Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

“Δυστυχώς γι΄ αυτούς είμαστε ζωντανοί” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός"


Μας εκήρυξε «νεκρούς» ο Μεϊμαράκης και οι λοιποί του προεδρείου της Βουλής

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο Κοινοβούλιο ονομαστική ψηφοφορία επί συγκεκριμένων τροπολογιών, οι οποίες κατατέθηκαν σε άσχετο νομοσχέδιο. Ανάμεσα σε αυτές και η γνωστή «φωτογραφική» διάταξη, η οποία αποκλείει τη Χρυσή Αυγή από την κρατική χρηματοδότηση.

Πραγματικά χρειάζεται πολύ μεγάλο θράσος από εκπροσώπους κομμάτων, που χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία τους να αποκλείουν το μόνο κόμμα που δεν χρωστά. Το διαθέτουν αυτό το θράσος και το απέδειξαν, περίτρανα. Δεν περιμέναμε άλλωστε τίποτε διαφορετικό από αυτούς. «ΕΞΕΣΤΙ ΚΛΑΖΟΜΕΝΙΟΙΣ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ».

Αλλά ας επανέλθω εις τα της ονομαστικής ψηφοφορίας. Τα ονόματα ανέγνωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρκογιαννάκης, ΣΙΓΟΥΡΑ σε πλήρη συνεννόηση με τον Πρόεδρο Μεϊμαράκη, μόνο που έκανε ένα μικρό «λάθος». Διάβασε 297 ονόματα και όχι 300!

Συγκεκριμένα τόσο στον κατάλογο των βουλευτών της Α' Αθηνών, όσο και σε αυτόν της επικρατείας και της Β' Πειραιώς παρέλειψε να αναφέρει τρία ονόματα, τα εξής: Μιχαλολιάκος, Παππάς, Λαγός.

Λάθος, σκόπιμη παράλειψη ή ευσεβής πόθος; Ή μήπως με το «λαθάκι» αυτό ήθελε να κρύψει τις αντισυνταγματικές αγυρτίες της κυβέρνησης Βενιζέλου - Σαμαρά, που μας αποκλείουν από τα συνταγματικά μας δικαιώματα, χωρίς να έχουμε εκπέσει του βουλευτικού αξιώματος;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ γι' αυτούς πάντως είμαστε ζωντανοί και βιολογικά και ΠΟΛΙΤΙΚΑ και η μεγαλύτερη απόδειξη γι' αυτό είναι η... παράλειψη των Μεϊμαράκη - Μαρκογιαννάκη.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος