Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο συντάκτης του πορίσματος Βουρλιώτη, Ψαρράς, εξαπολύει νέα μυθεύματα κατά της Χρυσής Αυγής

Νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας φιλοξενεί σήμερα η «εφημερίδα των συντακτών» και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαρράς, στα μυθεύματα του οποίου βασίστηκε το σύνολο του αστήρικτου κατηγορητηρίου των ψευδομαρτύρων και το περιβόητο πόρισμα Βουρλιώτη.



Φιλοξενώντας αποσπάσματα από το βιβλίο του Γιάννη Περδικάρη «Χρυσή Αυγή - Πολιτικός Οδοδείκτης» ο συντάκτης του άρθρου επιχειρεί να προσδώσει στοιχεία εγκληματικής οργάνωσης στο Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για ένα δισέλιδο στο οποίο ο Ψαρράς εξαπολύει έναν οχετό λάσπης και ψευδολογίας, προσπαθώντας να συνδέσει την Χρυσή Αυγή με τα προσωπικά κείμενα ενός ατόμου, το οποίο βρίσκεται εκτός Χρυσής Αυγής περισσότερο από 20 χρόνια. Συγκεκριμένα απομακρύνθηκε από την Χρυσή Αυγή το 1991.

Στο άρθρο της «εφημερίδας των συντακτών» εμπεριέχονται αποσπάσματα από το βιβλίο, ενώ ο συγγραφέας ψευδώς αναφέρεται ως συνιδρυτής της Χρυσής Αυγής, Επιπλέον, ο Περδικάρης περιγράφεται ως εν ενεργεία ιδεολογικός καθοδηγητής και συντάκτης του προγράμματος της Χρυσής Αυγής για τις εκλογές του 2012!

Η περιβόητη διακήρυξη ιδεολογικών αρχών είναι ένα προσωπικό του κείμενο, το οποίο καμία σχέση δεν έχει με την Χρυσή Αυγή και φυσικά δεν έχει την μορφή καταστατικού, καθώς δεν αναφέρεται σε κανένα ζήτημα οργάνωσης ή δομής του κόμματος. Σχετικά με όλα αυτά όμως θα ασχοληθεί το νομικό τμήμα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.

Το σαθρό κατηγορητήριο έχει καταπέσει πλήρως και ο μόνος που έχει απομείνει στις γελοιότητες είναι ο Ιός του Ψαρρά μαζί με τα δήθεν ντοκουμέντα Περδικάρη. Σύντομα η Αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφάντες, οι συνειδητοί συνοδοιπόροι τους και οι «εφιάλτες» του Εθνικιστικού Κινήματος θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης!