Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Βαρβιτσιώτης: Οι εβραίοι δεν επενδύουν στην Ελλάδα λόγω Χρυσής Αυγής

Ο υπουργός Ναυτιλίας της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, ο πολιτικός που δήλωνε κατά το παρελθόν πως «είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίει την Ελληνική Σημαία»,
ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προχώρησε σήμερα σε μια δήλωση με αφορμή δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, η οποία δικαιώνει πλήρως τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, σχετικά με τον ρόλο των Εβραίων στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Επιχειρώντας ο υπουργός Ναυτιλίας να θέσει κι αυτός το δικό του λιθαράκι στην εκστρατεία συκοφάντησης της Χρυσής Αυγής, προέβη σε μια δήλωση, η οποία είναι ενδεικτική του κλίματος που δημιουργείται με δόλιους τρόπους και βρώμικες μεθοδεύσεις κατά του Κινήματός μας.

Συγκεκριμένα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ανέφερε πως «ένα τεράστιο μέρος του παγκόσμιου χρηματοδοτικού συστήματος, σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του συμμετέχουν Εβραίοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να επενδύσουν σε μία χώρα όπου υπάρχουν φαινόμενα νεοναζισμού»!

Υπουργός της κυβέρνησης των υποτακτικών της Τρόικα δηλαδή, παραδέχεται ευθέως ότι οι εβραίοι έχουν στα χέρια τους τον διεθνή οικονομικό έλεγχο, με ότι συνεπάγεται αυτό σε πολιτικό επίπεδο. Επιπλέον, η δήλωση Βαρβιτσιώτη αποτελεί και μια έμμεση παραδοχή πως η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, είναι διατεθειμένη να κάνει οτιδήποτε της ζητήσουν οι Εβραίοι, προκειμένου να κερδίσει την εύνοια και τη χρηματοδότησή τους. Ιδού λοιπόν οι πραγματικοί υποκινητές της πρωτοφανούς εκστρατείας πολιτικών κομμάτων και δημοσιογραφικού κατεστημένου κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και ο ουσιαστικός λόγος για τον οποίο οι εγχώριοι υπηρέτες του διεθνούς σιωνισμού εκτοξεύουν τόνους λάσπης, συκοφαντιών και απειλών ενάντια σε ένα πολιτικό Κίνημα το οποίο έχει τη συμπαράσταση άνω του ενός εκατομμυρίου Ελλήνων.

«Η ύπαρξη της Χρυσής Αυγής και μάλιστα με τα ποσοστά που σημειώνει στις δημοσκοπήσεις δεν αποτελεί κίνδυνο για το πολιτικό σύστημα αλλά για την ίδια τη χώρα. Μας απομονώνει διεθνώς και μας αφήνει στο περιθώριο των εξελίξεων και προβληματίζει  το θέμα των επενδύσεων», επιχείρησε να δικαιολογηθεί ο υπουργός, δίχως βέβαια να πείθει κανέναν. Με απλά λόγια δηλαδή, ο κύριος Βαρβιτσιώτης επιτίθεται στον Ελληνικό Λαό κατηγορώντας τον για την υποστήριξη της Χρυσής Αυγής. Κατά τον ίδιο, οι Έλληνες θα έπρεπε να υπομένουν και να ανέχονται δίχως αντιδράσεις την δουλεία των τόκων, στην οποία τον έχουν καθυποτάξει εκείνοι οι οποίοι εμφανίζονται μέσα στην εξαθλίωση και την καταστροφή ως «επενδυτές».