Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

To ανθρωποκτόνο σχέδιο «Ελληνική κρίση» - Γιατί επιλέχθηκε η Ελλάδα;

Η Ελλάδα επιλέχθηκε για να παίξει το ρόλο του «κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση», προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται..... να «βρει» την άξια,
δημοκρατική και φιλελεύθερη  «λύση», σύντομα και αποτελεσματικά.

Ένα απογοητευμένο και τρομαγμένο υψηλόβαθμο στέλεχος της Ουγγρικής Μασονίας στη στοά της Βουδαπέστης ενημέρωσε ως προς το τι περαιτέρω έρχεται όσον αφορά στην Ελληνική κρίση : «… Η Ελλάδα επιλέχθηκε επειδή συμβολίζει την Ευρώπη (κανείς στην Ευρώπη δεν νοιάζεται για χώρες όπως η Ουγγαρία ή η Εσθονία) και επειδή η οικονομία της ήταν σχετικά εύκολο να καταστραφεί, αφού παραιτήθηκε από το εθνικό της νόμισμα».

Οι «Ευρωπαίοι» της σιωνιστικής «ελίτ» χρησιμοποιούν παραδειγματικά την Ελλάδα για να πείσουν τις χειραγωγούμενες, αποκτηνωμένες και θυματοποιημένες μάζες των «sheeple» («προβατάνθρωπων») ότι αν δεν λυθεί το Ελληνικό πρόβλημα, η νότια Ευρώπη θα χρεοκοπήσει, κάτι που θα προκαλέσει την κατάρρευση  ολόκληρου του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος και κατά συνέπεια την πτώχευση του συνόλου της «ευρωπαϊκής» οικονομίας. (Βέβαια οι σχεδιαστές της επελθούσας καταστροφής γνωρίζουν ακριβώς την ουσιαστική σημειολογική βαρύτητα της Ελλάδας για την Ευρώπη, τον Λευκό Άνθρωπο και τον Πολιτισμό).

Το «πρόβλημα» είναι ότι η λεγόμενη Ευρωζώνη (όπου το νόμισμα του ευρώ αντικατέστησε τα εθνικά νομίσματα των χωρών) είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει από τότε που τα ευρωπαϊκά κράτη του Νότου (καθώς και αυτά της Ανατολικής Ευρώπης) δεν μπορούν να στηρίξουν την οικονομία τους, εφόσον δεν μπορούν να υποτιμήσουν το δικό τους νόμισμα, προκειμένου να ενισχύσουν τις εξαγωγές τους και τον τουρισμό (που τώρα καταπίνονται από το ευρώ).

Εδώ, στην προσχεδιασμένη τροχιά  διάβρωσης και απεξάρθρωσης των εθνικών οικονομιών, είναι που οι διεφθαρμένοι εντόπιοι «νεωτεριστές» πολιτικοί (βλέπε π.χ.  φερ’ ειπείν Ααρών Αβουρί ή Κώστας Σημίτης και σια), τα ανδρείκελα των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης έπαιξαν τον βρώμικο  ρόλο τους, επικουρικό κι επιταχυντικό  στην διάλυση της οικονομίας του κράτους με κάθε τρόπο.

Όμως η σημερινή «παγκόσμια ύφεση» που προκλήθηκε από τους Σιωνιστές διεθνείς τραπεζίτες ήταν το κύριο μέρος του σχεδίου, ώστε να φέρει τις νότιες και τις ανατολικές ευρωπαϊκές οικονομίες σε ένα οριακό σημείο, καθώς και παράλληλα να εξασθενήσει την αμερικανική οικονομία και να οδηγήσει στην κατάρρευση της κινεζικής, της ινδικής και της ρωσικής οικονομίας.

Η νέα «μόνη λύση» που σύντομα πρόκειται να προταθεί σχηματοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι να κατασταλούν οι εθνικές φορολογικές και δημοσιονομικές πολιτικές στην Ευρώπη και να τεθεί ένας κεντρικός ευρωπαϊκός προϋπολογισμός. Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη θα πρέπει να στείλουν το μεγαλύτερο μέρος από τα χρήματα των φορολογουμένων τους σε μια κεντρική ευρωπαϊκή κυβέρνηση, ενώ και οι εθνικοί προϋπολογισμοί θα πρέπει να καθορίζονται από αυτήν την κεντρική «υπερ-κυβέρνηση».

