμους αποστάτες να με στηρίξουν!

Πιστός στο ρητό "άπαξ προδότης, πάντα προδότης" παραμένει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ξέρει να ρίχνει κυβερνήσεις, να διαλύει κόμματα, αλλά και να κρατά ζωντανές καταρρέουσες συμμαχίες με υλικά κατεδάφισης από άλλα αποκόμματα.


Ο πρωθυπουργός σε ημερίδα της Sueddeutsche Zeitung επανέλαβε αυτό που είχε δηλώσει και πριν 4 μήνες, όταν είχε πάει στους εντολοδότες στην Αμερική. Ο Σαμαράς διαβεβαίωσε τους διεθνείς τοκογλύφους πως δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τους πιθανούς τριγμούς και την διάλυση της μνημονιακής συγκυβέρνησης, καθώς έχει ήδη κάνει τις... καβάντζες του! Συγκεκριμένα δήλωσε: "Ακόμη κι αν υπάρχει διαρροή ενός βουλευτή, υπάρχει πάντοτε ένα «μαξιλάρι», καθώς υπάρχουν άλλοι έτοιμοι να βοηθήσουν''.

Όταν λέμε "μαξιλάρι" εννοούμε πρόθυμους αποστάτες που θα δώσουν τα διαπιστευτήριά τους και θα στηρίξουν την χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά σε πιθανή νέα διαρροή κυβερνητικών βουλευτών όπως έγινε πρόσφατα με την Τζάκρη. Γι΄ αυτό εξάλλου δήλωσε πως θα είναι πρωθυπουργός, όταν η Ελλάδα θα παίξει το καλοκαίρι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αντώνη, μην βάζεις στοίχημα, γιατί μπορεί να πας στον κουβά... Άλλος Σαμαράς θα πάει σίγουρα στην Βραζιλία και αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής. Οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στην χώρα μας, όσους "Συμπιλίδηδες" κι αν ετοιμάσεις!
Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει καλά την σκευωρία που στήθηκε κατά της Χρυσής Αυγής και αυτή η υπόθεση θα είναι το κύκνειο άσμα του σαθρού πολιτικού κατεστημένου!