Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Οι Χρυσαυγίτες δε τρομάζουν

Παρά το ανηλεές κυνηγητό και τις προβοκάτσιες του σάπιου συστήματος οι Συναγωνιστές της Τ.Ο Βορείων Προαστίων έδωσαν βροντερό παρόν και ανανέωσαν την Πίστη και την Αφοσίωσή τους στις αρχές και την Ιδεολογία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.


Πρώτος απ' όλους ο Συναγωνιστής και βουλευτής Γ. Γερμενής με μια καταιγιστική ομιλία, ενώπιον κοινού το οποίο είχε κατακλύσει τόσο τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό χώρο της Τοπικής μας, τόνωσε το ηθικό των Συναγωνιστών και δεσμεύτηκε για συνέχιση του Αγώνα όλων αταλάντευτα στις αρχές μας. Η ανταπόκριση ήταν συγκλονιστική, ολόθερμη και απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι το ένστικτο των Ελλήνων μιλάει κυρίως στις πιο δύσκολες στιγμές και τονίζει το ηθικό πρότυπο των Συναγωνιστών που στηρίζουν την τοπική μας.

Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής Γ. Λιναρδής αναφέρθηκε στον κίνδυνο του Ισλάμ, στις πολυποίκιλες σαλαφιστικές και άλλες ακραίες οργανώσεις που αναμένουν να δραστηριοποιηθούν στη χώρα μας, αποτελώντας το μακρύ χέρι της Τουρκίας ενάντια στα Εθνικά μας συμφέροντα.


Σοκαριστικό ήταν το οπτικοακουστικό υλικό που παρουσιάστηκε από συγκεντρώσεις ακραίων Ισλαμικών ομάδων καθώς και οι λεπτομέρειες για το τι σημαίνει ο νόμος της Σαρία και το τι μπορεί να σημαίνει η εφαρμογή του στην κοινωνία μας.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ!