Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Γιός;!;! του...αποστάτη Μητσοτάκη.."Όλοι είμαστε ίδιοι εκτός από τη Χρυσή Αυγή"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όσο θα μιλούν οι "αριστεροδεξιοί" ως πολιτικοί του "συνταγματικού τόξου" τόσο η ιδεολογική γύμνια τους θα φανερώνεται αποδεικνύοντας ότι ο μανδύας "αριστερά - δεξιά"
είναι απλά η κάπα που κρύβει το ανθελληνικό προσωπείο κάθε κατεστημένου σιωνιστικού απο-κόμματος.

Είναι γνωστό και γενικά παραδεκτό, ότι οι Μητσοτάκηδες είναι κυνικοί και κάποιες φορές λένε την ωμή αλήθεια. Στο κανάλι star, λοιπόν, και στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου εμφανίστηκε ο… γουρλομάτης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος –στο πνεύμα των ημερών- μίλησε για την Χρυσή Αυγή και –άθελά του πιστεύουμε- είπε μια… μισή, αλλά ωμή αλήθεια:

«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νεοναζιστικό μόρφωμα, το οποίο διαφέρει ως προς την ιδεολογία του από όλα τα άλλα κόμματα του κοινοβουλίου».
Ποια είναι η… μισή αλήθεια; Ότι η Χρυσή Αυγή, το .....ελληνικό λαϊκό εθνικιστικό κίνημα, είναι το μόνο που διαφέρει ως προς την ιδεολογία του από όλα τα άλλα κόμματα του κοινοβουλίου. Όλα τ’ άλλα είναι ίδια, όπως παραδέχεται και ο Κυριάκος! Μπορεί το ένα να παρουσιάζεται ως «κεντροδεξιό», το άλλο ως «κεντροαριστερό», το άλλο ως «κομμουνιστικό», κ.τ.λ., αλλά πέρα από τις παραπλανητικές ετικέτες είναι όλα όψεις του ιδίου κάλπικου νομίσματος, του αμαρτωλού μεταπολιτευτικού συστήματος εξουσίας και πιστοί υπηρέτες του ίδιου παγκόσμιου αφέντη!

Πασπαρτου