Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Οι «προκλήσεις» της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με τα καθεστωτικά παπαγαλάκια της δυστυχίας μας

Γράφει ο Αντίοχος

Κάθε μέρα που περνάει, τα καθεστωτικά ΜΜΕ αναφέρονται και σε μια νέα «πρόκληση» της Χρυσής Αυγής! Τι εννοούν με τον όρο «πρόκληση»;
Ας πάρουμε μια μικρή γεύση από χθεσινό δημοσίευμα:
«Νέα πρόκληση από το νεοναζιστικό μόρφωμα – Παραμονές της εθνικής επετείου κατά των Ναζί η Χρυσή Αυγή καλεί σε ακροδεξιά συγκέντρωση

Συνεχίζει στη γνωστή της τακτική, αυτή των προκλήσεων, η Χρυσή Αυγή. Την Παρασκευή ανακοίνωσε ότι το επόμενο Σάββατο 26 Οκτωβρίου, δηλαδή παραμονή της εθνικής επετείου, ετοιμάζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας Εθνικιστών για τις όπως τις χαρακτηρίζει «παράνομες» διώξεις του αρχηγού και των δύο βουλευτών του νεοναζιστικού κόμματος. «Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Σταθμό Λαρίσης. Οι Έλληνες Εθνικιστές στέλνουν το ηχηρό μήνυμα ενάντια στις άδικες, παράνομες, αντισυνταγματικές και αμιγώς πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού…» γράφει στην προκλητική της ανακοίνωση η ΧΑ».

Μια νόμιμη συγκέντρωση ενός κόμματος που στις τελευταίες εκλογές έλαβε τις ψήφους μισού εκατομμυρίου Ελλήνων, βαφτίζεται «πρόκληση»! Ότι κάνουμε είναι «πρόκληση»! Η λύσσα και η μανία τους είναι τόση, που ακόμα και που αναπνέουμε και που ζούμε, κι αυτό συνιστά «πρόκληση»! Όλοι και όλες, λοιπόν, το επόμενο Σάββατο στη συγκέντρωση, για να τους… τρελάνουμε με τις προκλήσεις μας και να τους βγει το… μάτι!

(ΥΓ) 1: «Εθνική επέτειος κατά των ναζί»; Πληροφορούμε τα αγράμματα, αστοιχείωτα και ανιστόρητα παπαγαλάκια, ότι η επέτειος της γερμανικής εισβολής είναι την 6η Απριλίου κι όχι την 28η Οκτωβρίου. Κι αν δεν το γνωρίζουν, τους πληροφορούμε ότι την 28η Οκτωβρίου τιμούμε το «ΟΧΙ» του «φασίστα» Μεταξά!

(ΥΓ) 2: Παπαγαλάκια, τα «ΟΧΙ» θέλουν Μεταξάδες και όχι Βενιζέλους και Σαμαράδες!

Πηγή Εθνικισμός.net