Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ: ΑΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

Μπορεί οι εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων πολιτικάντηδες και τα παπαγαλάκια τους, να μας έχουν φλομώσει στην προπαγάνδα, πως είναι σιγουρότατο ότι εντός των ημερών θα αποδειχθεί η σχέση της Χρυσής Αυγής με το έγκλημα του Κερατσινίου και ότι το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών θα χαρακτηριστεί «εγκληματική οργάνωση»,
αλλά η αλήθεια είναι άλλη. Αναφέρει σχετικώς σ’ ένα από τα λίγα δημοσιεύματά του που έχουν σχέση με την αλήθεια, η ιστοσελίδα Newsit (του Ευαγγελάτου-Εισαγγελάτου), επικαλούμενη αστυνομικές πηγές:

«Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, σχετικά με τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του δράστη, στο διάστημα μιας ώρας, με τουλάχιστον 6 άτομα, πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα μπορεί να στηριχθεί ηθική αυτουργία για τη δολοφονία. «Ακόμη και αν ασκηθεί τέτοια δίωξη, θα είναι για τον κατευνασμό της κοινής γνώμης. Πολύ δύσκολα μπορεί να σταθεί στις δικαστικές αίθουσες, εκτός αν υπάρξει κατάθεση που να την επιβεβαιώνει. Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν υπάρχει» επισημαίνουν οι ίδιοι αξιωματικοί. Αναφορικά με την προσπάθεια αποδόμησης του ναζιστικού μορφώματος, απομάκρυνσης του πολιτικού μανδύα του και νέα τιτλοφόρησή του ως «εγκληματική οργάνωση», οι ίδιοι αξιωματικοί εκτιμούν ότι και αυτή είναι δύσκολη. «Πρέπει να βρεθεί κάποιος ‘ευφυής’ νομικός προκειμένου να στοιχειοθετήσει περισσότερα από δύο κακουργήματα. Πρέπει να βρει στοιχεία από τα οποία να προκύπτουν κοινά πρόσωπα στη διάπραξη εγκληματικών πράξεων, ιεραρχία-δομή και σχέδιο για την διάπραξή τους» υποστηρίζουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. «Αυτά τα στοιχεία πρέπει να είναι ‘ισχυρά’, εκτός και αν ο στόχος είναι μόνο η μείωση των δημοσκοπικών και εκλογικών ποσοστών και όχι η ουσιαστική ανάδειξη των παράνομων δράσεων του ναζιστικού μορφώματος» επισημαίνουν αστυνομικοί κύκλοι».

Εξ’ οικείων, λοιπόν, τα βέλη στην παραμυθολογία πρασινο-κοκκινο-μπλέ πολιτικάντηδων και διαπλεκόμενων καναλιών, που σκοπό έχει να τρομοκρατήσει τον κοσμάκη για να «συνέλθει» και να «διορθώσει» την ψήφο του, όπως του συνιστούν. Για να τα ξεχάσει όλα (καταλήστευση δημοσίου χρήματος, μίζες, ρεμούλες, κλεψιές, μνημόνια, χαράτσια, φόρους, ανεργία, λουκέτα κ.τ.λ.) και να πάει ντουγρού για τα μαντριά τους! Αμ δε! Ο κοσμάκης ξύπνησε και δε μασάει πλέον! Κι αν τολμάτε εσείς του… συνταγματικού τόξου, προκηρύξτε σήμερα κιόλας εκλογές! Για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος…

Εθνικισμός.net