Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Σαρώνει δημοσκοπικά η Χρυσή Αυγή - Διψήφιο ποσοστό και στην «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ»

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» έχει πολλάκις αποδείξει ότι είναι στην πρωτοπορία του αντιχρυσαυγίτικου αγώνα. Είναι η εφημερίδα που παρουσίασε ακόμα και φωτομοντάζ,
προκειμένου να λασπολογήσει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Έχει επίσης πολλάκις αποδείξει ότι πρόσκειται ανεπιφύλακτα στον χώρο του αριστερισμού, επιδεικνύοντας μία απερίφραστη στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στις πιο ακραίες συνιστώσες του εν Ελλάδι αριστερισμού. Συνεπώς, μπορούμε ευκόλως να συμπεράνουμε ότι μία δημοσκόπηση που έχει παραγγείλει η εν λόγω εφημερίδα θα είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Και σε αυτό το σημείο είναι που τα πάσης φύσεως παπαγαλάκια, γίνονται παντελώς ρεζίλι, αφού αποκαλύπτεται ότι η Χρυσή Αυγή δεν κάμπτεται ούτε καν σε μία δημοσκόπηση τόσο εχθρική.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Pulse για την «Εφημερίδα των Συντακτών», η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με ένα ποσοστό, το οποίο μετά την αναγωγή είναι 10,5%.

ΝΔ 23,5%
ΣΥΡΙΖΑ 24,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 10,5%
ΠΑΣΟΚ 7,5%
ΚΚΕ 6%
ΑΝΕΛ 5%
ΔΗΜΑΡ 3,5%

Ακόμα και οι πιο εχθρικές των δημοσκοπήσεων, ακόμα και οι πιο χαλκευμένες έρευνες δεν μπορούν να κρύψουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι σε διψήφιο ποσοστό και σαρώνει. Αυτό, βέβαια, προκαλεί τρόμο στα καθεστωτικά παπαγαλάκια τους, διότι καθιστά βέβαιο ότι αφότου καταπέσουν όλες οι χαλκευμένες κατηγορίες η Χρυσή Αυγή θα είναι κραταιά και δημοσκοπικά ασυγκράτητη.