Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ο βασιλιάς είναι γυμνός!

Η ιστορία του Ελληνικού Έθνους είναι μεγάλη και ένδοξη. Κακή μοίρα όμως έλαχε στη γενιά μας να βιώσουμε το όνειδος και το διασυρμό του, ζώντας ίσως τη χειρότερη στιγμή της ιστορικής του διαδρομής και επωμιζόμενοι τη μεγάλη ευθύνη της «μάχης» για την ιστορική του επιβίωση.


Γιατί η χειρότερη και η πιο επικίνδυνη στιγμή στη ζωή ενός Έθνους, δεν είναι μια καταστροφική στρατιωτική ήττα, μια οικονομική εξαθλίωση ή μια τεραστίων διαστάσεων φυσική καταστροφή. Τέτοιες συμφορές είναι φυσικά πολύ επώδυνες και απευκταίες, αλλά έστω και δύσκολα είναι όλες αναστρέψιμες. Αυτό που αν συμβεί θα συνιστά ανήκεστο και μη αναστρέψιμο βλάβη είναι η κατάσταση που θα δημιουργήσει μια οικειοθελής παραίτηση των Ελλήνων από το να συνεχίσουν να υπάρχουν με τον τρόπο που σφυρηλάτησαν οι χιλιετίες της μακραίωνης ιστορίας τους. Δηλαδή η εκούσια απόρριψη της φυλετικής τους συνέχειας και πολιτισμικής τους ιδιοπροσωπείας. Κάτι που θα ισοδυναμεί με τον ιστορικό και πολιτισμικό τους αυτοχειριασμό.

Αυτοί που πήραν τα όπλα το 1821 για να ελευθερώσουν αυτή την Πατρίδα, δεν το έκαναν για να επιτύχουν απλώς καλύτερες συνθήκες ζωής. Μαζί με τη βελτίωση των συνθηκών ζωής, πολέμησαν και για το όραμα να μπορεί το Έθνος μας να χαράζει το δρόμο του με τις δικές του αξίες. Οποιαδήποτε απόκλιση από αυτό το όραμα, προδίδει τους σκοπούς της Επανάστασης, ντροπιάζει το αίμα των προγόνων μας και είναι προφανώς έξω από το σύνταγμα που αυτοί κατόρθωσαν να κατοχυρώσουν.

Γι’ αυτό και ο προσανατολισμός στα ιδανικά της Επανάστασης των ηρώων του ’21, πρέπει να αποτελεί την πυξίδα του εθνικού μας βίου και το θεμελιώδες κριτήριο για την απόφαση κατάταξης ή μη ενός πολιτικού κόμματος, εντός του συνταγματικού τόξου.

Δεν είναι δηλαδή δυνατόν να θεωρηθεί ότι ένα κόμμα σέβεται το Ελληνικό Σύνταγμα, όταν το πολιτικό του πρόγραμμα εστιάζει αποκλειστικά και μόνο στην αξιοπρεπή διαβίωση των πολιτών της χώρας. Αδιαφορώντας, όχι μόνο για το αν αυτή θα επιτευχθεί με την ταυτόχρονη διασφάλιση της Ελληνικότητας του κράτους, αλλά επιχειρώντας ξεκάθαρα την αποδόμηση αυτής της Ελληνικότητας με διάφορες δικαιολογίες και προσχήματα. Στην πραγματικότητα όμως, διότι έτσι βολεύει τους ξένους, τους οποίους έχει προσκυνήσει για να κερδίσει την εύνοιά τους.
  
Όμως οι εχθροί της πατρίδας μας γνωρίζουν πολύ καλά, ότι δεν έχουν σκύψει όλοι οι Έλληνες το κεφάλι. Το πολιτικό κατεστημένο της πατρίδας μας, ευθεία αντανάκλαση των πολιτικών σχεδιασμών της αμερικανοσιωνιστοκρατούμενης Δύσης, γνωρίζει επίσης ότι οι πολιτικοί του πάτρωνες δεν μπορούν να επιβάλουν πλέον τη δύναμή τους με τον τρόπο που το έκαναν στο παρελθόν. Η σφαλιάρα που έφαγαν στη Συρία αποκαλύπτει αβίαστα την αδυναμία και τη συρρίκνωσή τους. Και αυτό φυσικά είναι μια ακόμη αποτυχία σε μια σειρά αποτυχημένων πολεμικών επεμβάσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, που επιταχύνουν την κατάρρευσή τους.

Οι ΗΠΑ, ένας στρατιωτικός και οικονομικός γίγαντας, αλλά ένα πολιτισμικά ασπόνδυλο κράτος, πλήρως ποδηγετημένο από τον Σιωνισμό, οδηγούνται ταχύτατα σε ιστορικό αδιέξοδο και ένα άδοξο και εξαιρετικά επώδυνο τέλος.

