Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν απαγορεύεται!

Μόνον οι αφελείς και εκείνοι οι οποίοι επιμένουν να εξαπατούν τους εαυτούς τους, πιστεύοντας πως τα κόμματα της διαφθοράς υπηρετούν τα συμφέροντα του Λαού και της Πατρίδος μας,
δεν είναι ικανοί να αντιληφθούν την υφή και το μέγεθος της προβοκάτσιας εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, όπως αυτή εξελίσσεται εδώ και τρεις ημέρες. Με αφορμή ένα τραγικό γεγονός, την δολοφονία ενός 34χρονου, το οποίο ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καταδίκασε από την πρώτη στιγμή, οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού, εξαπέλυσαν ένα πρωτόγνωρο κυνήγι μαγισσών, με στόχο όχι μόνο τη Χρυσή Αυγή -όπως ισχυρίζεται ο καλοπληρωμένος από τους εξουσιαστές, δημοσιογραφικός εσμός- αλλά την ελεύθερη πολιτική βούληση του Ελληνικού Λαού!

Για ποιό λόγο τώρα;

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, φανερές( και πετσοκομμένες, κατά τις γνωστές τακτικές των δημοσκόπων) αλλά και κρυφές, δίνουν στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή ποσοστό περί το 20%, με ανοδικές τάσεις. Τα κομματικά επιτελεία αντιλαμβάνονται ότι χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, εκείνο το οποίο φοβούνταν πως θα πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον, έρχεται σαφώς γρηγορότερα απ' ότι ανέμεναν. Τα δυσάρεστα για το Καθεστώς νέα, βρίσκονται στα συρτάρια των πρεσβειών, πολύ πριν φτάσουν σ' εκείνα των κομμάτων. Από κέντρα εκτός Ελλάδος, εκείνα τα οποία επισκέπτονται πρωθυπουργός, υπουργοί και πρόεδροι κομμάτων( βλέπε σιωνιστικούς οργανισμούς στις ΗΠΑ), φεύγει η εντολή: εξαφανίστε τη Χρυσή Αυγή!

Από τον Αύγουστο ακόμη, διάφορες ιστοσελίδες δημοσιεύουν πληροφορίες προερχόμενες από κύκλους της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, σχετικά με επιχείρηση αποσταθεροποίησης της πολιτικής ζωής της χώρας, η οποία θα εκδηλωθεί τον Σεπτέμβριο. Δημοσιογράφοι και αναλυτές που ανήκουν στον κύκλο επιρροής της Νέας Δημοκρατίας, επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν τις πληροφορίες προς όφελος της Συγγρού. Διαδίδουν πως επίκειται «θερμός» Σεπτέμβριος, εξηγώντας πως ο Σύριζα πρόκειται να κινητοποιήσει τους μηχανισμούς του κόμματος για τη δημιουργία κλίματος έντασης, με συνεχείς απεργίες και προκλήσεις επεισοδίων.

Μπούρδες! Στόχος του Καθεστώτος δεν είναι ο Σύριζα, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με τα σχέδια των διεθνών δανειστών και με την προοπτική -κατ' εντολή των ξένων- για συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία. Στόχος είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία έρχεται απειλητικά να γκρεμίσει τα σχέδια των παγκόσμιων εξουσιαστών, η Χρυσή Αυγή η οποία αρνείται να συνεργαστεί με το Καθεστώς των διεφθαρμένων. Ο ίδιος ο υπουργός Ναυτιλίας, Μ. Βαρβιτσιώτης, άθελά του ίσως, αποκαλύπτει την πηγή της εκστρατείας κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και δηλώνει κυνικά: «ένα τεράστιο μέρος του παγκόσμιου χρηματοδοτικού συστήματος, σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του, συμμετέχουν Εβραίοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να επενδύσουν σε μία χώρα όπου υπάρχουν φαινόμενα νεοναζισμού». Ποιός είναι ο ρόλος των Εβραίων, στην ελληνική οικονομική κρίση; Είναι εκείνοι οι οποίοι δανείζουν την κυβέρνηση, είναι εκείνοι οι οποίοι εισπράττουν τους τόκους των προηγούμενων δανείων( εκεί άλλωστε πάει το μεγαλύτερο μέρος των περίφημων δόσεων της Τρόικας) και τέλος, είναι εκείνοι οι οποίοι επιθυμούν να «επενδύσουν» -όπως λέει ο Βαρβιτσιώτης-, να αγοράσουν έναντι πινακίου φακής όσα ξεπουλά η συγκυβέρνηση των μνημονιακών δυνάμεων, λέει η Χρυσή Αυγή.

