Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Μετά τους συριζαίους και ο Πάγκαλος ζητά να καταργηθούν οι παρελάσεις

Αν έχουν αλλεργία στις Εθνικές επετείους ας γιορτάζουν μόνοι τους την 16η Απριλίου, την αρχή της ξενοκρατίας, που τους ταιριάζει κιόλας!



Είχαμε τις τελευταίες ημέρες μία άνευ προηγουμένου επίθεση γραφικότητας από πλευράς βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το θέμα των παρελάσεων. Ούτε λίγο, ούτε πολύ θλιβερές φιγούρες που σε καλές εποχές της Ελλάδος θα ήταν ο περίγελος του χωριού μας είπαν ότι θέλουν να καταργήσουν τις παρελάσεις και να τις αντικαταστήσουν με “happenings”.

Βεβαίως σε τόσο κατάπτυστες δηλώσεις οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσαν να είναι άνευ υποστηρίξεως. Και η βοήθεια ήρθε υπό την μορφή ενός «θωρηκτού» της εν Ελλάδι πολιτικής σκέψης, του πολύ Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος έσπευσε να σταθεί στο πλευρό των πρώην και μελλοντικών συντρόφων του, από το ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πάγκαλος είπε ότι «καμία χώρα που σέβεται τον εαυτό της δεν μπορεί να έχει δύο εθνικές εορτές», αναφερόμενος σε πιθανή κατάργηση της 28ης Οκτωβρίου, αφού «μία εθνική εορτή υπάρχει. Η 25η Μαρτίου που δημιούργησε το ελληνικό κράτος και το ελληνικό έθνος και αυτή πρέπει να εορτάζεται όπως εορτάζονται όπως όλες οι εθνικές εορτές», ενώ για αντικατάσταση της 28ης Οκτωβρίου πρότεινε και αυτός “happenings”.

Βεβαίως κανένα σοβαρό κράτος δεν πρόκειται να ζητήσει την γνώμη επί εθνικών θεμάτων του υπουργού εξωτερικών κατά τη διάρκεια της κρίσης των Ιμίων, όμως είναι αξιοσημείωτη η ομοιότητα των θέσεων μεταξύ Πάγκαλου και ΣΥΡΙΖΑ. Επιπλέον αυτού εμείς να σημειώσουμε και μία πρόταση προς τον υπουργό που έκανε τα Ίμια γκρίζα ζώνη.

Η 25η Μαρτίου, όπως και η 28η Οκτωβρίου αφορούν τους Έλληνες και δεν δικαιούνται να την εορτάζουν μαζί τους οι ταγοί της υποδούλωσης της Ελλάδας. Το εν Ελλάδι πολιτικό κατεστημένο οφείλει να εορτάζει μόνο του και να εορτάζει καλύτερα την 16η Απριλίου, την έναρξη της δίκης του Κολοκοτρώνη και την συμβολική απαρχή της ξενοκρατίας στην Ελλάδα. Υπάρχουν, άλλωστε, τόσες ομοιότητες με το σήμερα, αφού και ψευδομάρτυρες χρησιμοποιήθηκαν και… Μάσον υπήρχαν στην όλη υπόθεση.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/meta-tous-surizaious-kai-o-pagkalos-sthn-grammh-enantion-twn-parelasewn#ixzz2j8zd1gaW