Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Και τα διόδια πληρωμένα για τους εθνοπατέρες... να κάνουμε κι έναν έρανο, γιατί πεινάνε!

Προνόμια χωρίς τέλος! Ελεύθερη διέλευση διοδίων για όλους τους βουλευτές της επαρχίας.
Ελεύθερη διέλευση από τα διόδια των εθνικών οδών θα έχουν οι βουλευτές της επαρχίας, εφόσον δεν ταξιδεύουν αεροπορικώς προς τις εκλογικές τους περιφέρειες.



Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη και ανακοινώθηκε στη Βουλή, οι βουλευτές της περιφέρειας που θα παραιτηθούν του δικαιώματος χρήσης αεροπορικών εισιτηρίων στο εξής θα μπορούν να διέρχονται δωρεάν από τα διόδια των εθνικών οδών. "Στους βουλευτές που δεν κάνουν χρήση των αεροπορικών εισιτηρίων, θα δοθεί η δυνατότητα κάλυψης διοδίων προς τις περιφέρειές τους", ανέφερε η προεδρεύουσα  στην ολομέλεια της βουλής.

Βέβαια κάποιος αδικημένος βουλευτής μπορεί κάλλιστα να ισχυριστεί ότι οι λιγοστές αεροπορικές πτήσεις προς την επαρχία σε συνδυασμό με την μεγάλη απόσταση του χώρου εργασίας και του τόπου διαμονής, είναι σοβαρός λόγος να δικαιούται να μην πληρώνει τα διόδια. Είναι απορίας άξιο γιατί να μην ισχύει το ίδιο και για εργαζόμενους, όπου μεταξύ του τόπου διαμονής και εργασίας τους παρεμβάλλονται διόδια;

Η απληστία των εθνοπατέρων δεν έχει όρια. Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι νομοθετούν και αποφασίζουν με βάση τις κομματικές και προσωπικές τους ανάγκες. Μάλιστα προ ημερών με τον ίδιο τρόπο ανέστειλαν με μια παράνομη φωτογραφική και αντισυνταγματική τροπολογία την κρατική χρηματοδότηση στο μοναδικό πολιτικό κόμμα που "σπαταλούσε" τα χρήματα που λάμβανε επιτελώντας ένα τεράστιο κοινωνικό έργο.

Ο ελληνικός λαός καθημερινά δοκιμάζεται από τα μνημονιακά μέτρα της συγκυβέρνησης και το πολιτικό σύστημα διατηρεί τα παχυλά του προνόμια. Μετά τους υψηλούς μισθούς, τις ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα ένσημα, το αφορολόγητο που αγγίζει το 75%, την βουλευτική ασυλία, τα κινητά, τα αυτοκίνητα τώρα βλέπουμε και τις προκλητικότατες διευκολύνσεις ακόμα και για την μετακίνηση των βουλευτών!