Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΤΑΡCIA ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο των Ειδικών Φρουρών, για τον βαρύτατο τραυματισμό του συναδέλφου τους, μετά από βρώμικη κομμουνιστικού τύπου επίθεση (50 εναντίον ενός…) των παρακρατικών της ΑΝΤΑΡCIA, σε συλλ-αλητήριο που έκαναν στη Δάφνη.
Ιδού η ανακοίνωση:



«Αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε ο συνάδελφος Ειδικός Φρουρός την 20/09/2013 στην περιοχή της Δάφνης από ομάδα ατόμων που συμμετείχαν σε αντιφασιστική διαμαρτυρία το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. ανακοινώνει ότι:

Το ίδιο βράδυ αλλά και την επόμενη μέρα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφτηκαν συμπαραστεκόμενοι τον τραυματία συνάδελφο, στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος αλλά εκτός κινδύνου, με βαριά τραύματα στο κεφάλι.
Εκ του γεγονότος καταδικάζουμε απερίφραστα τις πράξεις βίας που στόχο είχαν την κατακρεούργηση και φυσική εξόντωση ενός ανθρώπου του οποίου η αμφίεση ή η επαγγελματική του ιδιότητα δημιούργησε υποψίες και συνειρμούς. Με καδρόνια και ξύλα που είχαν την ταυτότητα της πολιτικής οργάνωσης ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά κυρίως με κτηνώδη ένστικτα προσπάθησαν να «στραγγαλίσουν» έναν άνθρωπο και μαζί του να «στραγγαλίσουν» Πολιτισμό και Δημοκρατία, σε ένα ευνομούμενο κράτος που θέλουμε πρωταγωνιστές Δικαιοσύνη και Αστυνομία αντί του παρακράτους…».

Και σας ερωτούμε: ακούσατε τον κόντε-Δένδια να κάνει έστω μια δήλωση συμπαράστασης προς τον βαριά τραυματισμένο αστυνομικό; Όχι! Το μόνο που έκανε, ήταν να διατάξει τη σύλληψή του, γιατί έβγαλε το όπλο του κι έριξε 2-3 στον αέρα για να προστατεύσει τη ζωή του! Ακούσατε να λένε τίποτα τα πορνοκάναλα της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας του πλούτου, που όλα (τ’ άλλα…) τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν; Το μόνο που βρήκαν να πουν, ήταν να τον κατηγορήσουν γιατί τράβηξε όπλο για να σωθεί και να ζητήσουν την… παραδειγματική τιμωρία του! Ακούσατε κανέναν πολιτικό παράγοντα, απ’ αυτούς που ξιφουλκούν κατά της Χρυσής Αυγής, να εγείρει θέμα νομιμότητας της παρακρατικής αριστερίστικης συμμορίας, που αποδεδειγμένα ευθύνεται για τον τραυματισμό του αστυνομικού; Όχι βέβαια, τα προσέχουν τα σκυλιά τους!

Εθνικισμός.net