Βέβαια, «το πληγωμένο θηρίο είναι πιο επικίνδυνο», λέει ο λαός. Και αυτό εξηγεί την απίστευτη θηριωδία της χρήσης χημικών, από τους αντάρτες της Συρίας, με εκατοντάδες νεκρούς, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν την επέμβαση των αμερικανοσιωνιστών. Αυτό εξηγεί επίσης και το «πρώτο αίμα», που για προφανείς λόγους προβοκάτσιας εναντίον του «Λαϊκού Συνδέσμου», αποφάσισαν να χύσουν, με το φοβερό έγκλημα στο Κερατσίνι. Είναι αδίστακτοι και χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό. Δεν τους ενδιαφέρει το ότι ο καθένας αντιλαμβάνεται την προβοκατόρικη συμπεριφορά τους. Πιστεύουν ότι κανένας δε θα τολμήσει να την καταγγείλει ως τέτοια.  Δυστυχώς όμως για αυτούς, αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο «βασιλιάς είναι γυμνός» και αυτό πια το βλέπουν όλοι. Και κάθε μέρα τολμούν και το καταγγέλλουν όλο και πιο πολλοί.

Οι περισσότερες χώρες της Νότιας Αμερικής, που «σήκωσαν κεφάλι» στους αμερικανοσιωνιστές. Χώρες όπως το Ιράκ και το Αφγανιστάν, όπου η «συμμαχία των δολοφόνων» υπέστη συντριπτικές ήττες και αποχωρεί ηττημένη και έντρομη. Η Αίγυπτος όπου η Δύση κατέλυσε τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση με πραξικόπημα, αλλά δεν υποτάσσεται και συνεχίζει τον αγώνα για την απελευθέρωσή της. Χώρες της πρώην ΕΣΣΔ που τώρα έχουν εκδημοκρατισθεί και έχουν συμμαχήσει με τη Ρωσία. Η Σερβία που επίσης έχει συμμαχήσει με τη Ρωσία, αλλά και η Ινδία και το Ιράν.

Όλες αυτές οι χώρες αμφισβήτησαν ευθέως την αμερικανοσιωνιστική κυριαρχία και βρήκαν τον τρόπο να απεμπλακούν από τον «θανατερό εναγκαλισμό» της μαφίας, που επιχείρησε να υποτάξει τον πλανήτη ολόκληρο και φυσικά  απέτυχε και συρρικνώνεται ταχύτατα. Όμως στη μάχη οπισθοφυλακής που δίνει, προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να συγκρατήσει όσο μπορεί περισσότερα κράτη υπό τον αμερικανοσιωνιστικό ζυγό. Αλλά ο βασιλιάς είναι γυμνός και η θέα του ακάλυπτου «πισινού» του, που σε κάθε του κίνηση ξεσκεπάζεται όλο και περισσότερο, μόνο θυμηδία προκαλεί.

Σήμερα το πιο υπερχρεωμένο κράτος στον πλανήτη είναι οι ΗΠΑ, με 13 τρισ. δολάρια χρέος. Στα διαστημικά προγράμματα υπάρχει μόνο η Ρωσία και οι σύμμαχοί της. Η τεχνολογική υπεροχή των ρωσικών όπλων σε σύγκριση με τα δυτικά είναι συντριπτική και κάθε μέρα γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Η Κίνα, που αποτελεί έναν ανερχόμενο γίγαντα στον πλανήτη, είναι στενός σύμμαχος της Ρωσίας. Η διείσδυση των δυο αυτών ανερχόμενων υπερδυνάμεων και η ταχύτατη εξάπλωσή τους σε ολόκληρο τον πλανήτη δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για το πια θα είναι εικόνα της γεωπολιτικής αναμέτρησης σε πολύ λίγα χρόνια.

Κακή μοίρα έλαχε στη γενιά μας να βιώσουμε το όνειδος και το διασυρμό του, ζώντας ίσως τη χειρότερη στιγμή της ιστορικής του διαδρομής. Λαμπρή τύχη όμως την αναμένει γιατί είναι η γενιά που θα ζήσει τις μέρες έναρξης της τρίτης ιστορικής εντολής του Ελληνισμού.

Συναγωνιστές μην κάμπτεστε από τις αθλιότητες. Νικάμε και αυτό τους έχει πανικοβάλλει. Η τελική  νίκη θα είναι μεγάλη και θα είναι δική μας. Τώρα μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Στην ιστορία δεν χαρίστηκε ποτέ τίποτε σε κανέναν, οι στίχοι του εθνικού μας ποιητή, υπενθυμίζουν σε όλους μας το χρέος και δείχνουν το δρόμο προς την Ανάσταση του Έθνους:

Ὦ λιγοστοὶ κι ὦ διαλεχτοὶ κι ἀρίφνητοι αὔριο ἴσως!

Εἶναι μία ἀλήθεια κάτου ἐδῶ ποὺ τὴ χτυπάει τὸ μίσος,

εἶν᾿ ἐδῶ πέρα μία Ὀμορφιὰ ποὺ ἡ καταφρόνια δένει,

κι εἶν᾿ ἐδῶ πέρα μία Ἀρετὴ δειλὴ καὶ ντροπιασμένη.

Ὦ νέοι, ὦ πρωτοξύπνητοι στὸ φῶς, χαρὲς τ᾿ Ἀπρίλη,

ἀπὸ τοὺς πράσινους κορμοὺς γίνοντ᾿ οἱ ἄσπροι στύλοι!

Στὴ χώρα ἐσεῖς οἱ λειτουργοὶ κι οἱ λατρευτάδες εἶστε·

δὲ φτάνει· ἐμπρὸς! γιὰ τοὺς Θεούς, ὦ νέοι, πολεμεῖστε.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