Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ…


Είναι ηλίου φαεινότερο, είναι ορατό σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ότι η Χρυσή Αυγή ευθύνεται για όλα αυτά που βιώνει ο λαός αυτής της χώρας σήμερα…
.Και ως εκ τούτου σαφώς και πρέπει να χαρακτηριστεί σαν εγκληματική οργάνωση, να φυλακιστούν τα στελέχη της και να εκτελεστούν προς παραδειγματισμό  όλοι οι οπαδοί και οι ψηφοφόροι της  !!! Τα εγκλήματα της διαχρονικά !!! Πολλά εξ αυτών ειδεχθή !!  Επαναλαμβανόμενα….Εγκλήματα που επί συναπτά έτη είχαν την κάλυψη των παχυλά αμειβομένων δημοσιογράφων των παρανόμων ιδιωτικών καναλιών που κατείχαν  παρανόμως συχνότητες, εξαιτίας της διαπλοκής τους με την Χρυσή Αυγή…Με τις πλάτες του Λαϊκού Συνδέσμου, οι Πρετεντέρηδες, οι  Χατζηνικολάου , οι Τσίμες, οι Ευαγγελάτοι τα έπαιρναν κάτω από τα τραπέζια και λιβάνιζαν τα τρωκτικά της εξουσίας που έκλεβαν τα δισεκατομμύρια των ευρωπαϊκών κονδυλίων  κι εξαγόραζαν τις ψήφους των προβάτων με αντάλλαγμα διορισμούς στο Δημόσιο , σε απίστευτες υπηρεσίες και ποντικοφωλιές τεμπέληδων….

Αναμφισβήτητη η ηθική αυτουργία σε βαθμό κακουργήματος, της Χρυσής Αυγής, στην κατασπατάληση δημοσίου χρήματος. Ποτέ δεν παραδειγματίστηκε από τους οικονομολόγους του συνταγματικού τόξου οι οποίοι με αιματηρές οικονομίες  και νοικοκυρεμένη οικονομική διαχείριση κατόρθωσαν να με ελάχιστα χρήματα να συντηρούν τους κομματικούς στρατούς τους και να μην χρωστούν ούτε πενηνταράκι στις τράπεζες….Γνωστή και μη εξαιρετέα η συμμετοχή της σε ρεμούλες και ξέσκισμα των δημοσίων έργων όπου τα πάρτυ με τα φιλαράκια της  –μεγαλοεργολάβους, καναλάρχες, εκδότες- έδιναν κι έπαιρναν  με το αζημίωτο πάντα…

Είναι η φασιστική νοοτροπία του μορφώματος αυτού, που οδήγησε την μισή ελληνική νεολαία στα ναρκωτικά, να σέρνεται μαστουρωμένη στο κέντρο της Αθήνας  με καρφωμένη σύριγγα στην φλέβα, να εκλιπαρεί η να εκπορνεύεται για μισό ευρώ…Την ίδια ώρα που η κείμενη νομοθεσία , φτιαγμένη από τον Μιχάλη Αρβανίτη, προστατεύει παντοιοτρόπως τον έμπορο ναρκωτικών και του επιτρέπει σε ελάχιστο χρόνο  από την σύλληψη του, να αποφυλακιστεί και να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του..

Είναι γνωστό τοις πάσοι, ότι με την εγκληματική της πολιτική αποβιομηχάνισε την χώρα και έκανε τον Έλληνα αγρότη απατεώνα και κηφήνα, μαθημένο να ζει με τις επιχορηγήσεις και το κλεμμένο ΦΠΑ των πλαστών τιμολογίων, την ώρα που το φιλότιμο ΚΚΕ προσπαθούσε με νύχια και δόντια να κρατήσει τα εργοστάσια ανοιχτά και να μην τα αναγκάσει να φύγουν σε Τουρκίες και Βουλγαρίες, διορίζοντας ταυτόχρονα όλους τους απολυμένους εργάτες της βιομηχανίας σε αργόμισθες και νωχελικές υπηρεσίες του Δημοσίου…Δεν μπορεί να μην τα γνώριζε όλα αυτά η εγκληματική οργάνωση, από τα χέρια του Ηλία Κασιδιάρη περνούσαν όλα αυτά…Από τα χέρια της πέρασε η ακατάσχετη δανειοδότηση των τραπεζών  προς τον κάθε πικραμένο που ήθελε 45 πιστωτικές κάρτες και διακοποδάνειο για να βρεθεί δίπλα σε κουνιστές αδελφές και σκαφάτους  νεόπλουτους στην Μύκονο…Είναι 100 % υπεύθυνη η Χρυσή Αυγή , που ο νεοέλληνας  μεγάλωσε με πρότυπο και είδωλο τον Ακάλυπτο, έναν απίστευτο παραλία με φανταχτερές καρτούν γραβάτες. ο οποίος  έβγαζε όλη μέρα εύκολα λεφτά , με ένα λάπτοπ και οnline σύνδεση με το χρηματιστήριο Αθηνών, καθισμένος αναπαυτικά σε πολυτελείς καναπέδες χλιδάτων μπαρ…Αυτά τα πρότυπα πέρασε στην Ελληνική κοινωνία η σαπίλα της Χρυσής  Αυγής, την ώρα που τα κόμματα του συνταγματικού τόξου πάλευαν καθημερινά να φωτίσουν την νεολαία μας με τα ιδεώδη και τα ιδανικά της φυλής μας..

