Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Να οργανωθούν μαζικά οι εργάτες στα συνδικάτα της Χρυσής Αυγής

Καθήκον του Ελληνικού λαού είναι οργανωμένα να τσακίσει τον κομμουνισμό, μαζί με το σύστημα που τον εκκολάπτει.


To KKE το «ταΐζει» το σύστημα και το χρησιμοποιεί σαν μπαμπούλα και βούρδουλα ενάντια στο Ελληνικό εργατικό κίνημα, τη φτωχολογιά, τους ανέργους, σε κάθε έναν Έλληνα που υποφέρει και δε σκύβει το κεφάλι. Αποδείχτηκε ότι τα ανδρείκελα του σταλινισμού, αποτελούν τη "σιδερένια γροθιά" του κεφαλαίου. Υπηρετούν το τσάκισμα των εργασιακών δικαιωμάτων και των Ελληνικών επιχειρήσεων, για την ενίσχυση της φτώχειας και της εξαθλίωσης των εργαζομένων ώστε να μπορούν να τους ελέγχουν .

Ο τρόπος που τα συστημικά ΜΜΕ αβαντάρουν τους κομμουνιστές, δεν είναι πάντα ορατός. Όλοι τους κρύβουν το χαρακτήρα του ΚΚΕ σαν κόμμα που τρέφεται από το κεφάλαιο και το αστικό σύστημα, γιατί είναι γέννημα θρέμμα του σιωνισμού.

Μοναδικός στόχους των κομμουνιστών, οι Έλληνες εργάτες να μην σηκώσουν ποτέ κεφάλι.

Οι αστικές δυνάμεις και τα ΜΜΕ του αντισυνταγματικού τόξου, καλλιεργούν ανοχή απέναντι στη συστημική κομμουνιστική οργάνωση, ακόμα και όταν στρέφεται εναντίoν τους όταν τους θίγουν τα οικονομικά συμφέροντα του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ βάζουν μπροστάρη στην διάλυση της εργατικής δύναμης και του Ελληνικού έθνους διότι θέλουν να μας αντικαταστήσουν με τα σμήνη των λαθρομεταναστών μπας και γλυτώσουν από τα εγκλήματα που έχουν κάνει.

Γι' αυτό τρόμαξαν και έστησαν την προβοκάτσια όταν κατάλαβαν την δύναμη της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα και την ανταπόκριση που έχει το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στα λαϊκά εργατικά στρώματα και στην Ελληνική οικογένεια.

Με οργάνωση, συνεχή ενημέρωση και παρουσία της Χρυσής Αυγής στις εργατογειτονιές είναι ο μόνος τρόπος να ξεκουμπιστεί η σταλινική κωμωδία του ΚΚΕ από τους τόπους δουλειάς, από σχολεία και σχολές.

Οι κομμουνιστές  θέλουν να γίνει όλη η Ελλάδα ένα στρατόπεδο εξαθλίωσης. Βάζουν πλάτες για να περάσουν τα αντεργατικά μέτρα. Γι' αυτό εξαπατούν τους εργάτες, και στ' αφεντικά τους κάθονται σούζα. Πρέπει να μην μπορούν να σταθούν στους χώρους δουλειάς. Να λουφάζουν και να νιώθουν την περιφρόνηση των Ελλήνων, το μίσος για ό,τι σάπιο και αντεθνικό πρεσβεύουν. Να τους παίρνει ο Ελληνικός λαός στο κυνήγι σε κάθε φτωχογειτονιά.

Οι Έλληνες εργάτες με τα εθνικά εργατικά σωματεία τους και ο Ελληνικός λαός με τους μαζικούς φορείς του να σταθεί οργανωμένα απέναντι στους θρασύδειλους κομμουνιστές, ώστε να αναγκαστούν τα ορφανά του Στάλιν να βάλουν την ουρά στα σκέλια και να κρυφτούν στις τρύπες τους.

σπίθας