Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Για τους χιλιάδες νεκρούς του Μνημονίου δεν μίλησε ποτέ κανείς

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι φτωχοί συνέλληνες που αυτοκτόνησαν λόγω χρέων δεν είναι πολιτικά εκμεταλλεύσιμοι και συνεπώς αγνοούνται επιδεικτικά από τα κανάλια της διαπλοκής. 



Οι ηθικοί αυτουργοί του θανάτου χιλιάδων Ελλήνων καταστρώνουν τα σχέδια τους, προκειμένου να θέσουν εκτός νόμου το μόνο εμπόδιο στην φτωχοποίηση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Ελλάδος, την Χρυσή Αυγή.

Από την στιγμή που η Ελλάδα τέθηκε υπό την «προστασία» του ΔΝΤ και των εγχώριων εντολοδόχων τους, χιλιάδες Ελλήνων...έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία, εξαιτίας της φοροαρπακτικής πολιτικής του Μνημονίου.

Γι' αυτούς τους νεκρούς της μνημονιακής πολιτικής ουδείς μίλησε. Ουδείς διαδήλωσε τον αποτροπιασμό του. Σήμερα, μόλις, διαβάζουμε ότι «έκλεισε» η λίστα με τους 12.500 συμπολίτες μας που θα τεθούν υπό καθεστώς «διαθεσιμότητας», θα γίνουν δηλαδή τα επόμενα «υποψήφια» θύματα του Μνημονίου και της συμμορίας του Μεγάρου Μαξίμου.

Γι' αυτούς τους νεκρούς, όμως, ισχύει αυτό που ισχύει και για τους νεκρούς της κόκκινης τρομοκρατίας. Δεν θα γίνουν ούτε πρωτοσέλιδα, ούτε «σημαίες» των πολιτικών του «συνταγματικού τόξου», που εκμεταλλεύονται στο έπακρο το θάνατο ενός νέου ανθρώπου για να κάνουν πολιτική, η ποιότητα της οποίας αρμόζει μόνο σε ανθρώπους του υποκόσμου.

Η Ελλάδα ματώνει από τις πολιτικές του Μνημονίου και τους παρακρατικούς δολοφόνους και τρομοκράτες που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό Λαό και να τον εξαναγκάσουν στην υποταγή. Κανένα από τα τσοντοκάναλα δεν έκανε ποτέ λόγο για τους χιλιάδες αυτόχειρες, ούτε επεχείρησε ποτέ να τους χρεώσει στην συγκυβέρνηση.

Αντιθέτως επιχειρούν να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή βάσει μίας υποθέσεως με την οποία δεν έχει ουδεμία ανάμειξη. Αν οι εργολάβοι καναλάρχες και οι πάσης φύσεως παπαγάλοι της συγκυβέρνησης θέλουν να κάνουν πολιτική πάνω σε νεκρούς, ας κοιτάξουν πρώτα δικά τους ματωμένα χέρια και ας αφήσουν ήσυχη την Χρυσή Αυγή.

Πασπαρτου