Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η MΑΡΑ, Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Ευτυχώς τελικά που το Star Channel έκανε το ψυχικό και περιμάζεψε όλα τα ορφανά και εκδιωχθέντα της τέως ΕΡΤ, του τέως ALTER και άλλων τηλεκαναλιών.



Έτσι λοιπόν η διοίκηση του σταθμού εκτός από τις εκπομπές του Φώτη και της Μαρίας, ή της Εθνικής τηλεκουτσομπόλας ΤατιάναςΣτεφανίδου, αποφάσισε να παρουσιάζει πλέον και “σοβαρό” δελτίο ειδήσεων. Η παρουσίαση δε του εν λόγω δελτίου ανατέθηκε στην γνωστή και μη εξαιρετέα σε όλους μεγάλη κυρία της διαπλεκόμενηςκαι εγκάθετης δημοσιογραφίας κυρία Μάρα Ζαχαρέα.

Το πιο κατάλληλο πρόσωπο να παρουσιάζει “αντικειμενικά” τα κυβερνητικά οικονομικά μέτρα και την πολιτική που στραγγαλίζει τον Λαό, οδηγεί στην ανεργία και στην απόγνωση χιλιάδες Έλληνες πολίτες και βυθίζει την Ελληνική Κοινωνία σε ένα απύθμενο τέλμα.

Η κυρία Ζαχαρέα με τον σύζυγο της κύριο Ρουσόπουλο που ενεπλάκησαν στα σκάνδαλα του Βατοπεδίου, της Siemens και των άγονων γραμμών και που το 2007 πέραν της τεράστιας ακίνητης περιουσίας δήλωναν ετήσιο εισόδημα 925.000 ευρώ.

Πέραν αυτής, τα σχόλια και τις πολιτικές αναλύσεις ανέλαβε ο πολύς κύριος Χατζηνικολάου, ενώ από το πάνελ παρελαύνουν όπως προείπαμε τα ορφανά της δημοσιογραφίας και του Μάρξ, Κουβαράδες, Μακρήδες, Λυγεροί και δεν συμμαζεύεται.

Έτσι λοιπόν το star όπως και τα υπόλοιπα έμμισθα ΜΜΕ συμβάλει τα πλείστα στην κυβερνητική σκευωρία που στήθηκε εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος, με σκοπό την ποινικοποίηση, την απαξίωση και περιθωριοποίηση του.

Επί εικοσιτετραώρου σχεδόν βάσεως η κυρία Μάρα και οι “εκλεκτοί” “αντικειμενικοί” συνεργάτες της, μέσω ενός καταιγισμού ψεύδους, συκοφαντιών και λασπολογίας, αναπαράγοντας ξανά και ξανά σε σημείο πλέον πλύσης εγκεφάλου, τα ίδια γεγονότα, τις ίδιες ατάκες, τις ίδιες ανώνυμες μαρτυρίες, τις ίδιες εικόνες και φυσικά τα γαλάζια μάτια της ειδικής φρουρού που συνέλαβε τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα (εδώ ξεκαθαρίζουμε ότι με την νεαρή αστυνομικό που εκτέλεσε το καθήκον της, δεν έχουμε καμία απολύτως διαφορά, απλά θεωρούμε ότι είναι αφάνταστα εξευτελιστική η προβολή και η “εξαργύρωση” για λόγους σκοπιμότητας της φωτογραφίας της, με τον τρόπο που προβάλλεται), προσπαθούν να δώσουν επιπλέον ένταση και όξυνση στο ήδη αφόρητα τεταμένο κλίμα,  επιδιώκοντας να μεταθέσουν το μίσος και την αγριότητα μιας μεμονωμένης βάναυσης εγκληματικής πράξης στο κοινωνικό σύνολο. Σε μια αφάνταστα ταλαιπωρημένη κοινωνία που ευρίσκεται πλέον στο κατώφλι του ξεσπάσματος, ενός ξεσπάσματος που όλα τα άθλια ΜΜΕ προσπαθούν να στρέψουν εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ποτέ άλλοτε στην Ελληνική κοινωνία, ακόμη και στην μετεμφυλιακή εποχή δεν συσσωρεύτηκε και διοχετεύθηκε τόσο μίσος και τόση διχόνοια ενάντια σ΄ένα Κίνημα που καταδιώκεται για τις Ιδέες του.

Γιατί όλα αυτά που διατυμπανίζουν, ότι και καλά όλη η δικαστική διαδικασία που ξεκίνησε με στόχο να χαρακτηριστεί η Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, όχι για τις ιδέες της, αλλά για τις πράξεις της, είναι ένα ακόμη ψεύδος, ένα χυδαίο πολιτικάντικο τρίκ.

