Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

“Καταγγελία προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια απέστειλε αστυνομικός από τη Θεσσαλονίκη, καταγγέλλοντας συνάδελφό του ότι εκθείαζε τη δράση της “Χρυσής Αυγής”
σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης.Όπως έγινε γνωστό, στην επιστολή του, ο καταγγέλλων κατονομάζει τον συνάδελφό του, τον οποίο – σύμφωνα με όσα υποστηρίζει – αναγνώρισε χωρίς καμία αμφιβολία από τη χαρακτηριστική του φωνή, τονίζοντας ότι o καταγγελλόμενος είναι “αθλητής του body building και εκπαιδευτής στα γυμναστήρια της Χρυσής Αυγής”.

Έτσι λοιπόν προτίθενται να μετατρέψουν την Αστυνομία και γιατί όχι τον Στρατό οι υπεύθυνοι υπουργοί.

Σε σώματα καταδοτών, όπου ο ένας θα φοβάται τον άλλο, ο ένας δεν θα εμπιστεύεται τον άλλο και ο καθένας θα καταδίδει τον συνάδελφο του για οποιαδήποτε προσωπικό, ή επαγγελματικό λόγο.

Αυτό το παραμύθι, γιατί για παραμύθι πρόκειται, το ξεκίνησαν εδώ και καιρό και το πρόβαλλαν οι άθλιοι μεταπράτες της χαλκευμένης πληροφόρησης, καθώς και οι δοσίλογοι της αριστεράς, ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή, έχει διασυνδέσεις και συνδέσμους στην Αστυνομία και τον Στρατό. Συνεχώς το συντηρούσαν και σε κάθε δεδομένη ευκαιρία το ανέσυραν στην επιφάνεια.

Και όπως τελικά διαπιστώνουμε, μετά το θλιβερό συμβάν του Κερατσινίου και τον πόλεμο που εξαπέλυσε το διεφθαρμένο καθεστώς της μνημονιακής ξενόδουλης κυβέρνησης, συνεπικουρούμενο από τα υπόλοιπα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού, αλλά κατά βάθος ανθελληνικού τόξου, ενάντια στο Εθνικιστικό Κίνημα, το εν λόγω παραμύθι, μαζί με τα τόσα άλλα, έπιασε τελικά τόπο.

Αυτοί οι ασυνείδητοι και ανήθικοι άνθρωποι, που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες της Πατρίδας και του Ελληνικού Λαού, μετά το μίσος και την διχόνοια που αδίστακτα έσπειραν στην Κοινωνία, προκειμένου να διατηρήσουν την εξουσία και τα προνόμια τους και να εξουδετερώσουν τον μόνο κίνδυνο που ορθώνονταν ενάντια  στο καθεστώς της  αστικής δημοκρατίας, καταγγέλλοντας την ξενόδουλη και ανθελληνική φύση του, την Πατριωτική φωνή της αλήθειας που ακούγονταν όχι μόνο από τα έδρανα του κοινοβουλίου, αλλά και στις συνοικίες, στους δρόμους, στις πλατείες, σε πόλεις και χωριά, δεν δίστασαν να διασπείρουν το μίσος, την διχόνοια και τον χαφιεδισμό, στα σώματα Ασφαλείας και στον Στρατό.

Τις δυο δυνάμεις που επιτελούν ένα ιδιαίτερο και ίσως το σημαντικότερο έργο που αφορά την εγγύηση της κοινωνικής ειρήνης και ομαλότητας, καθώς και της εδαφικής ακεραιότητας της Χώρας. Δυο δυνάμεις που τα στελέχη τους, οι άνδρες που υπηρετούν σε αυτές είναι απόλυτα απαραίτητο για την άρτια και αποτελεσματική λειτουργία τους, καθώς και για την επιτυχημένη επιτέλεση του καθήκοντος, να είναι ενωμένοι και σε πλήρη σύμπνοια. Να αποτελεί ο ένας την ασπίδα του άλλου, να στηρίζει και να προστατεύει ο ένας τον άλλο. Γιατί αυτοί οι άνδρες φοράνε όλοι τους την ίδια στολή και έχουν δώσει τον ίδιο ιερό όρκο, ότι θα υπηρετούν και θα προστατεύουν την Πατρίδα και τον Λαό.

