Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΚΚΕ ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ –ΕΤΣΙ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ 902!

Είναι γνωστό, πως το αστικό κράτος (που έχει μετατραπεί σε κατοχικό ψευδοκράτος) απαγόρευσε –δια του αστυνομικού διευθυντού Αττικής- την προγραμματισμένη για χθες διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής στη φτώχεια, στην περιοχή της Νίκαιας.
Όμως, επειδή οι εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων είχαν το φόβο ότι μπορεί η διανομή να γίνει, έβαλαν τα σκυλιά τους να διοργανώσουν μια συγκέντρωση στην περιοχή, για να τρομοκρατήσουν τους εθνικιστές, ώστε να τους αποτρέψουν από το κοινωνικό τους έργο. Έτσι, διάφορα ανύπαρκτα σωματεία (σφραγίδες που φυλάσσονται στο μέγαρο του Περισσό), τα οποία αποτελούνται από μια χούφτα επαγγελματίες κομμουνιστές (εργατοπατέρες), συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Παιδικής Στέγης στη Νίκαια και γαύγιζαν όπως τους διέταξαν τα αφεντικά τους (δηλαδή ο φον Αντωνάκης και οι πλουτοκράτες που τον στηρίζουν μετά μανίας), κατά της Χρυσής Αυγής. Ιδού μερικές από τις καθ’ υπαγόρευση απειλές που ξεστόμισαν τα λυσσασμένα σκυλιά του αστικού κράτους:

«Τα φασιστοειδή πήραν ήδη την απάντηση στις εργατογειτονιές του Περάματος, του Κερατσινίου, της Νίκαιας. Οι  μαζικές  συγκεντρώσεις του λαού του Πειραιά δίνουν ξεκάθαρα το μήνυμα: Οι φονιάδες ναζιστές είναι ανεπιθύμητοι στις γειτονιές μας. Το λαϊκό κίνημα δεν θα τους αφήσει να ανασάνουν…».

Μάλιστα, οι μπράβοι του σάπιου καθεστώτος και της πλουτοκρατίας, καυχήθηκαν ότι η διανομή τροφίμων ματαιώθηκε εξαιτίας της θλιβερής παρουσίας τους, κάνοντας το κορόιδο για την αστυνομική απαγόρευση, την οποία ανάλαβαν να ντύσουν αυτοί οι βαστάζοι, με… λαϊκό μανδύα:

«Η πορεία έφτασε στο Περιβολάκι, εκεί όπου οι φασίστες προγραμμάτιζαν να κάνουν συσσίτιο μόνο για Έλληνες και το οποίο βεβαίως κάτω από τη δυναμική παρέμβαση του λαϊκού κινήματος αναγκάστηκαν να ματαιώσουν. Μόλις ανακοινώθηκε ότι το «συσσίτιο» ματαιώθηκε, οι διαδηλωτές ξέσπασαν σε παρατεταμένο χειροκρότημα».

Λέτε να χειροκρότησαν μαζί τους και οι εκατοντάδες φανεροί και μυστικοί αστυνομικοί που γυρόφερναν για να προστατεύσουν τα θρεφτάρια της κλεπτοκρατίας και της διαπλεκόμενης πλουτοκρατίας, στην παρακρατική αποστολή που τους είχαν αναθέσει;

(ΥΓ) 1: Με τα μπραβιλίκια του, το κόμμα των σπαγκοραμμένων και της κοινωνικής αναισθησίας που πετάει ακόμα και κομμουνιστές εργαζόμενους στο δρόμο, ξεπληρώνει τώρα τα γραμμάτια από την ΠΑΡΑΝΟΜΗ αγοραπωλησία της συχνότητας του 902 που ανήκει στο ελληνικό δημόσιο, σε off shore εταιρεία… αγνώστου ιδιοκτήτη, με την ανοχή του πρωθυπουργού των Γερμανών φον Αντωνάκη και της τρόικας, που πίνουν το αίμα του λαού με το καλαμάκι!

(ΥΓ) 2: Και δεν ήταν η πρώτη φορά που οι (γερασμένοι πλέον…) μπράβοι του ΚΚΕ έδρασαν ως παρακράτος. Δεν ξεχνάμε, ότι όταν μέσα στη βουλή ψηφιζόταν το Μνημόνιο, με το λαό απ’ έξω να κοχλάζει, ροπαλοφόροι του ΠΑΜΕ είχαν αναλάβει τη φρούρηση της βουλής από την οργή του λαού, αναγκάζοντας ως κι αυτόν τον Α. Γεωργιάδη να τους συγχαρεί ανακουφισμένος: «ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»…

Σχόλιο διαχειριστή ethnikismos.net: Στην φωτογραφία, απεικονίζονται οι αντισυστημικοί ΠΑΜΕ-ίτες του επαναστατικού ΚΚΕ επί το έργον ως μπράβοι, (ναι ναι! Οι “αγιοι κουμουνιστές” δεν κρατάνε τριαντάφυλλα αλλά παλούκια) σε εντεταλμένη υπηρεσία! Αλλά αυτό δεν είναι αντιποίηση αρχής για τους ελαφροδεξιούς ξεπoυλημένους ! Αν αυτό όμως το έκαναν oι Χρυσαυγίτες ακόμη θα μιλούσαμε γιαυτό και η αριστερά ΑΚΟΜΗ θα έσκουζε σαν την π….. στο κρεβάτι… Δηλαδή όπως κάνει πάντα! Γιατί προσφορά στην Πατρίδα δεν κάνει!…

Εθνικισμός.net