Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΙΧΝΕΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ MARFIN ΚΑΙ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!

Ωρύεται εν χορώ και με απίστευτη λυσσομανία το σάπιο σύστημα της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας και όλα τα δημοσιογραφικά του φερέφωνα, για το ατυχές συμβάν στο Κερατσίνι.
Την ίδια ώρα, οι φονιάδες τριών Ελλήνων  εργαζομένων στην τράπεζα Marfin (και ενός αγέννητου…) κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας. Πιθανότατα δε (αν όχι σίγουρα…) να βρίσκονταν εχθές μεταξύ των «διαμαρτυρομένων για τη φασιστική βία» που κατέστρεψαν το Κερατσίνι, απαιτώντας… δικαιοσύνη!

Κι όμως, η Αστυνομία θα μπορούσε να τους είχε συλλάβει από την πρώτη στιγμή! Πως; Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει ο νόμος για τέτοια φρικτά εγκλήματα: επικηρύσσοντας τους δράστες και ενεργοποιώντας τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου για όποιον (έστω και εμπλεκόμενο) βοηθήσει καθοριστικά στην εξιχνίαση του εγκλήματος! Αλλά, δεν το έκαναν! Και δεν το έκαναν γιατί τέτοιες ήταν οι εντολές από την «πολιτική ηγεσία»: μη, μη την αριστερά! Είναι η ιερή αγελάδα του συστήματός μας! Μην την εγγίζεται! Τζιζ!

Επίσης, ελεύθερος κι… ωραίος κυκλοφορεί και αρχιτρομοκράτης των Πυρήνων της Φωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ, Μαζιώτης, μαζί με την κυρία του. Τους οποίους φρόντισαν να αποφυλακίσουν τάχατες από λάθος κάποιοι δικαστές και τώρα θέλει να μας πείσει το κράτος ότι δεν μπορεί να τους εντοπίσει και να τους συλλάβει, ενώ έχουν το ασήκωτο (σε τέτοιες περιπτώσεις…) βάρος ενός μικρού παιδιού 2 ετών. Ποιανού τα πουλάνε αυτά;

Εθνικισμός.net