Ας δώσουμε λοιπόν τα θερμά μας συγχαρητήρια στον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ κύριο Δένδια καθώς και στον υπουργό Εθνικής Άμυνας κύριο Αβραμόπουλο, για όσα κατόρθωσαν να επιτύχουν στον πόλεμο που ξεκίνησαν ενάντια σ΄ένα νομίμως εκλεγμένο κοινοβουλευτικό κόμμα.

Τους συγχαίρουμε θερμά για τα νέα ήθη και τις διαδικασίες, βάσει των οποίων θα λειτουργούν από εδώ και εμπρός τα σώματα Ασφαλείας και ο Στρατός. Την αρχή του χαφιεδισμού, της ανώνυμης καταγγελίας, της συκοφάντησης, του μίσους και της διχόνοιας. Και να είναι απόλυτα βέβαιοι ότι πολύ σύντομα και τα δυο αυτά Σώματα θα έχουν ένα τόσο “αξιοζήλευτο” αξιόμαχο, που θα λειτουργεί αποτρεπτικά για κάθε εσωτερικό εγκληματία και επίδοξο εισβολέα.

Με αυτή την άθλια στάση τους εκτός από την προϋπάρχουσα οικονομική και κοινωνική παρακμή, θα επιφέρουν και ένα καθεστώς μίσους, φόβου, καχυποψίας, δυσπιστίας, διχασμού και διχόνοιας.

Όπως ακριβώς λειτουργούσε το Σταλινικό καθεστώς, που ο καθένας μπορούσε να καταδώσει για “αντεπαναστάτη” ενα συμπολίτη του, με τον οποίο  είχε πάσης φύσεως διαφορές, που παιδιά κατάγγελλαν τους γονείς τους και αδέλφια τα αδέλφια τους.

Μόνο με μια κοινωνία καταδοτών, μόνο με μια κοινωνία που ο καθένας αντικρίζει τον γείτονα του με φόβο και δυσπιστία, μπορεί η Χούντα της αστικής δημοκρατίας να επιβιώσει.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές για μια ακόμη φορά θα καταγγείλουμε τον Μεσαίωνα που προσπαθεί να επιβάλλει στην Ελληνική κοινωνία η ξενόδουλη κυβέρνηση σε συνεργασία με το λεγόμενο “συνταγματικό” τόξο. Επίσης καταγγέλλουμε την προσπάθεια που επιτελείται για την διάσπαση και τον διχασμό της αστυνομίας και του στρατού, καθώς και την προβολή του κινήτρου του χαφιεδισμού.

Καταγγέλλουμε ότι όλα αυτά συμβαίνουν, όχι για λόγους κοινωνικής ασφάλειας όπως ψευδώς διατυμπανίζουν, αλλά καθαρά και μόνο για λόγους απόλυτης και ολοκληρωτικής χειραγώγησης

Τέλος επαναλαμβάνουμε ότι ο Αγώνας μας με τις σημαίες ψηλά συνεχίζεται, για την Απελευθέρωση της Πατρίδας και την Αναγέννηση του Ελληνισμού.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ  Ο καταγγελλόμενος, ήταν “εκπαιδευτής” στα “γυμναστήρια” της Χρυσής Αυγής. Έχουμε και γυμναστήρια δικά μας και δεν το ξέρουμε;

Και σε τι ακριβώς μας “εκπαίδευε”, πως θα σηκώνουμε τα βάρη από το έδαφος ή πως θα τραβάμε τις τροχαλίες; Χρειάζεται “εκπαιδευτής” γι αυτό;;

Εθνικισμός.net