Η αστική δημοκρατία μας διώκει για τις Ιδέες μας και όχι για τις κατασκευασμένες εγκληματικές πράξεις που μας καταλογίζουν. Γιατί αν λειτουργούσε διαφορετικά, σε βάση καθαρής δικαιοσύνης θα έπρεπε να ευρίσκονται ήδη στις φυλακές πολλά πρόσωπα της πολιτικής ζωής και των κυβερνητικών κύκλων, που παρά των αποδεδειγμένων βάσει στοιχείων και όχι βάσει ανωνύμων κατηγοριών, οικονομικών και κοινωνικών εγκλημάτων που διέπραξαν συνεχίζουν απτόητοι να περιφέρουν με θράσος και αναισχυντία τα αμαρτωλά σαρκία τους εντός των διαδρόμων και των αιθουσών του κοινοβουλίου.

Αλλά ας επανέλθουμε στο “δημοκρατικό” δελτίο του star channel, στο οποίο ο πολύς κύριος Χατζηνικολάου με το γνωστό χαμόγελό του σχολιάζοντας ειρωνικά τον αστεϊσμό του Συναγωνιστή και βουλευτή του Κινήματος μας Ηλία Κασιδιάρη, προς τους δημοσιογράφους, ενώπιον του Αρείου Πάγου, “Ήρθαμε να παραδοθούμε”, δήλωσε ότι η εφημερίδα που εκδίδει Real news εξασφάλισε μια μοναδική μαρτυρία βάσει της οποίας το Κυριακάτικο πρωτοσέλιδο “θα σηκώσει πολλή σκόνη” και ίσως ο κύριος Κασιδιάρης δεν χρειάζεται να παραδοθεί, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς, ότι κατόπιν αυτού του άρθρου πιθανότατα να συλληφθεί αυτός, καθώς και άλλοι βουλευτές και στελέχη. ‘Άλλωστε τις τελευταίες ημέρες η συγκεκριμένη παρεούλα των δημ(ι)οσιογράφων, συζητάει και αναλύει πως είναι δυνατόν κάποιος να διατηρεί την βουλευτική του ιδιότητα και να είναι κρατούμενος, προεξοφλώντας έτσι για ευνόητους λόγους την δικαστική έρευνα και ετυμηγορία.

‘Ετσι λοιπόν ο αγαπητός κύριος Χατζηνικολάου στο τραπέζι του εντυπωσιασμού έριξε με γλαφυρό τρόπο το πυροτέχνημα του, κάνοντας φυσικά και αυτό είναι το σπουδαιότερο γι αυτόν και δωρεάν διαφήμιση στην κιτρινο-φυλλάδα του.

Πάλι ανώνυμες μαρτυρίες και καταγγελίες Νικολάκη; Ποιόν βρήκες αυτή την φορά; Τον Πινόκιο; Και τι του υποσχέθηκες για να απαγγείλει το ποιηματάκι που πήρατε από τον πρωθυπουργό; Ενα ταξίδι στην “Χώρα του πουθενά”, όπου θα συναντήσει τον Πήτερ Πάν;

Γιατί ειλικρινά δημοσιογράφοι και πολιτικοί τις τελευταίες ημέρες έχουν μετατρέψει την Πατρίδα μας σε Ντίσνεϋλαντ. Αλλά όχι αυτήν που οι επισκέπτες διασκεδάζουν, αλλά αυτή που το μίσος, η διχόνοια και ο εμφύλιος κρέμονται από πάνω της ως σπάθη που είναι έτοιμη να πέσει.

Τα πλοκάμια της στημένης σκευωρίας όλο και περισσότερο απλώνονται. Καθημερινά νέες μυθοπλασίες και φανταστικά σενάρια από μαρτυρίες ανώνυμων που τώρα θυμήθηκαν να τις καταγγείλουν προβάλλονται από τα ΜΜΕ.

Αλλά δεν πτοούμαστε, δεν υποχωρούμε, δεν διαπραγματευόμαστε. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ακάθεκτοι και με ψηλά τις σημαίες. Τίποτα δεν μας φοβίζει γατί τα εκλογικά ποσοστά και οι πολιτικοί τίτλοι μας αφήνουν αδιάφορους.

Σκοπός μας είναι η απελευθέρωση της Ελλάδας και η αναγέννηση του Ελληνισμού.

Και γι αυτόν τον Ιερό σκοπό είτε εντός, είτε εκτός κοινοβουλίου, είτε με ποσοστά 20%, είτε με 2% δεν προτιθέμεθα να καταθέσουμε τα όπλα. (μεταφορικά, ως σχήμα λόγου, εννοούμε όπλα κύριε Εισαγγελέα).

Εθνικισμός.net