Το ζήτημα θεσμικά πρόκειται να είναι λίγο πιο περίπλοκο, αλλά θα σημαίνει ούτως ή άλλως ότι οι ευρωπαϊκές εθνικές κυβερνήσεις θα πάψουν να υπάρχουν. Παράλληλα η «ευρωπαϊκή» ένωση έχει ήδη ανακοινώσει την «απαραίτητη» δημιουργία ενός μεγάλου «ευρωπαϊκού» στρατού για να ταιριάζει με την κυρίαρχη στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ.

Όπως ήδη γνωρίζετε, οι διεθνείς τραπεζίτες και πλουτοκράτες Επικυρίαρχοι είναι πράγματι κυρίως …. «ευρωπαίοι» τραπεζίτες (οικογένεια Rothschild και λοιποί συγγενείς). Και αυτοί είναι οι πραγματικοί εγκέφαλοι πίσω από την ανθρωπογενή παγκόσμια ύφεση (όπως ακριβώς οι άνθρωποί τους είναι πίσω από την επιστημονική απάτη της «υπερθέρμανσης του πλανήτη»).

Έτσι, τώρα στο παγκόσμιο δρώμενο συνεξελίσσεται  υπογείως και το εναλλακτικό «ευρωσιωνιστικό σενάριο», νεωτερικό, εκσυγχρονισμένο, προσφορότερο στην  παγκόσμια σιωνιστική δικτατορία των πλουτοκρατικών δυνάμεων και δίχως τους ενοχλητικούς λεκέδες της Pax Americana :  H δήθεν «ευρωπαϊκή» ελίτ είναι τώρα καθ’ οδόν για να καταστεί  πιο ισχυρή από την παραδοσιακή αμερικάνικη «ελίτ». Το μόνο που χρειάζεται είναι να μεταβληθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση σ’ ένα πραγματικό υπερκράτος (κεντρική φορολογία και δημοσιονομική πολιτική) μ’ έναν πραγματικό σούπερ στρατό (τον επερχόμενο «ευρωπαϊκό» στρατό). Στη συνέχεια οι Αμερικάνοι της «ελίτ» θα αναγκαστούν να συγχωνεύσουν θεσμικά και λειτουργικά τις ΗΠΑ στην ΕΕ και όχι το αντίθετο, όπως θα ήθελαν ή όπως προέβλεπαν οι αρχικοί σχεδιασμοί του αμερικανοσιωνιστικού μπλοκ.

Η προκύπτουσα «Ένωση» (αυτή είναι η προβλεπόμενη ονομασία) θα είναι μια πολυπολιτισμική αυτοκρατορία με ευρωπαϊκή βιτρίνα, που θα διοικείται από τις εβραιοσιωνιστικές δυνάμεις του χρήματος, με ιθύνοντες ανθρώπους  των οποίων οι πρόγονοι κυβέρνησαν την Χαζάρικη αυτοκρατορία σε μιαν άλλη  εποχή.

Αν κάποιος εξακολουθεί να πιστεύει βλακωδώς ότι τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» είναι πλαστά, … ας περιμένει έως ότου το σχέδιο εκπληρωθεί και ξυπνήσει σ’ ένα κόσμο των «Σοφών της Σιών».

Εκτός βέβαια αν η Κίνα ή η Ρωσία ή ένας ευρύτερα πολυπολικός κόσμος- δίχως αμερικανοσιωνιστές χωροφύλακες- μπορέσουν να σταματήσουν την άνοδο της νέας Χαζάρικης αυτοκρατορίας.
Συναγωνιστές γρηγορείτε : Τα μίσθαρνα όργανα των Σιωνιστών τοκογλύφων (φον Αντωνάκης, Βενιζέλος, Στουρνάρας και λοιποί ασημοδιάσημοι) είναι δραστήρια ενεργούμενα στο κόλπο των ανθελλήνων «ευρωπαϊστών» Επικυριάρχων.

Χρήστος Μεϊντανάς