Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ο τρόμος του καθεστώτος: έκλεισαν το μετρό, μας απέκλεισαν με ΜΑΤ, απέτυχαν παταγωδώς

Το χρονικό όσων προηγήθηκαν της χθεσινής συγκέντρωσης: Η Χρυσή Αυγή νίκησε ένα παράνομο και ανθελληνικό κράτος



Όσες παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις κι αν μεταχειριστεί η κυβέρνηση των ανδρείκελων της Τρόικα, όσα ψεύδη και συκοφαντίες κι αν διασπείρουν οι εργολάβοι της καθεστωτικής προπαγάνδας, η μεγαλειώδης συγκέντρωση 10.000 Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στις πολιτικές διώξεις του Αρχηγού και βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, έσπασε κατά τρόπο θριαμβευτικό την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στην οποία έχουν επιδοθεί οι εχθροί του Ελληνικού Λαού τον τελευταίο μήνα!

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και οι επαγγελματίες του ψεύδους τηλεδικαστές και τηλεοπτικοί εισαγγελείς και μαζί τους τα στελέχη των εγκληματικών κομματικών συμμοριών του αντισυνταγματικού τόξου, έτρεφαν την ψευδαίσθηση πως κατόρθωσαν να επιβάλλουν στον Ελληνικό Λαό τον φόβο, υποχρεώνοντάς τον να σιωπά μπροστά στα συνταγματικά εγκλήματα της κυβέρνησης και των κομμάτων που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου. Το απόγευμα του Σαββάτου όμως, όλα αυτά τα ψοφίμια της κλεπτοκρατίας , της μίζας και της διαπλοκής, εισέπραξαν ένα ισχυρότατο χαστούκι από έναν Λαό ο οποίος στέκεται Πιστά και Περήφανα στο πλευρό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και συμμετέχει ενεργά και με μεγαλύτερο από ποτέ φανατισμό, στον πολιτικό Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδος και την παραδειγματική τιμωρία των καταχραστών του δημοσίου χρήματος και των υπευθύνων της συνταγματικής εκτροπής.

Η Χρυσή Αυγή, έχει παρανόμως αποκλειστεί από την τηλεοπτική προβολή στα κανάλια των νταβατζήδων και των διαπλεκόμενων οικονομικών συμφερόντων με την πολιτική εξουσία. Εντούτοις, διαθέτει ένα προνόμιο το οποίο οι ψευτοδημοκράτες απατεώνες έχουν απολέσει προ μακρού χρόνου: κυριαρχεί στον Πολιτικό Αγώνα του δρόμου, εκεί όπου συντρίβονται θορυβωδώς, τόσο τα ποσοστά των στημένων δημοσκοπήσεων όσο και τα συστηματικά και τερατώδη ψεύδη των καλοπληρωμένων εργολάβων της ενημέρωσης. Κι όταν τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, αγωνίζονται απεγνωσμένα να συγκεντρώσουν μερικές εκατοντάδες κρατικοδίαιτους ταλαίπωρους από τις ορδές των κομματικών στρατών που διόρισαν, για να καλύψουν το μισό μιας μικρής αίθουσας ξενοδοχείου, η Χρυσή Αυγή απευθύνει μαχητικό κάλεσμα μέσα σε κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας, στο οποίο ανταποκρίνονται 10.000 Ελληνίδες και Έλληνες, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους υποτακτικούς και εντολοδόχους ξένων κέντρων: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Η κυβέρνηση των ανδρείκελων της Τρόικα, έκανε ότι περνούσε από το χέρι της προκειμένου να αποτύχει η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ενάντια στις πολιτικές διώξεις του Αρχηγού και των βουλευτών της: έστειλε τις διμοιρίες των ΜΑΤ να αποκλείσουν το χώρο γύρω από τα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Αθηνών, επιχειρώντας να τρομάξει τους Έλληνες που αποφάσισαν να συμπαρασταθούν εμπράκτως στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Επιπρόσθετα, είχε τη φαεινή ιδέα, να κλείσει το σταθμό του Μετρό στο Σταθμό Λαρίσης, επιδιώκοντας να περιορίσει την πρόσβαση του Ελληνικού Λαού στο προκαθορισμένο σημείο της συγκέντρωσης.

