Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Επαγγελματίες ψεύτες! Ο 902 λέει πως απέτρεψε την αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής

Σιγά που θα δώσουν αίμα οι κομουνιστές. Αυτοί δεν δίνουν ούτε του αγγέλου τους νερό, σιγά μη δώσουν και το αίμα τους στην ελληνική κοινωνία. Για δέστε τους. Ελάχιστοι, γυναίκες και γέροντες.



Τι να πεις…

Αυτοί για βαβούρα είναι γεννημένοι και αντίδραση για την αντίδραση χωρίς σκοπό και λόγο. Αλλά έχετε ακούσει την παροιμία “αλλού τα κακαρίσματα, αλλού γεννούν οι κότες”; Ε, αυτό συνέβη στην περίπτωση των “αντιδράσεων” των αθλίων έξω από το νοσοκομείο Παίδων. Αυτοί μαζεύτηκαν αλλού και αλλού εμείς δίναμε αίμα! Όμως ο κομμουνιστής συντάκτης περιχαρής δίνει το στίγμα της ανοησίας του!

“Με οργανωμένη αντίδραση απέτρεψαν την αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής!

(Χαίρονται που θα στερούσαν το αίμα από εκείνους που το χρειάζονται!!!!!!!!!)

Κάτω από την οργανωμένη αντίδραση των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και άλλων δημόσιων νοσοκομείων της Αθήνας, αποτράπηκε το ρατσιστικό σόου που επιχείρησε να στήσει η Χρυσή Αυγή, ανακοινώνοντας «αιμοδοσία μόνο για Ελληνες».

Από νωρίς σήμερα το πρωί, εργαζόμενοι από το Νοσοκομείο Παίδων και άλλα νοσοκομεία, έκαναν συγκέντρωση έξω το «Αγία Σοφία», από το οποίο, όπως και από «Ελπίς», η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει συνδρομή για να κάνει τη ρατσιστική αιμοδοσία. Οι  αντιδράσεις των εργαζομένων ήταν έντονες από την πρώτη στιγμή. Ζήτησαν τόσο από τις διοικήσεις των νοσοκομείων, όσο και από το υπουργείο Υγείας να ακυρώσουν «τη νέα φασιστική πρόκληση». «Να αποτραπεί εμπλοκή του νοσοκομείου», είχε ζητήσει με ομόφωνη απόφαση το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Η Ελπίς».

Αντίστοιχα, η ΠΟΕΔΗΝ, με έγγραφο προς τις διοικήσεις νοσοκομείων και προς τον υπουργό Υγείας, ζήτησε απεμπλοκή του ΓΝ ΕΛΠΙΣ και του Παίδων «Αγία Σοφία» «από τα ρατσιστικά σόου των νεοναζιστών».

Η παράταξη της ΔΑΣ στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» κατήγγειλε «τον διευθυντή της αιμοδοσίας του νοσοκομείου (…) γιατί έγινε δεκτό το απαράδεκτο αίτημα της Χρυσής Αυγής να γίνει αιμοληψία στα γραφεία της».

Ακούστε!!!: Είναι “παράνομο”ή “ανήθικο” να γίνει αιμοληψία από κινητή μονάδα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής;

Και «Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις» καταγγέλουν τον Διευθυντή αιμοδοσίας που η δουλειά του είναι να εξασφαλίζει αιμοδότες και αίμα!!!

Αλλά, αφήστε τους! Αφήστε κι εμάς που ολοκληρώσαμε την αιμοδοσία και συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον Αγώνα στο πλευρό των Ελλήνων, ενάντια σε όλες τις μεθοδεύσεις από όπου και αν προέρχονται, (αλλά μην το πείτε του 902 και πάθει τίποτα)..

Το απίστευτο είναι πως εισακούστηκε η απαίτησή τους, από την διοίκηση του Υπουργείου, να μας απαγορευτεί η σημερινή αιμοδοσία. Κάποιοι έπαιξαν παιχνίδια με το σπανιότερο αγαθό που ΜΟΝΟ από εθελοντές προέρχεται! ΤΟ ΑΙΜΑ! Και κάποιοι στο Υπουργείο τους το επέτρεψαν.

Το αίμα που τα νοσοκομεία αναγκάζονται να πληρώνουν ακριβά και να το εισάγουν από το εξωτερικό.
Το αίμα που σώζει ζωές…

Για την προσφορά μας, δεν ζητάμε το μπράβο τους, ούτε την συμμετοχή τους, αφού είπαμε πως είναι εθελοντική διαδικασία και λόγω του ότι είναι κομμουνιστές δεν δίνουν σε κανέναν τίποτα!

Σήμερα εκατοντάδες άνθρωποι αποφασισμένοι να δώσουν αίμα μετακινήθηκαν σε διάφορα νοσοκομεία, έδωσαν το αίμα τους και η εκδήλωση στέφθηκε από επιτυχία!  Δεκάδες όμως δεν κατάφεραν να προσφέρουν. Αν όμως όσοι γιατροί βρίσκονταν σήμερα έξω “αντιδρώντας”, βρίσκονταν στις θέσεις τους βοηθώντας την διαδικασία, πολλοί περισσότεροι θα έδιναν αίμα, και συμπολίτες μας που ωφελούνται από το αίμα θα είχαν πρόσβαση σωτηρίας.

Γιατί πρακτικά αυτό έκαναν!

Στέρησαν από τους ανήμπορους συμπολίτες μας το πολυτιμότερο αγαθό. Το ΑΙΜΑ!

Κρίμα στα μυαλά που κουβαλάνε…

Επειδή ξέρουμε πως τους πονάει, τους αφιερώνουμε δυο φωτογραφίες ακόμη από την σημερινή ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ δράση αλληλεγγύης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Θα’ναι ίσως και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά που θα δείτε τον Ηλία Παναγιώταρο να υψώνει γροθιά το αριστερό του χέρι… Άντε κομμουνιστές να βρείτε γωνιά να κλάψετε τώρα…