Και σαν  να μην έφταναν όλα αυτά , μαθημένη και εθισμένη στα εγκλήματα κατά της πατρίδας, άνοιξε τα σύνορα σε κάθε λογής φονιά και μουσουλμάνο προκειμένου να γεμίσουν οι πόλεις μας και τα χωριά μας με πειναλέους  βαλκάνιους και ταλιμπάν…Αλλοίωσε έτσι ηθελημένα  τα εθνολογικά μας χαρακτηριστικά, αντιγράφοντας τις προηγμένες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία, που κατεβάζει εθνική ομάδα ποδοσφαίρου με 22 έγχρωμους …Παριζιάνους εξ Αφρικής  !!! Η Χρυσή Αυγή είναι δυο φορές  υπεύθυνη που σε λίγα χρόνια θα αποκτήσει κάθε μεγάλη πόλη της Ελλάδας ένα πανέμορφο τζαμί, από τον μιναρέ του οποίου η γλυκιά φωνή του χότζα θα καλεί σε Τζιχάντ τους πιστούς μουσουλμάνους εναντίον των άπιστων γκιαούρηδων…..

Η εγκληματική συμμορία όμως, δεν σταμάτησε εδώ την δράση της….Το ότι ο  Ηλίας Παναγιώταρος  άφησε ολόκληρο τον νομό Ηλείας να καεί το καλοκαίρι του 2007, με 64 νεκρούς πολίτες που έγιναν κάρβουνο ενώ τσέπωσε και τις επιχορηγήσεις των πυροπλήκτων , είναι ανάξιο λόγου και δεν χρειάζεται να αναφερθεί στο κατηγορητήριο …Αυτά συμβαίνουν…Θυμήσου Έλληνα  !!!!!  Θυμήσου τον αρχιεγκληματία Νίκο Μιχαλιολιάκο που σου έταζε από τα μπαλκόνια λαγούς με πετραχήλια φωνάζοντας ότι λεφτά υπάρχουν  !!!!  Και μετά θυμήσου πως σε έδεσε χειροπόδαρα και σε πέταξε στα αγριόσκυλα της Ευρώπης, που ήρθαν εδώ μέσα και σαν άλλοι Σάυλωκ,  γαβγίζοντας, απαιτούν ….ONE POUND OF FLESH, NO MORE, NO LESS !!!!!  Xάρις στην κοροϊδία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής , σε ξεζούμισαν, σε έκαναν αναξιοπρεπή, να κρύβεσαι από τα τηλέφωνα, να φοβάσαι να ανοίξεις τους  φάκελους  που βρίσκεις κάθε μέρα στο γραμματοκιβώτιο, να ζεις με κομμένο το ρεύμα επειδή δεν πλήρωσες το χαράτσι που επέβαλλε ετσιθελικά ο Χρήστος Παππάς, να τουρτουρίζεις σαν ψάρι αγκαλιά με τα παιδιά σου μέσα στο παγωμένο σπίτι, να πηγαίνεις άρρωστος στο νοσοκομείο αλλά να στέκεσαι υπομονετικά πίσω από 25 πακιστανούς που έχουν προτεραιότητα, να χάνεις το σπίτι σου επειδή  ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος και οι άλλοι χρυσαυγίτες σε πέταξαν στην ανεργία…..και πολλές φορές να  επιβιώνεις μόνο και μόνο επειδή το φιλότιμο ΠΑΣΟΚ  και ο φιλεύσπλαχνος ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσαν διανομές τροφίμων και σου μοίρασαν ευρώ ευρώ τα χρήματα των βουλευτών τους, για να μην σε αφήσουν να ανέβεις στην ταράτσα της πολυκατοικίας σου όπως έχουν κάνει μέχρι σήμερα 5000 άλλοι…. Θύματα όλοι των φασιστών της Χρυσής Αυγής…

Είναι φασίστες Ελληνα !!! Μην τους πιστεύεις  !!!Πίστεψε το MEGA και τον ALPHA που παλεύουν να σου ανοίξουν τα μάτια !!  Κλείστους όλους στην φυλακή, ζήτα την παραδειγματική τους τιμωρία, την εκτέλεση τους αν είναι δυνατόν !!! Και συντάξου με το συνταγματικό τόξο, είναι τόσο όμορφη η ζωή στις φάμπρικες της Γερμανίας και στου  Βελγίου τις στοές…Κι εδώ στα παγκάκια μια χαρά είναι, αλλά το εξωτερικό έχει άλλη χάρη , πώς να το κάνουμε ??

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠ.