Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ «NEWSWEEK» ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡCIA

Ξεδιάντροπη επίθεση στην Ελλάδα και βέβαια στην Χρυσή Αυγή, υιοθετώντας ετεροχρονισμένα τα δακρύβρεχτα παραμύθια και τις συκοφαντίες του ΣΥΡΙΖΑ,
του ΚΚΕ και των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων», κάνει το γνωστό περιοδικό “Newsweek”. Πιο συγκεκριμένα, το όργανο αυτό της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης έχει στο εξώφυλλό του μια φωτογραφία από το Κέντρο… Διερχομένων της Αμυγδαλέζας (πιο γνωστό ως “Hotel Dendias”) και τίτλο «Η ελληνική τραγωδία για εκείνους που αναζητούν μια καλύτερη ζωή, η Ελλάδα είναι αφιλόξενη».

Το νεοταξίτικο περιοδικό στο άρθρο του αναφέρει πως χρυσαυγίτες δολοφόνησαν τον 27χρονο Πακιστανό «κατατρεγμένο οικονομικό μετανάστη» Shehzad Luqman στις 17 του περασμένου Ιανουαρίου, ενώ έχει αποδειχθεί πως ουδεμία σχέση με την Χρυσή Αυγή είχαν οι δύο συλληφθέντες που τον σκότωσαν. Βεβαίως, κάποιοι δόλιοι της «Ομάδας Αλήθειας» (Ψέματος) που έχει στήσει ο Δένδιας στο Αρχηγείο της Αστυνομίας διέρρευσαν την παραπλανητική «πληροφορία» ότι στο σπίτι του ενός συλληφθέντα «βρέθηκαν φυλλάδια της Χρυσής Αυγής», αλλά δεν τόλμησαν να εμφανίσουν τέτοια πράγματα (διότι δεν βρήκαν), κι ούτε υπάρχουν στη δικογραφία.

Επίσης, αναφέρει ότι την επόμενη μέρα πλήθος κόσμου διαμαρτυρήθηκαν για το θάνατο του 27χρουνου «σε μια χώρα που μαστίζεται από την ξενοφοβία» και παραθέτει το… ποίημα κάποιου Marek Marczynski, της Διεθνούς Αμνηστίας, πως «η επίθεση αυτή δεν ήταν μια μεμονωμένη περίπτωση».

Φυσικά, το «έγκριτο» περιοδικό δε λέει κουβέντα για τις αμέτρητες φρικτές δολοφονίες Ελλήνων και Ελληνίδων –ειδικά ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων- από συμμορίες «κατατρεγμένων κ.τ.λ.», που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα, ούτε για τις ληστείες (άνευ φόνου, αλλά μετά βασανιστηρίων), ούτε για τις κλοπές, ούτε για τους βιασμούς, ούτε για το ότι σε πολλές περιοχές της Αθήνας κι ολόκληρης της χώρας η κυκλοφορία των Ελλήνων μετά τη δύση του ηλίου είναι μια εξαιρετικά… ριψοκίνδυνη πράξη, κ.τ.λ., κ.τ.λ.!

Τέλος, αναφέρεται στην προ μηνός εξέγερση των λαθρομεταναστών της Αμυγδαλέζας, αναμασώντας τα γνωστά παραμύθια των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων».

(ΥΓ): Μη ρωτάτε πως και γιατί ένα γνωστό διεθνές περιοδικό υιοθετεί πλήρως τις καταγέλαστες συκοφαντίες των αριστεριστών. Στην περίπτωσή μας, το’ να χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το απεχθές πρόσωπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Εθνικισμός.net