Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Περίεργα παιχνίδια του σάπιου καθεστώτος με την αριστερή τρομοκρατία

Γράφει σχετικά με τους νέους στόχους των (προστατευόμενων, επιμένουμε) τρομοκρατών στο χθεσινό καθεστωτικό «Βήμα», ο πολύ καλά πληροφορημένος αστυνομικός συντάκτης Β. Λαμπρόπουλος:


«Νέος κόκκινος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Δευτέρας με τον φόβο αιματηρής ένοπλης επίθεσης εναντίον αστυνομικού στόχου. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» σήμανε κινητοποίηση ύστερα από πληροφορίες που συγκέντρωσε τις τελευταίες ώρες η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και οι οποίες θεωρούνται ιδιαίτερα αξιόπιστες.  Όπως προκύπτει από περαιτέρω ροή πληροφοριών ο «συναγερμός» στην Αστυνομία δεν προέρχεται μόνο από κατηγορίες εναντίον αξιωματικών που περιέχονται στην προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για την επίθεση εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής αλλά και από άλλες πηγές της ΕΛ.ΑΣ. και ευρήματα από παράλληλες έρευνες.

Ήδη έχουν ζητηθεί έκτακτα μέτρα ασφαλείας σε αστυνομικούς στόχους  και υπάρχει κατάσταση γενικής επιφυλακής. Σημειώνεται ότι παρόμοιος συναγερμός είχε υπάρξει και προ διμήνου και οι αστυνομικές πηγές φέρεται να επαληθεύθηκαν από την αιματηρή επίθεση στο Νέο Ηράκλειο».

Αλήθεια, ποιες είναι οι «άλλες πηγές» της ΕΛΑΣ;  Ξένες μυστικές υπηρεσίες, μήπως;

Και πως γίνεται να έχουν την πληροφόρηση για τα επικείμενα τρομοκρατικά χτυπήματα, αλλά να μην ξέρουν ποιος ακριβώς είναι ο στόχος, ώστε να αποτραπούν τα χτυπήματα; Ή μήπως ξέρουν, αλλά δε λένε;

Και ποια είναι τα «ευρήματα από παράλληλες έρευνες» της ΕΛΑΣ;

Και πως εξηγείται ότι οι «αστυνομικές πηγές επαληθεύτηκαν» από το διπλό φονικό στο Ν. Ηράκλειο;

Τι θα πει αυτό; Ότι γνώριζαν τι και που θα συμβεί, αλλά δεν το απέτρεψαν;

Ή ότι γνώριζαν γενικώς και αορίστως ότι θα γίνει χτύπημα στην Χρυσή Αυγή και το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ απέσυρε ακόμα και την πενιχρή φρουρά από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ώστε να το διευκολύνει;

Εν τέλει, τι περίεργα παιχνίδια παίζει το σάπιο καθεστώς με την αριστερή τρομοκρατία;

Πηγή Εθνικισμός.net