Αναζητείται λοιπόν, η αφορμή για να ξεχυθούν τα σκυλιά του Καθεστώτος κατά των Ελλήνων Εθνικιστών. Και η αφορμή δίνεται από τη δολοφονία ενός 34χρονου στο Κερατσίνι. Πριν καν προλάβουν να ανακοινωθούν από την αστυνομία στοιχεία για την υπόθεση, οι δημοσιογράφοι-πραίτορες του Καθεστώτος, έχουν υποδείξει τον ένοχο: είναι η Χρυσή Αυγή! Τηλεοράσεις, εφημερίδες και ραδιόφωνα, συκοφαντούν από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Το χορό σέρνουν οι πληρωμένοι λακέδες του δημοσιογραφικού και πολιτικάντικου βόθρου, όλοι εκείνοι οι οποίοι υπηρετούν τα συμφέροντα των ξένων και της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου.

Τα κόμματα της Αριστεράς, στελέχη και μέλη τους, καθώς και στρατευμένοι δημοσιογράφοι, καλούν ανοιχτά σε βιαιοπραγίες κατά μελών και φίλων της Χρυσής Αυγής. Οργανώνονται συγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής, οι περισσότερες εκ των οποίων εξελίσσονται σε βίαια επεισόδια με καταστροφές περιουσιών πολιτών. Κι ενώ κάποιοι αριστεροί εύχονται ενδόμυχα να επαναληφθεί το πλιάτσικο και η λεηλασία του Δεκεμβρίου του 2008, τα επεισόδια είναι περιορισμένα σε ένταση και έκταση. Γιατί; Διότι αυτή τη φορά, σκοπός των επεισοδίων δεν είναι να κλονισθεί η κυβέρνηση και να οδηγηθεί σε εκλογές, δεν είναι αυτός ο στόχος των ξένων. Λαθροεισβολείς δεν συμμετέχουν, οπότε και δεν σημειώνονται πλιάτσικα σε καταστήματα. Γιατί; Διότι ο Λαός σ' αυτή την περίπτωση θα διέκρινε πιο εύκολα την προβοκάτσια εις βάρος της Χρυσής Αυγής και αυτό έπρεπε να αποφευχθεί.

Στόχος των Εχθρών του Λαού μας

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και καθηγητής εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γιάννης Πανούσης, σε μια κρίση ειλικρίνειας, έρχεται να διαλύσει το θέατρο του παραλόγου, το οποίο έχει στηθεί από την συγκυβέρνηση των υποτακτικών της Τρόικα και τους αριστερούς, αυριανούς συνεταίρους στην εξουσία και θέλει τη Χρυσή Αυγή υπεύθυνη για την δολοφονία υπό το παρανοϊκό πνεύμα της «συλλογικής ευθύνης». Υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο κύριος Πανούσης: «Το ότι κάποιος ανήκει σε ένα κόμμα, ακόμη κι αν ήταν στην Κεντρική Επιτροπή ή βουλευτής και τελεί μια πράξη, δεν το συνδέει αυτομάτως με την ευθύνη του κόμματος, ώστε να μπορεί το κόμμα να θεωρηθεί ότι αποτελεί ή έχει συγκροτήσει μια εγκληματική οργάνωση, σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα και έτσι όλο το κόμμα να θεωρηθεί ότι υπόκειται σε ποινικό έλεγχο». Λέγει δηλαδή το προφανές: δεν μπορεί να κατηγορηθεί και να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, επειδή ένας πρώην υποστηρικτής του ΚΚΕ, ο οποίος έλαβε μέρος σε ανοιχτές συγκεντρώσεις του Κινήματος φορώντας μπλούζα που ανέγραφε «Χρυσή Αυγή», ομολόγησε πως δολοφόνησε έναν άνθρωπο.

Υποτίθεται πως ζούμε σε ένα κράτος όπου όλοι οι πολίτες, είναι ίσοι έναντι του Νόμου. Με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου, δολοφονία την οποία καταδίκασε αμέσως η Χρυσή Αυγή, το Καθεστώς προχώρησε σε εκτεταμένες έρευνες τόσο στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Κινήματος, όσο και σε Τοπικές Οργανώσεις στο Νομό Αττικής. Έχουν ξανασυμβεί αυτά σε κάποιο από τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα; Η απάντηση είναι βεβαίως αρνητική. Κανένας εισαγγελέας και καμιά αστυνομία δεν έσπευσε για έρευνες στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, όταν γερμανικό δικαστήριο καταδίκαζε στέλεχος γερμανικής εταιρείας για δωροδοκία στελεχών των δύο κομμάτων.

