Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στους… νονούς του όρου «συνταγματικό τόξο» (μιλάμε για το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ) η «διαρροή» ψηφοδελτίου του υφυπουργού Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου
που δείχνει ότι καταψήφισε την άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή μετά την μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του ο λαθροδήμαρχος Καμίνης για εξύβριση και σωματική βλάβη. Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη ψηφοφορία είχε πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου λίγες ημέρες μετά την υφυπουργοποίηση του Κεδίκογλου, αλλά –κατά περίεργο τρόπο- βγήκε χθες στη δημοσιότητα.

Αμέσως, ο υφυπουργός προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Με έκπληξη διαπίστωσα από επίσημα πρακτικά της Βουλής που διέρρευσαν στον Τύπο, ότι εμφανίζομαι να έχω καταψηφίσει την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή σε ψηφοφορία προ μηνών. Είναι φανερό ότι πρόκειται για ανθρώπινο σφάλμα εκ παραδρομής κατά τη σημείωση του ψηφοδελτίου. Εκτιμώ ότι η πολιτική μου διαδρομή και η κοινοβουλευτική μου παρουσία δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο παρανόησης σχετικά με την αποστροφή μου σε κάθε πρακτική και πολιτική επιλογή του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής».

Αυτό είναι, λοιπόν, το επίπεδο των πολιτικάντηδων (και υβριστών της Χρυσής Αυγής): ψηφίζουν άλλα αντ’ άλλων στις ψηφοφορίες της βουλής και μετά μαθαίνουν ότι ψήφισαν «λάθος» από τις εφημερίδες!

Εθνικισμός.net