Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ “ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ” ΣΟΪΜΠΛΕ (SUCCES STORY ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ AN ΘΕΛΕΤΕ) ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ο Βόλφγκανγκ  Σόιμπλε, «ένας από τους πιο ισχυρούς, αλλά και πιο μισητούς πολιτικούς στην Ευρώπη», όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό “SPIEGEL”
μίλησε για τις δύσκολες αποφάσεις (ποιες άραγε να είναι αυτές;) σχετικά με την ελληνική οικονομία. “Δεν μπορείς να καταλήξεις σε μια τέτοια απόφαση (ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ) βασιζόμενος σε επιστημονικές μεθόδους. Παρόλα αυτά, πρέπει η λήψη της απόφασης (για νέο μνημόνιο και νέο κούρεμα) να είναι όσο πιο δύσκολη γίνεται, ζυγίζοντας κάθε επιλογή με την βοήθεια ειδημόνων. Έπειτα φτάνεις σε μια απόφαση. Και υποθέτεις ότι είναι η σωστή. Και ελπίζεις, έστω και λίγο, ότι δεν κάνεις λάθος.». Στα κανάλια μας όμως η δήλωση μπορεί να έπαιξε ως 14η είδηση, αφού εδώ και μέρες ασχολούνται ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΑ με το πυροτέχνημα παραπληροφόρησης που λέγεται: “εκπαίδευση-των-ταγμάτων-ασφαλείας-της-Χρυσής-Αυγής” και γενικότερα έχουν επιδοθεί σε έναν 24ωρο αγώνα δρόμου σπίλωσης του Εθνικιστικού Κινήματος!

Ανέφερε δε, στην ίδια συνέντευξη, την Ισπανία και την Ελλάδα, ως “χαρακτηριστικές περιπτώσεις επιβράβευσης των διαρθρωτικών αλλαγών, αλλά και επιτυχημένης ανόρθωσης της οικονομίας των δυο χωρών, χάριν της αυστηρής οικονομικής πολιτικής που έχει ακολουθηθεί από τον ίδιο και την Μέρκελ!”

Ιδού “η εικόνα επιτυχίας” από την Ισπανία που μας προβληματίζει και μας σοκάρει, για αυτά που σύντομα, θα ζήσουμε και στην πατρίδα μας!
Εικόνες-γροθιά στο στομάχι, δραματική αποτύπωση της απόγνωσης και της απελπισίας σε καθένα που χάνει το σπίτι του γιατί έμεινε άνεργος από την επαίσχυντη οικονομική κρίση και τα σκληρά οικονομικά μέτρα μέσω μνημονίων που παίρνονται από τις κυβερνήσεις, για να γίνεται το χατήρι της Γερμανίας του Σόϊμπλε και της Μέρκελ!
Στην εξαμελή της οικογένεια όλοι είναι άνεργοι, έχει μία κόρη οκτώ ετών και η μητέρα της είναι άρρωστη στο κρεββάτι.

Διέμεναν όλοι μαζί επί 24 χρόνια σε ένα διαμέρισμα.



Η 45χρονη ιδιοκτήτρια ξεσπά σε λυγμούς κατά τη διάρκεια της αναγκαστικής έξωσης από την κατοικία της.

Η εντολή έξωσης εκτελέστηκε την Τετάρτη από την αστυνομία παρά την αντίσταση δεκάδων κατοίκων. Αυτή είναι πλέον μια συνηθισμένη διαδικασία στην Ισπανία, όπου έχει επιτραπεί η κατάσχεση πρώτης κατοικίας από τις τράπεζες που έχουν ανακεφαλαιωθεί από τα χρήματα του Ισπανικού Λαού, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΘΗΚΑΝ και στην Ελλάδα!


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!…

Εθνικισμός.net