Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Κυνική ομολογία γερμανού πρεσβευτή: «Θα επενδύσουμε στην Ελλάδα, μόλις ξεπουληθεί»

Ο Γερμανός πρεσβευτής στην Αθήνα Βόλφγκανγκ Ντόλντ αναφέρθηκε στις επενδύσεις που σχεδιάζονται να γίνουν στην Ελλάδα από γερμανικές επιχειρήσεις.
Πότε θα γίνουν αυτές; Όταν η τρόικα, η οποία κατευθύνεται πλήρως από το Βερολίνο, ισοπεδώσει τα πάντα στη χώρα μας. Τότε οι Γερμανοί και τα υπόλοιπα ξένα Funds που εκμεταλλεύονται ανθρώπινες ψυχές θα «εισβάλουν» για να σαρώσουν τα πάντα. Τη δημόσια περιουσία που ήδη ξεπουλά η μνημονιακή συγκυβέρνηση και την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων.

«Ένας σημαντικός αριθμός γερμανικών επιχειρήσεων σχεδιάζουν να επενδύσουν στην Ελλάδα και πλέον αναζητούν την κατάλληλη στιγμή για την υλοποίηση των πλάνων τους», ήταν η φράση του Γερμανού πρεσβευτή στην Αθήνα που τα λέει όλα. Περικλείει σε μία πρόταση όλο το «κατοχικό» σχέδιο σε βάρος των Ελλήνων και της χώρας μας.Ελέγχοντας το χρέος, ελέγχουν και τη χώρα. Μειώνουν τους μισθούς για να μπορούν οι επιχειρήσεις που θα αγοράσουν να εργάζονται με μεροκάματα Κίνας. Οι πολιτικάντηδες συνεχίζουν να βάζουν εξαντλητικούς φόρους στους Έλληνες πολίτες με μοναδικό σκοπό να ξεπουληθεί η ιδιωτική περιουσία στις τράπεζες που λειτουργούν ως όργανα των δανειστών μας.

Οι προαναφερθείσες δηλώσεις έγιναν στο 11ο επιχειρηματικό συμπόσιο που οργανώθηκε από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Τεχνολογίας της Γερμανίας. Και φυσικά, δεν ήταν καθόλου τυχαίος ο χρόνος και το σημείο. Το σχέδιο ισοπέδωσης της χώρας μας κατευθύνεται καθαρά από τους διεθνείς και εγχώριους τοκογλύφους και ο στόχος τους είναι η Ελλάδα να ξεπουληθεί ολοκληρωτικά.
Μέχρι τότε υπάρχει ακόμη δρόμος σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Ντόλντ. «Περιμένουν την κατάλληλη στιγμή», είπε. Και εννοεί την δέσμευση του φυσικού πλούτου της χώρας μας. Μόνη λύση για την Ελλάδα η άμεση καταγγελία της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής, η άρνηση πληρωμής του παράνομου χρέους και η επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή.