Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Είμαστε Παντού!

Έχοντας λάβει σαφείς διαταγές από τους σιωνιστές των ΗΠΑ, η κυβέρνηση των υποτακτικών και της δουλοπρέπειας εξαπέλυσε μια συντριπτική επίθεση δι' όλων των διαθέσιμων μέσων προς την μοναδική πραγματική ελπίδα του Ελληνικού Λαού,
προς το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Καθώς έχει πολλάκις επισημανθεί, στόχος του Καθεστώτος υπήρξε η καλλιέργεια κλίματος Πολιτικής Τρομοκρατίας, με αντικειμενικό σκοπό να εκμηδενισθεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, όχι με όρους πολιτικούς, αλλά μέσω του φόβου των συνεπειών της ποινικοποίησης του φρονήματος.

Μετά από ένα μήνα παράνομων πολιτικών διώξεων εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδος, μετά την πρωτοφανή απόφαση της προφυλάκισης του Αρχηγού και δύο βουλευτών του Κινήματος, η Χρυσή Αυγή δηλώνει δυναμικό και αγωνιστικό ΠΑΡΩΝ, το οποίο χαιρετίζεται από ένα μεγάλο τμήμα του Ελληνικού Λαού! Τούτη η εξέλιξη, είναι σίγουρα κάτι που σε καμία των περιπτώσεων δεν ανέμενε το Καθεστώς των διεφθαρμένων.

Όσες παράνομες πολιτικές διώξεις και να ακολουθήσουν, η επιχείρηση της κυβέρνησης και των συνεργαζόμενων μ' εκείνη κομμάτων της αριστεράς, έχει αποτύχει παταγωδώς. Διότι όχι μόνο δεν επιτεύχθηκε το σχέδιο ταύτισης του πολιτικού μας οργανισμού με μια τρομερή εγκληματική οργάνωση, αλλά μάλλον καλλιεργήθηκε και σ' εκείνους που δίσταζαν και αμφέβαλαν η πεποίθηση πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας Εθνικής Αντίστασης ενάντια στην υποταγή και στα μνημόνια της εξαθλίωσης. Κατ' αυτό τον τρόπο, η επιχειρούμενη συντριβή των Ελλήνων Εθνικιστών, κατέστη τελικώς θριαμβευτική Νίκη, η οποία θα επισημοποιηθεί όποτε οι ψευτοδημοκράτες που εκτελούν διαταγές των ξένων, προσφύγουν στη λαϊκή ετυμηγορία.

Κάθε νέα παρανομία που θα διαπράττουν, θα έχει διπλό για εκείνους κόστος: αφενός θα πλήττει θανάσιμα την αξιοπιστία τους, απογυμνώνοντας τις κομματικές τους συμμορίες από τον «δημοκρατικό» μανδύα και αφετέρου, θα ισχυροποιεί με γοργούς μάλιστα ρυθμούς το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο βιώνει την κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος από μέρους των πολιτικών του αντιπάλων και την πρωτόγνωρη συκοφαντία από μέρους των απόλυτα ελεγχόμενων, καθεστωτικών μέσων μαζικής εξαπάτησης.

Κι ενώ τα ψοφίμια του αντεθνικού Καθεστώτος, οι υπεύθυνοι της εντεινόμενης εξαθλίωσης του Λαού μας, τυφλωμένοι από το μίσος έναντι των Εθνικιστών και από την απόγνωση για τη διατήρηση των προκλητικών τους προνομίων, ανέμεναν την αντίδραση φανταστικών «Ταγμάτων Εφόδου» τα οποία θα άνοιγαν τις Πύλες της Κολάσεως, διαπιστώνουν μέσα σε κατάσταση πανικού πως ήταν αυτοί οι ίδιοι που άνοιξαν τις συγκεκριμένες Πύλες, Πύλες της δικής τους κόλασης. Ούτε Τάγματα λοιπόν, ούτε κατά φαντασίαν άρματα τα οποία θα εισέβαλαν στη Βουλή: η γελοιοποίηση των εχθρών μας είναι η απαρχή της κόλασης που τους επιφυλάσσει από δω κι εμπρός ο Ελληνικός Λαός!

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στις 18.00 το απόγευμα, στο Σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα, το αδούλωτο Εθνικό Φρόνημα των Ελλήνων θα διαδηλώσει κατά των παράνομων πολιτικών διώξεων μιας ξενόδουλης κυβέρνησης, η οποία περιφρονεί τις πολιτικές ελευθερίες του Ελληνικού Λαού. Όσοι Ζωντανοί, θα βρίσκονται εκεί για να κραυγάσουν με όλη την δύναμη της Ψυχής τους πως η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται παντού, για να απαιτήσει την Ελευθερία της Ελληνικής Πατρίδος και του Λαού μας!

Ευάγγελος Καρακώστας

Αντεπίθεση