Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η Μπακογιάννη τρομοκρατημένη αποκαλύπτει τις προθέσεις του καθεστώτος "Όλα τα κόμματα έναν υποψήφιο έναντι του υποψηφίου της ΧΑ"

Αφήνουμε το ρεπορτάζ του skai.gr να φανερώσει τον τρόμο που διακατέχει το "συνταγματικό τόξο", όπως εκφράζεται μέσα από τα λόγια της κόρης του Αποστάτη και μόνο η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ,
και όχι ως επικοινωνιακό τέχνασμα πόλωσης, να οδηγηθούμε στις εκλογές...

Κάλεσμα στον πολιτικό κόσμο να επιδείξει «ψυχραιμία και νηφαλιότητα» και να μην «παίξει το παιχνίδι της Χρυσής Αυγής» απηύθυνε, μέσω του ΣΚΑΪ, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, καταδικάζοντας απερίφραστα τη σκέψη της ΧΑ να οδηγήσει σε παραίτηση βουλευτές της ώστε να προκαλέσει πρόωρες εκλογές σε ορισμένες περιφέρειες και απορρίπτοντας το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών.

«Η Χρυσή Αυγή θα καταλάβει ότι....υπάρχουν νόμοι και δημοκρατία σε αυτή τη χώρα [...] Τώρα το καταλαβαίνει και σφαδάζει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννη, προσθέτοντας πως εάν η ΧΑ «θέλει επαναληπτικές εκλογές [σε περιφέρειες] θα τις έχει [αλλά] αν θέλει αποσταθεροποίηση δεν θα την έχει».

«Αν ο Μιχαλολιάκος πιστεύει ότι μπορεί να παίξει με τους θεσμούς απατάται. Αν θέλει να παραιτήσει οκτώ βουλευτές, θα έχουμε οκτώ επαναληπτικές εκλογές, που θα κερδίσουν τα κόμματα του κοινοβουλευτικού τόξου», συνέχισε ο κ. Μπακογιάννη. «Αν θέλει να παραιτήσει 18, θα μείνει χωρίς κοινοβουλευτική εκπροσώπηση».

Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε την προτίμηση, σε περίπτωση εκλογών, τα υπόλοιπα κόμματα να κατέβουν με έναν υποψήφιο έναντι του υποψηφίου της ΧΑ.

Υ.Γ.
Γιατί φοβάται τόσο το "συνταγματικό τόξο" τις εκλογές αφού τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής καταποντίζονται...;!
Μήπως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο;

Υ.Γ.2
Εναντίον Όλων

Πασπαρτου