Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Μαθήματα δημοκρατίας από τους πιο στυγνούς δικτάτορες που έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα ο τόπος!

Γράφει η Ελένη Ζαρούλια

Ακόμη και Αλβανοί με έχουν πιάσει και μου έχουν εξομολογηθεί ότι ούτε στην Αλβανία του Χότζα δεν έζησαν τέτοιες σκηνές… ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
(ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!), ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Έτσι λοιπόν, όλοι είδαμε Αρχηγό νόμιμου πολιτικού κόμματος, δημοκρατικά εκλεγμένος (δύο φορές μάλιστα τον Μάιο και τον Ιούλιο 2012!) από περισσότερο από μισό εκατομμύριο Ελλήνων, να σύρεται σιδηροδέσμιος σαν κοινός εγκληματίας προς χάριν της… δημοκρατίας! Επιπροσθέτως, είδαμε χωρίς καν να έχει προηγηθεί άρση ασυλίας ούτε για τον ίδιο, αλλά ούτε για τον κοινοβουλευτικό μας εκπρόσωπο Χρήστο Παππά, αλλά ούτε ακόμη και για τον βουλευτή μας Β’ Πειραιώς Ιωάννη Λαγό η ελληνική δικαιοσύνη να τους κρατεί έγκλειστους σαν τους πιο ειδεχθείς δολοφόνους… Φαίνεται πως στην δημοκρατία τους το τεκμήριο της αθωότητος είναι “α λα καρτ”  (η ισονομία σε αυτή την περίπτωση πήγε περίπατο!).

Είδαμε επίσης ο Άρειος Πάγος, αυτός ο ίδιος που σε άλλες περιπτώσεις για βουλευτές άλλων κομμάτων και για πολύ σοβαρότερα αδικήματα περιμένει να περάσουν μερικά χρονάκια, ούτως ώστε όταν έρθει η άρση ασυλίας τους στη βουλή να μη κινδυνεύουν οι άνθρωποι να πάνε φυλακή, αφού θα έχει παρέλθει ο προβλεπόμενος χρόνος δίωξής τους μέχρι να τελεσιδικήσουν τα ευγενή αδικήματα για τα οποία διώκονται, και έτσι να παραγραφούν, να φέρνει σε χρόνο “de-te” άρσεις ασυλίας για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, εκτός όλων των άλλων πιο συγκεκριμένα για τους Ηλία Παναγιώταρο και Ηλία Κασιδιάρη για τα γεγονότα στην Πηγάδα και μάλιστα με πρωτότυπη “πατέντα”: Χωρίς καν να έχουν υποβληθεί μηνύσεις εναντίον τους για τα… αδικήματα για τα οποία διώκονται ακόμη και για πλημμελήματα!

Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε από την τοπική εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ τα παρακάτω: «Ουδείς κατέθεσε μήνυση για τα γεγονότα στην Πηγάδα… Ποιούν την νήσσαν οι μάρτυρες. Παραδόθηκε χθες το πρωί στα χέρια του εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, Δημήτρη Σταύρου, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ο φάκελος της προκαταρκτικής έρευνας για όσα συνέβησαν στις 15 Σεπτεμβρίου από βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο Μελιγαλά. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών ενημέρωσε άμεσα την εισαγγελέα Εφετών, ενώ θα στείλει το φάκελο της έρευνας στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη διερεύνηση του αδικήματος της παράνομης βίας από κοινού για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο και Ηλία Κασιδιάρη.

Στην κατεπείγουσα έρευνα που ζήτησε ο εισαγγελέας και διενέργησε η Ασφάλεια Καλαμάτας, κατέθεσαν συνολικά 12 άτομα, εκ των οποίων οι τρεις είναι αστυνομικοί και οι υπόλοιποι εννιά, ο δήμαρχος Οιχαλίας και άλλοι φορείς και πολίτες που ήταν παρόντες στα επεισόδια. Είναι, πάντως, άξιο απορίας, πως κανένας απ’ όσους περιέγραψαν, έζησαν και υπέστησαν τα γεγονότα στο Μελιγαλά δεν έχει μέχρι τώρα υποβάλει μήνυση, ούτε έχει ζητήσει την ποινική δίωξη κανενός».

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! Μιλάμε για άλλη μία παγκόσμια πολιτική πρωτοτυπία, η οποία πρέπει να περάσει στην ιστορία της δημοκρατικής ζωής, του δημοκρατικότατου καθεστώτος που βιώνουμε!

ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοινωνικός Εθνικισμός