Παράλληλα με το παράνομο και αντεθνικό Κράτος-μαριονέτα των διεθνών τοκογλύφων, έδρασε και το παρακράτος της αριστεράς, αυτό το παρακράτος που έχει πολλάκις χρησιμοποιηθεί από το Καθεστώς, προκειμένου να φιμώσει την ελεύθερη φωνή του Ελληνικού Λαού(βλέπε συγκεντρώσεις κατά των Μνημονίων, δολοφονίες Μαρφίν και ούτω καθεξής). Παράνομες αντισυγκεντρώσεις από μαρξιστικές συμμορίες, έλαβαν χώρα στην περιοχή γύρω από τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, με προφανείς σκοπούς αφενός να «συνετίσουν» δια της «δημοκρατικής» βίας εκείνους που αψηφούν τα ψεύδη και τις παρανομίες κυβέρνησης και δημοσιογράφων και αφετέρου να ματαιώσουν («δημοκρατικά» πάντα.) την πολιτική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Ως εκ τούτου, οι δολοφονικές συμμορίες παρακρατικών αριστεριστών, κρατικοδίαιτων κατσαπλιάδων και λαθρομεταναστών, επιδόθηκαν από κοινού στον ξυλοδαρμό Ελλήνων γερόντων στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, γερόντων που έχουν το «θράσος» να επιθυμούν η γειτονιά τους να μη γίνει άντρο εγκληματικότητας των λαθροεισβολέων, άντρο εμπορίας ναρκωτικών και πορνείας. Βεβαίως η αστυνομία του φιλομασόνου υπουργού Προ.πο., παρέμεινε προκλητικά θεατής των εγκληματικών δράσεων των συμμοριών, οι οποίες αλώνιζαν κραδαίνοντας εργαλεία «δημοκρατικού συνετισμού», όπως στειλιάρια και σιδηρόβεργες, την ίδια ώρα που ζουλού έπαιζαν τα ταμπούρλα τους σε αφρικανικούς ρυθμούς μπροστά στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος. Ούτε η κυβέρνηση, ούτε τα κόμματα της διαπλοκής, ούτε οι εργολάβοι της ενημέρωσης είδαν τα Τάγματα Εφόδου αριστεριστών και λαθροεισβολέων, τα είδαν όμως οι Έλληνες της περιοχής, οι οποίοι γνωρίζουν πλέον καλά, πως μία είναι η λύση για να ξεβρωμίσει η γειτονιά τους και μαζί ολόκληρη η Ελλάδα.

Κράτος και παρακράτος, κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και δημοσιογραφικοί λακέδες, προσδοκούσαν το βατερλώ της χθεσινής Εθνικιστικής συγκέντρωσης. Εν τέλει, όχι μόνον έμειναν με την προσδοκία αλλά τουναντίον εισέπραξαν τη περιφρόνηση και τη χλεύη 10.000 Ελλήνων, οι οποίοι πιστοποίησαν πανηγυρικά το αναπόφευκτο: η Χρυσή Αυγή έρχεται να γκρεμίσει το τυραννικό Καθεστώς των κλεφτών και των απατεώνων που εξαθλίωσαν τον Ελληνικό Λαό και ξεπουλούν την Πατρίδα στους ξένους!

Η μεγαλειώδης πολιτική συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις βουλευτών, μελών και υποστηρικτών του Κινήματος, εν μέσω μάλιστα της πρωτοφανούς πολιτικής τρομοκρατίας την οποία η άθλια, προδοτική και παράνομη κυβέρνηση Σαμαρά έχει επιβάλλει, αποδεικνύει πως όχι μόνο δεν λυγίζουν οι Εθνικιστές αλλά κυρίως ότι η Θέληση του Ελληνικού Λαού να φέρει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού είναι ακλόνητη και δεν τρομοκρατείται από καμία μεθόδευση, ούτε ξένων, ούτε εγχώριων κέντρων εξουσίας!

Με ψευδομάρτυρες, με χαλκευμένα έγγραφα, με γελοίες ιστορίες περί αρμάτων μάχης που θα εισβάλλουν στη Βουλή και αμνοεριφίων που σφάζονται μαζικά για εκπαίδευση μελλοντικών δολοφόνων, με παράνομες πολιτικές διώξεις και με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής, εντός και εκτός Κοινοβουλίου, δεν πλήττεται ουδόλως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Αντιθέτως, ατσαλώνεται η Πίστη των Ελλήνων σ' αυτό και δυναμώνει ολοένα και περισσότερο η βούληση για πολιτικό αγώνα. Το απόγευμα του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου, 10.000 Έλληνες Εθνικιστές και μέσω αυτών, εκατομμύρια Ελλήνων σε κάθε γωνιά της Πατρίδος που εξαθλιώνονται από την κυβέρνηση των υπηρετών των ξένων, διατράνωσαν την υποστήριξή τους στο νόμιμο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής, την οργή τους για τις παράνομες και αντισυνταγματικές προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών του Κινήματος και τέλος, υπενθύμισαν στους εντολοδόχους ξένων κέντρων, Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου, πως λίαν συντόμως, θα κληθούν να απολογηθούν εκείνοι με τις κατηγορίες της εσχάτης προδοσίας και της κατάλυσης του Πολιτεύματος!