Κανένας εισαγγελέας και καμιά αστυνομία δεν εισέβαλε στα γραφεία των οργανώσεων/κομμάτων, τα στελέχη και μέλη των οποίων πυρπόλησαν τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας, δολοφονώντας μία έγκυο γυναίκα και δύο ακόμα συμπολίτες μας. Κανένας εισαγγελέας και καμία αστυνομία δεν ερεύνησε τα γραφεία του ΚΚΕ, όταν μέλη του ξυλοκοπούσαν διαδηλωτές στο Σύνταγμα, αποτρέποντας την είσοδο των τελευταίων στο κτίριο της Βουλής. Κανένας δημοσιογραφίσκος δεν μίλησε για οικογενειακή ή κομματική ευθύνη, όταν συλλαμβάνονταν σε επεισόδια αναρχικών τα παιδιά των βουλευτών Νιώτη(ΠΑΣΟΚ) και Κουράκη(Σύριζα), όταν ο γιός του Βούτση(Σύριζα) έκανε ληστείες με καλάσνικοφ, δηλώνοντας αναρχικός και όταν η κόρη του Δραγασάκη(Σύριζα), κατηγορούνταν για εμπορία ναρκωτικών και όπλων. Αυτές είναι μόνο μερικές ενδεικτικές περιπτώσεις, οι οποίες αρκούν για να καταδείξουν την σκευωρία η οποία έχει στηθεί εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Ας έρθουμε όμως στο δια ταύτα. Η εξαπόλυση της συντονισμένης προβοκάτσιας εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών αποσκοπεί στην κάμψη του ηθικού των Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών μας και στη διασπορά του φόβου στον Ελληνικό Λαό, δια της καλλιέργειας κλίματος τρομοκρατίας. Προσπαθούν επί της ουσίας να αποτρέψουν την συμμετοχή ακόμη μεγαλύτερων τμημάτων του Ελληνικού Λαού στον Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, καθώς και να καλλιεργήσουν ένα κίβδηλο αίσθημα ντροπής/ενοχής στο Λαό μας, για τη μέχρι τώρα φανατική στήριξη του Κινήματός μας.

Οι κλέφτες του δημόσιου χρήματος και οι μιζαδόροι, γελούν χαιρέκακα για τη δολοφονία ενός ανθρώπου. Το ίδιο πράττουν και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της δημοσιογραφίας που κάλυπτε επί σειρά ετών τους διεφθαρμένους πολιτικούς όλων των κομμάτων. Οι μαρξιστές επιχαίρουν διότι φρονούν πως θα διαιωνιστεί η βία και η τρομοκρατία στην οποία επιδίδονται ακατάπαυστα από το 1974 κι εντεύθεν. Και οι δεξιούληδες της σφαλιάρας και της καρπαζιάς από τα ραμολιμέντα της Αριστεράς, μαζί με τους σοσια-ληστές του ΠΑΣΟΚ, θεωρούν βέβαιο πως ξεμπέρδεψαν επιτέλους από το βραχνά της Χρυσής Αυγής, οπότε θα μπορούν απρόσκοπτα να ξεπουλούν την Ελληνική Πατρίδα και να εξαθλιώνουν ακόμη περισσότερο τον Ελληνικό Λαό.

Πλέον, Ελληνικέ Λαέ, γνωρίζεις που μπορεί να φτάσει η ανηθικότητα ενός Καθεστώτος, το οποίο επενδύει στο θάνατο ενός συμπολίτη μας, για να σπείρει τον φόβο και την τρομοκρατία, στοχεύοντας κατά συνέπεια στην ποινικοποίηση της ελεύθερης πολιτικής βούλησης.

Σκυλιά του Καθεστώτος, πείτε στ' αφεντικά σας πως το φρόνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν κάμπτεται, η Πίστη μας στον Αρχηγό στέκει ακλόνητη ως βράχος, η δε Θέλησή μας για τη συντριβή του μεταπολιτευτικού αντεθνικού εκτρώματος είναι σήμερα πιο ισχυρή από ποτέ!

Σύντροφοι και Συναγωνιστές, χαράξτε στη καρδιά σας τα λόγια του Αρχηγού: «Μας περιμένει ένας ολόκληρος Λαός. Έχουμε καθήκον να σταθούμε στο πλευρό του και να αγωνιστούμε για τα Δίκαιά του. Μα, προπαντός, έχουμε καθήκον να φανούμε αντάξιοι της Ιστορίας του Μεγάλου μας Έθνους. Γιατί."κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί"!»

Ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν απαγορεύεται - Η Νίκη είναι Δική μας!

Ευάγγελος Καρακώστας