Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ο ανθέλληνας Μούιζνιεκς υπερασπιστής της εγκληματικότητας των Ρομά

Ο γνωστός για το μίσος του προς τον περήφανο Ελληνικό Λαό που δεν συμμορφώνεται στις υποδείξεις των διεθνών τοκογλύφων, Νιλς Μούιζνιεκς,
παρεμβαίνει ξανά στις εσωτερικές υποθέσεις του κατ' επίφαση «κυρίαρχου» ελληνικού Κράτους, με αφορμή τούτη τη φορά την αντιμετώπιση των ρομά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο ευρωπαίος επίτροπος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο οποίος δεν βρήκε ούτε λέξη να πει για την καταφανώς αισχρή αντιμετώπιση των μέσων ενημέρωσης της οποίας έτυχαν ο Αρχηγός και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς και για την προφανή καταπάτηση στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων των κατηγορουμένων, έσπευσε να νουθετήσει τους Έλληνες δημοσιογράφους για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν το θέμα του ξανθού κοριτσιού που βρέθηκε σε καταυλισμό ρομά!

«Με τον ανεύθυνο τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν τα θέματα που αφορούν τους Ρομά τα μέσα οξύνουν τις ρατσιστικές διαθέσεις εναντίον τους και δημιουργούν κίνδυνο για τη ζωή εκατομμυρίων Ρομά στην Ευρώπη», δήλωσε ο Μούιζνιεκς, προσθέτοντας πως «παρά το γεγονός οτι οι Ρομά δεν είναι πιο πρόθυμοι να διαπράξουν εγκληματικές συμπεριφορές από τα μέλη οποιασδήποτε άλλης εθνικής ομάδας, τα ΜΜΕ επιμένουν με λάθος και επικίνδυνο τρόπο, να καλλιεργούν τον μύθο ότι οι Ρομά είναι από τη φύση τους εγκληματίες».

Με απλά λόγια, ο κύριος Μούιζνιεκς επιχειρεί να στρέψει την προσοχή της κοινής γνώμης από την εγκληματική δραστηριότητα των ρομά στον ανύπαρκτο ρατσισμό που υποτίθεται ότι βιώνουν από τους δημοσιογράφους. Μιας και τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης έχουν πολλάκις αποδείξει πως υπηρετούν πιστά την απάτη του «αντιρατσισμού» (στην ουσία μιλάμε για στυγνό ανθελληνισμό), είναι προφανές πως ο ευρωπαίος επίτροπος θίχτηκε από την αναπόφευκτη υπόδειξη της εγκληματικής δραστηριότητας των ρομά, στο συγκεκριμένο ζήτημα του εντοπισμού του μικρού κοριτσιού το οποίο δεν ανήκει στην οικογένεια των ρομά.

Ο επίτροπος ο οποίος είχε το θράσος να κατηγορεί τη Χρυσή Αυγή για δολοφονίες λαθρομεταναστών τις περισσότερες εκ των οποίων η αστυνομία εξιχνίασε, αποδίδοντας τις σε λαθρομετανάστες, επιχειρεί στο όνομα του αντιρατσισμού να πάψει κάθε φωνή που μεταδίδει αυθεντικές και πέρα ως πέρα αληθινές ειδήσεις εγκληματικών ενεργειών αλλοδαπών και ρομά. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση των τραπεζιτών και των τοκογλύφων βλέπετε, τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι προνόμιο των λαθρομεταναστών και των ρομά.

Ξεπερνώντας μάλιστα κάθε όριο υποκρισίας, ο Μούιζνιεκς κάλεσε τους δημοσιογράφους που ασχολήθηκαν με την είδηση του εντοπισμού της μικρής στον καταυλισμό της «ευπαθούς ομάδας», να «σκεφτούν εάν είναι πιο απαραίτητο να επικεντρώνονται στην εθνικότητα, παρά στο συμφέρον του παιδιού, στο δικαίωμα της ιδιωτικότητας, αλλά και να εξετάσουν κατά πόσο τηρήθηκε το τεκμήριο της αθωότητας»! Βεβαίως για τους Εθνικιστές δεν ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας και καλώς κανιβαλίστηκαν από τα αιμοβόρα μέσα εξαπάτησης.

Ο Ελληνικός Λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του, αναλογιζόμενος εάν πραγματικά επιθυμεί να μεγαλώσουν τα παιδιά του στην «Ευρώπη» που ονειρεύεται ο Μούιζνιεκς και τα διεθνή αφεντικά, μια Ευρώπη όπου θα πλουτίζουν οι τοκογλύφοι και θα απολαμβάνουν δικαιώματα λαθρομετανάστες και ρομά, ενώ οι γηγενείς Ευρωπαίοι θα πρέπει να νιώθουν ένοχοι, φέροντας το στίγμα του «ρατσισμού».