Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ολοκληρωτική φίμωση: Κόπηκε ένα λεπτό πριν βγει στον αέρα ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής

Μία άνευ προηγουμένου λογοκρισία βιώνει το κόμμα της Χρυσής Αυγής, που με τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών εκπροσωπεί 500.000 Έλληνες και αυτήν την στιγμή είναι η τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις.



Ο πανικός του συστήματος για να μην ακουστεί η αλήθεια από τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής έχει οδηγήσει σε μια πρωτοφανή φίμωση. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής θα εμφανιζόταν σήμερα το απόγευμα στις 20:00 στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο κανάλι "Ε". Ένα λεπτό πριν βγει στον αέρα και, ενώ ο συναγωνιστής Κασιδιάρης ήταν ήδη στο στούντιο, τον ενημέρωσαν πως "έπεσε" η σύνδεση και δεν μπορούσαν να τον βγάλουν ζωντανά. Κάτι ανάλογο βέβαια συνέβη πρόσφατα και στο Kontra Channel.

Αποκλείουν τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής ακόμα και από τα μικρά περιφερειακά κανάλια. Για τα μεγάλα πανελλαδικής εμβέλειας ούτε λόγος να γίνεται... Ό, τι και να κάνουν η Αλήθεια θα λάμψει! Περισσότερα αύριο στην Συνέντευξη Τύπου όπου θα αποκαλυφθεί η σκευωρία πίσω από τις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.